«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η πουστιά και η πουτανιά με κορυφαίο εκφραστή τον πρωθυπουργό!

 Προπαγάνδα σε ρόλο τσατσάς  ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ  ο πρωθυπουργός της Ελλάδος θα ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ με εργαζομένους που αδιαφορούν για την καταστροφή του τόπου και των ανθρώπων, αρκεί να έχουν δουλειά μερικοί απάτριδες κομματόσκυλα του κερατά!!! ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΥΠΕΡ των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ!!!!

Σαμαράς.

Το συνέδριο της ΝΔ, το τελευταίο τριήμερο του Ιουνίου (28-30 του μηνός) στην Αθήνα, θα έχει στόχο τη μετεξέλιξη του κόμματος, την ιδεολογική επανατοποθέτησή του και το άνοιγμα σε ευρύτερες κεντρώες δυνάμεις. Χαρακτηριστικό είναι το σύνθημα του συνεδρίου, που -όπως αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής- θα είναι: «Ανασυγκρότηση, μετεξέλιξη, διεύρυνση».

Βενιζέλος

Κάλεσμα συστράτευσης σε όλους τους φίλους, τα μέλη, τα στελέχη και τους παλιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τη Θεσσαλονίκη όπου ψήφισε για την εκλογή των οργάνων των Αποκεντρωμένων Οργανώσεων του Κινήματος.

Οι προδοτική πολιτική ηγεσία έχωντας βεβαιωθεί για τα ζώα που έχουν στο μαντρί ότι θα συνεχίσουν να βελάζουν εσάς θέλουμε να μας οδηγήσετε στο σφαγείο!!! 

Κάνουν συνέδρια και προσυνέδρια, φιέστες προκλητικές όταν παραδίδουν την Ελλάδα στον εχθρό αμαχητί, όταν μετράμε πτώματα ανέργων , ασθενών, και επαγγελματιών,!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με αντιπροσωπεία των εργαζομένων στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την είσοδό του στο Μακεδονία Παλάς, όπου διεξάγεται το προσυνέδριο της ΝΔ.
Οι εργαζόμενοι ζήτησαν να διασφαλισθεί η εργασία τους, από αυτούς που αντιδρούν στην επένδυση χρησιμοποιώντας παράνομα μέσα, ενώ τον προσκάλεσαν να επισκεφθεί το εργοτάξιο.
Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του τους διαβεβαίωσε ότι η επένδυση θα συνεχισθεί κανονικά, με σεβασμό παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος, ζήτημα για το οποίο ανέφεραν οι εργαζόμενοι ότι αποτελεί και δικό τους μέλημα.
Α. Σαμαράς και μεταλλωρύχοι συζήτησαν επίσης για την άρση των γραφειοκρατικών εμποδίων προκειμένου να ενεργοποιηθεί η άδεια εξόρυξης χρυσού στο σύνολό της.
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>