«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προδότες, ψεύτες, πολιτικοί! Απατεώνες, γενίτσαροι, πολιτικοί!

Η τώρα η ποτέ πατριώτες, όλοι οι Έλληνες από όλη την ΕΛΛΑΔΑ στην βουλή να τελειώσουμε πριν μας ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!!!

Δεν με ενδιαφέρουν αυτοί οι εργαζόμενοι που δεν έκαναν τίποτα ενώ μπορούσαν να σώσουν με τον λαό μαζί την πατρίδα τους!

 Με ενδιαφέρει όμως η ΕΡΤ και για αυτήν θα αγωνιστώ μαζί τους  να ανατρέψω τους προδότες και την προδοτική βουλή και μετά θα τα πούμε με αυτού του είδους τους εργαζομένους!

Δεν θα κάνω αυτό που έκαναν αυτοί οι εργαζόμενοι  όσο καλοπερνούσαν και δεν τους ενοχλούσε κανένας!

Δεν  δίνω ελαφρυντικά σε προδοτικές δικαιολογίες, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία όσο αφορά την ΕΡΤ να μένω αμέτοχος, να ψάχνω δικαιολογίες  για να κρύψω την δειλία και την δουλικότητα μου!

Προδότη  Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη, είσαστε προδότες με φτηνές και πρόστυχες δικαιολογίες!

Αν θέλατε την κάθαρση του οργανισμού ήταν απλό όσο λειτουργεί να  βάλεις κληρωτή ανεξάρτητη επιτροπή και να στείλεις όσους δεν αξίζουν να παίρνουν τα λεφτά των φορολογουμένων στο σπίτι τους,  αντικαθιστώντας τους από τους ανέργους και άξιους!

Αλλά προδότες θέλετε να κλείσετε  την ΕΡΤ με αυτές τις φτηνές δικαιολογίες περί  ασυδοσίας και πολλές άλλες μαλακίες που έχουν μέσα αλήθειες,  αλλά που εσείς τις δημιουργήσατε και εσείς τις συντηρούσατε!

 Δεν αγγίζουν  το έθνος!

 Και η ΕΡΤ με το μοναδικό της αρχείο στον κόσμο είναι το  έθνος!

Δεν το αλλάζεις γιατί είναι φθαρμένο με ένα άλλο που θα είναι ιστορικά ανύπαρκτο.

 Αλλά  δυναμώνεις και προστατεύεις το σύνταγμα και την δημοκρατία!

Το έθνος δεν καταργείτε, δεν παύεται αλλά αυτοκαθαρίζεται από την σαπίλα που είσαστε εσείς!

Δεν  κόβουμε το κεφάλι γιατί πονάει το δόντι!

Αλήθεια ρε ποριώτες την υπάρχων βουλή την ξέρουμε. είναι προδοτική και όποια λύση και να δώσουν είναι σίγουρο ότι θα είναι προδοτική 100%!

 Αλήθεια που είναι όλοι αυτοί οι συγγραφείς, επαναστάτες του πληκτρολογίου,  του  μικροφώνου και της αρχηγικής σφραγίδας , γιατί όλοι αυτοί οι λαλίστατοι δεν είναι στο ράδιο-μέγαρο να ενωθούν με τον λαό, να πάνε στην βουλή να κάνουν πράξη τα τόσο ωραία συγγράμματά   και  άρθρα τους;;;;

Κύριοι να ξεκαθαρίσετε στον ελληνικό λαό την θέση σας.  

Κύριοι πνευματικοί γιατί δεν είσαστε όλοι μαζί μπροστάρηδες να δημιουργήσετε με την παρουσία σας τον τρόμο στους προδότες;;;

 Γιατί δεν είσαστε στην πρώτη γραμμή από τους λαλίστατους  στρατηγούς, οικονομολόγους πολιτικούς  αναλυτές, πατριώτες της πολυθρόνας, του γυαλιού, του μικροφώνου, του πληκτρολογίου και  της καφετέριας που είσαστε;;;;;

Γιατί αυτήν την στιγμή δεν είσαστε μπροστάρηδες;;;;

Τι περιμένετε να εξεγερθεί ο λαός ανοργάνωτος να χυθεί αίμα και να πάτε επάνω από τα πτώμα του να το παίξετε ηγέτες και να καπηλευτείτε την πατριωτική θυσία του  για τα 30 αργύρια της προδοσίας;;;

Πουλώντας τα πνευματικά σας δικαιώματα  από τα μεγάλα φανταστικά  άρθρα σας, γραμμένα από το αίμα των αθώων‼‼

Σε ποιους έχετε σκοπό να διδάξετε όλα αυτά τα καλούδια σας,  στους αλλοδαπούς που θα έχουν μείνει σε λίγο με την δειλία σας;

Η στους πεθαμένους Έλληνες στον τάφο τους σαν επικήδειους;;;

Που είσαστε πνευματικοί όλων των ιδεών και  αγωνιστές της πολυθρόνας;;;

Τώρα μόνο με την παρουσία σας ρίχνετε ειρηνικά την προδοτική  κατοχική κυβέρνηση, που είσαστε;;;;;

Ψεύτες υποκριτές σήμερα κρίνεστε και εσείς, ξεβρακωνόσαστε και εσείς στα διάφορα κινήματα για να πάτε να γλύψετε κώλους φανερά από εδώ και πέρα, που είναι όλοι αυτοί που είναι ειδήμονες στον αντάρτικο πόλεμο,  στην προπαγάνδα,  στην δημιουργία συντάγματος,  γιατί δεν είσαστε στην πρώτη γραμμή;;;;

Άντε λοιπόν τώρα είναι η ευκαιρία, η ώρα της επανάστασης, τα μεγάλα προδοτικά ΜΜΕ έβαλαν από ότι έμαθα τον προδότη Στουρνάρα να τους απειλήσει δήθεν με ποινές και φυλακίσεις αν βοηθήσουν να μεταδίδεται η ΕΡΤ!

Τώρα κύριοι είναι η ευκαιρία μας μπείτε μπροστάρηδες να πάμε ειρηνικά σαν ποτάμι να ξεπλύνουμε την προδοσία από την βουλή!

Τα βρόμικα ΜΜΕ είναι εκτιθέμενα και έβαλαν τον δούλο τους τον Στουρνάρα να τους καλύψει!

Πατριώτες δείτε πόσο τους ενδιαφέρει τις παρακάτω τρις πόρνες αν ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ, ή ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ η ΕΛΛΑΔΑ, την Δευτέρα με το πάσο τους θα ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ που θα είναι ΠΑΧΙΕΣ οι ΜΥΓΕΣ!!!

http://www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2013/06/%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9F-%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%A3%CE%95.png

Η μεγάλη ΕΚΠΛΗΞΕΙ και ταυτόχρονα προδοσία στα πατριωτικά ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ του λαού που πίστεψε σε μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ήρθε από εκεί που δεν θα μπορούσα να το ΦΑΝΤΑΣΤΩ, από την Χρυσή Αυγή (;) με την ανακοίνωσή τους, που θυμίζει παιδιά που θύμωσαν γιατί δεν τους παίζουν. Οι οι ΚΟΤΕΣ που το ΕΠΑΙΖΑΝ κοκοράκια!!!!!!!!!!!

Ελληνικέ λαέ τα ΒΡΟΜΙΚΑ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ξένα ΜΜΕ λένε ότι είναι μόνο 400 μαζεμένοι χασομέρηδες, μην τους ΑΚΟΥΤΕ λένε ΨΕΜΑΤΑ ο λαός είναι χιλιάδες με κακές καιρικές συνθήκες και ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ την δική μας ΣΤΗΡΙΞΗ!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>