«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η πράξη ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ για ΚΡΕΜΑΣΜΑ των 300 προδοτών πότε θα ΓΙΝΕΙ;;;;;;;;

Η Στάη η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑ(ΦΑΡΑ)  των ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που δεν της ΚΑΙΓΕΤΑΙ καρφί για το κλείσιμο της ΕΡΤ γιατί έχει πόρτες ανοιχτές!!! Σε κάθε της λέξει θάβει με τον τρόπο της τους συναδέλφους της Λέγοντας τους ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!! Ναι Έ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! Μια λέξη περί ανέμων και υδάτων και μια ψυχραιμία!! Και μας κάνει περίτρανα ανάλυση της μεγαλύτερης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!! Ότι  Το Πασοκ Και Η Δυμαρ δεν ψήφισαν αλλά δεν ρίχνουν την κυβέρνηση! Και όμως ο κόσμος κάθετε και τους ακούει τους ΑΝΕΧΕΤΑΙ να τους ΦΤΥΝΕΙ  τους ΑΝΕΧΕΤΑΙ να τους λέει στην ΨΥΧΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΖΩΑ!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, οι υπουργοί καταργούν οργανισμούς των υπουργείων τους, όταν και όποτε το θελήσουν

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, οι υπουργοί καταργούν οργανισμούς των υπουργείων τους, όταν και όποτε το θελήσουν
Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, η οποία υπογράφηκε από τους αρμόδιους υπουργούς το βράδυ του Σαββάτου, παρέχεται η δυνατότητα στους υπουργούς να αποφασίζουν την διακοπή λειτουργίας και κατάργηση οργανισμών που λειτουργούν στο πλαίσιο του υπουργείου, την ευθύνη του οποίου έχουν. Με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση επιχειρεί να επισπεύσει και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες την εκ βάθρων αλλαγή των δομών του δημοσίου και την άμεση απόλυση των υπαλλήλων που στελεχώνουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου έχει ήδη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, σύμφωνα με πληροφορίες φέρει τον αριθμό Α 139, γεγονός που σημαίνει πως από σήμερα κιόλας, δυνητικά, οι υπουργοί μπορούν να προβούν στην άμεση και δίχως γραφειοκρατικές ή άλλες διαδικασίες στην κατάργηση οργανισμών του δημοσίου.
http://topstory.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>