«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δραστηριότητες » Εκδηλώσεις » Από την εκδήλωση προς τιμή της Μάχης του Μαραθώνα μετά από 2503 χρόνια στην Δράμα, 2012

  08/06/2013
Με επιτυχία διεξήχθει η εκδήλωση προς τιμή της Μάχης του Μαραθώνα μετά από 2503 χρόνια και προς τιμή των Μακεδόνων.
Ο χώρος της εκδήλωσης. Κάτω αναπαύεται το ζεύγος Παγκαλίδη και Τσιφλίδου από την Κοζάνη.
 Στο χώρο της υποδοχής και του τερματισμού. Στυγμιότυπα από την παρουσία του κ. Αηδόνη χρήστου πρώην υφυπουργού Υγείας.
Στιγμιότυπα από τον χώρο της υποδοχής και του τερματισμού μπροστά στο άγαλμα της ελευθερίας στον κήπο της Δράμας.
Στιγμιότυπα από τον τερματισμό συμμετεχόντων στον δρόμο του Μαραθωνίου και του ημιμαραθωνίου που αμφότεροι ξεκίνησαν από το Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.
 
Παρών και συμπαραστάτης της εκδήλωσης όπως πάντα ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος με το Άγημα ΑΡΕΣ-ΑΝΑΞ, ο οποίος μας έστειλε την παρακάτω όμορφη και ενθαρρυντική επιστολη:
Σ΄ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου, Αριστότελες…
Δεν παρεξηγώ ανθρώπους σαν και σένα, γιατί γνωρίζω και την γνησιότητα σου
και το ειλικρινές του χαρακτήρα σου…
Σ΄ ευχαριστούμε όλοι που συμπεριλαμβάνεις στις εκδηλώσεις σου και το άγημα “ ΑΡΕΣ ΑΝΑΞ ”.
Εύχομαι εγκαρδίως κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνεις.
Ήδη είσαι θρύλος και σε θετικό και σε αρνητικό βαθμό.
Θετικό για τους Έλληνες και αρνητικό για τους προδότες της Πατρίδας μας.
Και τα δύο περιποιούν μεγάλη τιμή σε σένα.
Αισθάνομαι όμορφα που είσαι φίλος μου.
Να είσαι καλά πάντα
Σωκράτης Σιδηρόπουλος
Στιγμιότυπα από τις απονομές στο χώρο υποδοχής με τα ζωντανά σύμβολα που φέρνουν τον κόσμο 2503 χρόνια πίσω ώστε να ζούμε όλοι μαζί εκείνο το μοναδικό και μεγαλύτερο κοσμοϊστορικό γεγονός της οικουμένης που δυστυχώς κανένας κρατικός φορέας δεν εδέησε να τιμήσει ποτέ.

Από την εκδήλωση της 31.03.2013 προς τιμή της Μάχης του Μαραθώνα πριν από 2504 χρόνια και προς τιμή των Μακεδόνων, που συνοδεύτηκε από τον 56ο Αριστοτέλειο Μαραθώνιο Μακεδονίας.

 

 

Στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις στην Αφετηρία και από την διαδρομή

 

Στιγμιότυπα από τον χώρο της υποδοχής και από απονομές αναμνηστικών στους συμμετέχοντες

Η εκδήλωση αυτή έγινε για πρώτη φορά στην οικουμένη χωρίς τη συμπαράσταση κανενός υπηρεσιακού παράγοντα, ακόμα και της Αστυνομίας. Τόσο χαμηλά έπεσε η ασυνειδησία των στελεχών της εξουσίας ώστε η αναισθησία τους να καταντάει τέρας της κοινωνικής κατάρρευσης. Εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε και χωρίς αυτούς αλλά για ποιο λόγο να τους πληρώνουμε αφού αρνούνται να επιτελέσουν το καθήκον τους επί πληρωμή, ενώ είναι απόντες παράγοντες σε κάθε δολοπλόκο εξουσιαστή;

 

http://omada-hepsilon.org/el/?p=625

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>