«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δημόσια τηλεόραση

Όταν κάποιος θέλει να δει το μέγεθος της υποκρισίας των κομμάτων, πρέπει να κοιτά και τις επιμέρους θέσεις τους, στα διάφορα θέματα της πολιτικής ζωής.

Ούτε ένα κόμμα, από αυτά που λένε ότι ξέρουν την ελληνική γλώσσα, δεν είπε το αυτονόητο:

“Δημόσιο” είναι κάτι που ανήκει στο δήμο.

Σήμερα, που η Ύπατη Αρμοστεία των Αθηνών, που αποκαλείται κυβέρνηση, δημιούργησε “θέμα” με την ΕΡΤ, κανένα κόμμα δεν είπε να αποκαταστήσει τις σημασίες των ελληνικών λέξεων και ειδικότερα τη σημασία της λέξης “Δημόσια”.

Δεν θέλετε να παραδώσετε τη διακυβέρνηση της χώρας στον δήμο, δηλαδή να παραχωρήσετε τη θέση σας στη Δημοκρατία. “Κατανοητό”: Δεν θα έχετε λόγο ύπαρξης, μήτε μισθό και προβολή.

Δώστε τη  ραδιοηλεόραση στο λαό. Με άλλα λόγια, κάντε την δημόσια.

Μια μετοχή κάθε έλληνας πολίτης που πληρώνει για την κρατική ραδιοτηλεόραση, αυτήν που εξακολουθείτε να τη χαρακτηρίζετε, παραπλανητικά και διαπλανητικά, “δημόσια”. 

Οι λέξεις έχουν μέσα τους το “αυτονόητο”. Έχουν το δικό τους νόημα, καμωμένο από την, στους αιώνες των αιώνων, χρήση τους. Το αυτονόητο, το νοητό και κατανοητό, η πολιτική σας τα μετέτρεψε σε ακατανόητα.

Ηδονιζόμαστε, με τη διαδικασία της “κατά μόνας Ηδονής”, δηλαδή αυτοϊκανοποιούμεθα κάθε φορά που πιάνουμε την παρέα των κομμάτων να βρίσκεται σε αγαστή σύμπνοια. Πολλά “νομικά πρόσωπα”, μία σκέψη, ίδια μυαλά.

“Υπόθεση ΕΡΤ”: Η πεμπτουσία της ομοφωνίας. Όπως πάντα, έτσι και τώρα. Οι υπηρέτες της Ολιγαρχίας σε διατεταγμένη υπηρεσία, με διακριτούς ρόλους, στο Θέατρο των πολιτικών Σκιών.

Άρχοντες: Στη θέση της ραδιοτηλεόρασης, βάλτε αυτό. Αντί να σας βλέπουμε, να μας βλέπετε. Είναι κι αυτό μια κάποια λύση:

Εμείς θα κάνουμε αυτό:

Ή αυτό:

“Τηλεόραση” είναι και αυτά.

Η αφεντιά μας προτίθεται να εξέλθει στον κόσμο της web tv. Και όποιον πάρει ο χάρος. Soon (σύντομα).

RHESUSGR web tv radio kefalonia – Livestream

(Aυτό να το εκλάβετε, ως απειλή. Στρεφόμενη, κυρίως και πρώτα απ΄όλα, κατά του εαυτού μας).

Θα καλλιεργήσουμε τη σύγχυση και θα διαδώσουμε την υποκρισία μας. Θα υποκριθούμε αυτό που είμαστε: Άνεργοι φορολογούμενοι, οφειλέτες, προσωρινά εκτός φυλακής(τώρα τις χτίζουν για να μας χωρέσουν όλους), και προσωρινά κάτοικοι και κάτοχοι του σπιτιού που χτίσαμε ή μας άφησαν οι πατεράδες μας(και οι μανάδες μας). Θα εκτεθούμε δημοσίως και ανεπανόρθωτα. Θα κάμομεν και θα γίνομεν δημόσια τηλεόραση και δημοσίως ρεντίκολο*. Για να ουρλιάξουμε. Τόχουμε ανάγκη. Μη μας αναζητήσετε σε διαδικτυακές συχνότητες. Κάθε φορά που θα μαθαίνετε πως βγαίνουμε σε κύματα διαδικτυακά, εσείς να το γυρνάτε στον Σουλεϊμάν.

*ρεντίκολο: αυτός που έχει γελοιοποιηθεί, έχει ρεζιλευτεί. Δάνειο από τα ιταλικά: ιταλική ridicolo, λατινική ridiculus < ridere · από την ίδια ρίζα και το γαλλικό ridicule καθώς και τα αγγλικά ridicule, ridiculous.

Και, βεβαίως, κεφαλονίτικο και επτανησιακό.

στις εικόνες: Ο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ

http://www.ithacanet.gr/

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>