«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εγώ είμαι καλό παιδί με το ζόρι που είπαν να το φάω!!!!!!!!

Αιτία, μία φωτογραφία με ψητό… γουρουνόπουλο !!!
Εξαγριωμένη και η εβραϊκή Κοινότητα ΗΠΑ, με τον υπουργό Δ. Αβρααμόπουλο
Επειδή ο υπουργός Εξωτερικών, πάντα βρίσκει αφορμή και με κρατικό χρήμα 3-4 φορές τον χρόνο επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη (γιά ”λόγους” που δεν χρειάζεται να αναφερθούν), έτσι, με αφορμή την μετάβασή του στην Ουάσιγκτον, 3 Ιουνίου ’13, γιά να μιλήσει στο Συνέδριο του American Jewish Committee μόνο, γιατί ο Κέρρυ ούτε ήθελε να τον δει, ενώ είδε στο Στέητ Ντηπάρτμεντ τους άλλους τρεις υπουργούς εξωτερικών που συμμετείχαν στο Συνέδριο), πέρασε ένα διήμερο στην μεγαλούπολη (έμεινε στο ξενοδοχείο ParkLane) λες και δεν έχει πτήσεις από ευρωπαϊκές πρωτεύουσες γιά Ουάσιγκτον. Το Σάββατο, 1 Ιουνίου ’13, όπως συνηθίζει, πήγε σε εστιατόριο υποστηρικτή του στην ”Μακρόνησο” δηλ. στο Long Island. Εκεί, τα εδέσματα πλούσια, μαζί και τα ”κομπλιμέντα” στον υπουργό (”ψοφάει” γιά τέτοια). ‘Ελα όμως που ΕλληνοΑμερικανός σερβιτόρος, εβραϊκής καταγωγής, σκανδαλίστηκε και τράβηξε την φωτογραφία (με iPhone) με το γουρουνόπουλο, που έφτασε στα χέρια παραγόντων του εβραϊκού στοιχείου στις ΗΠΑ, το οποίο εξαγριώθηκε, επειδή, Σάββατο (ημέρα αργίας και προσευχής γι’ αυτούς), ο ”δικός” τους, δηλ. kosher, υπουργός της Ελλάδας, όχι μόνο δεν έδειξε εγκράτεια, αλλά έκανε επιδρομή, μαζί με την κρατικοδίαιτη συνοδεία του, σε φαγητό αυστηρά απαγορευμένο από την εβραϊκή- ιουδαϊκή θρησκεία, το χοιρινό κρέας (και το οκταπόδι είναι απαγορευμένο). Η επίμαχη φωτογραφία, στάλθηκε και στο ”Κ”, που την δημοσιεύει αποκλειστικά, χωρίς τα πρόσωπα των συμμετασχόντων στην ”μάχη”.

http://www.kalami.net/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>