«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προεδρική χούντα, κοινοβουλευτική χούντα, βουλευτική χούντα, πολιτική χούντα!

Αυτόν τον συνδυασμό καταπάτησης των δημοκρατικών θεσμών δεν μπορεί να τον φανταστεί κανένας παγκοσμίως ότι υπάρχει στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία!

Μερικά γεγονότα πρέπει να τα βλέπουμε με ανοιχτό μυαλό και αληθινή δημοκρατική θέληση.

Ο λαός που έχει απεγκλωβιστεί από τα κομματικά μαντριά, τώρα σήμερα, καλείτε να βοηθήσει τον λαό που βρίσκετε ακόμα κάτω από τον ηθικό εκβιασμό των εγκάθετων κομματικών μηχανισμών να βρει τον δρόμο του.

Στο θέμα της ΕΡΤ θέλει να το δούμε με διαφορετική οπτική γωνία.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ θα τους άξιζε να απολαύσουν τα διαχρονικά λάθει τους και επιλογές τους  σε κομματικά στρατόπεδα, θα άξιζαν με την αδιαφορία του λαού,  όπως έκαναν και αυτοί σε όλους τους διωγμούς άλλων εργαζομένων.

Όμως τώρα δεν μπορούμε να αποδώσουμε αυτές τις ευθύνες λόγο της ιδιομορφίας που έχει να κάνει με την ενημέρωση του λαού και της παγκόσμιας κοινότητας.

Το χουντικό πραξικόπημα της κατοχικής προδοτικής τρόικας να κλείσει την εθνική φωνή είναι πρωτοφανές σε όλο τον κόσμο και έτσι πρέπει να το δούμε τώρα, οι ευθύνες του καθενός μπορούν να αποδοθούν αργότερα.

Τα πολιτικά σκουπίδια μυρίστηκαν δόξα, ψήφους  και άρχισαν να κάνουν πασαρέλα, να συναγωνίζονται στα ψέματα!

Θέλω να σταθώ σε μια συγκυρία θα την πείτε, τυχαίο θα το πείτε, σχεδιασμένο από την νέα τάξη το λέω εγώ με μεγάλη βεβαιότητα! Η ταχύτατη και απροκάλυπτη καταπάτηση όλων των δημοκρατικών θεσμών ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Παράδειγμα, ποιος ο λόγος στην Τουρκία να ξεσπάσει έτσι ξαφνικά με γελοία δικαιολογία  και την συγκεκριμένη στιγμή ένας ετοιμοπαράδοτος εμφύλιος;  Το ίδιο ερώτημα μπαίνει και στην απόφαση του Σαμαρά,  αφού τα ζώα δεν του δημιουργούσαν προβλήματα και είχε την καλύτερη δουλική και προδοτική συνεργασία να κάνει αυτήν την κίνηση πολιτικής αυτοκτονίας, ή να οδηγήσει σε πολιτική αυτοκτονία τους καλύτερους δουλικούς κομματικούς αρχηγούς που είχε η Ελλάδα μετά τον ΕΦΙΑΛΤΗ;;;

 Πρόστυχες και προδοτικές δικαιολογίες από την τρικομματική κυβερνητική ΧΑΒΟΥΖΑ!

Αντ. Σαμαράς: Κάποιοι θέλουν να διατηρηθεί η αδιαφάνεια και η σπατάλη!!!

Σαμαράς: «Στη θέση της δημιουργείται ταχύτατα δημόσια τηλεόραση, (όχι κρατική), με λιγότερο προσωπικό. επάξια επιλεγμένο, με τεράστιο αρχείο στη διάθεσή της που (αν σωστά αξιοποιηθεί αποτελεί πηγή μεγάλου πλούτου), που παρέμενε αναξιοποίητο και λεηλατημένο», είπε.

Έχει σημασία να δούμε τις χρωματισμένες λέξεις!!!

Λέει για όσους έχουν ακόμα αισθήματα Ελληνικά εδώ και τώρα αποτελειώνω την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, μοιράζοντας τα ιμάτια της στους προδότες, ιδιωτική πρωτοβουλία λέγετε τώρα!!!

Αυτός είναι ο λόγος που λέω με πατριωτικά ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ μαζί σας να πάμε στην βουλή να καθαιρέσουμε τους προδότες!

Δεν με ενδιαφέρουν τα στενά εργασιακά συμφέροντα των εργαζομένων,  όπως δεν τους ενδιέφερε αν εγώ  η γυναίκα μου και το εγγόνι μου ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ με την ΣΥΝΤΑΞΗ και την ΑΝΕΡΓΙΑ που αυτοί κουκούλωναν, ή διαστρέβλωναν! Με ενδιαφέρει το εθνικό και κρατικό ΚΕΦΑΛΑΙΟ απείραχτο και ασφαλές από τον λαό,  ΑΡΧΕΙΟ της ΕΡΤ!

Και για αυτό πρέπει να θυσιαστούμε σε έναν αιματηρό αν χρειαστεί αγώνα να σώσουμε την ιστορία μας και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ υστεροφημία μας!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>