«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

(Μ.Κ.Ο)!!! Μάσες! Κραιπάλες! Όργια! (Μ.Κ.Ο)! Μοναδικά! Κρατικά! Όργια! (Μ.Κ.Ο)! Μοναδικοί! Κλέφτες! Οικονομικής απάτης!

Πάρτυ εκατομμυρίων για ΜΚΟ, κατήγγειλε ο Λυκουρέντζος

Πάρτυ εκατομμυρίων για ΜΚΟ, κατήγγειλε ο Λυκουρέντζος
Περιπτώσεις Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ψυχικής υγείας ασκώντας επιχειρηματική δραστηριότητα χωρίς να παρέχουν τις υπηρεσίες για τις οποίες εισπράττουν εκατομμύρια από τον δημόσιο κορβανά, κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Στο πλαίσιο συζήτησης σχετικής ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος είπε μάλιστα πως επειδή το υπουργείο βρίσκεται απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα κι οι περιπτώσεις αυτές έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης οι άνθρωποι αυτοί μπαίνουν και σε κινητοποίηση και στέλνουν σε συγκεκριμένο ευρωβουλευτή να υποβάλλει ερώτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αβάσιμα επιχειρήματα εναντίον του υπουργείου Υγείας.
«Γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι να παίρνουν όχι να δίνουν και να εκβιάζουν ότι θα φέρουν έξω από το υπουργείο και τους ψυχικά ασθενείς. Γιατί θίχθηκαν τα συμφέροντά τους. Δεν θέλουν διαφάνεια, δεν θέλουν να λειτουργούν με βάση τις πραγματικές ανάγκες να αμείβονται για όσα προσφέρουν. Είναι μεγαλοεπιχειρηματίες» είπε ο υπουργός Υγείας.
Επιπλέον ανέφερε ότι υπάρχει ΜΚΟ με 400 εργαζόμενους που δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από την ιδιωτική πρωτοβουλία ενώ μεταξύ των άλλων δεν πληρώνουν τους εργαζόμενους παρότι εισπράττουν από τον κρατικό προϋπολογισμό, από τους κοινοτικούς πόρους. «Κι είναι έξω από το υπουργείο να διαδηλώνουν γιατί έτσι νομίζουν ότι θα επιβάλλουν τους όρους τους. Αλλά υπήρξε πολιτικό κατεστημένο το οποίο τους στήριξε. Και τώρα έχουν βάλει στόχο τον υπουργό με απειλές, εκβιασμούς με προειδοποιήσεις…» συνέχισε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Αναπτύσσοντας την ερώτησή του ο Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε από τον υπουργό να πληροφορηθεί αν αληθεύει ότι οι ΜΚΟ για την ψυχική υγεία τα τελευταία 15 χρόνια πήραν 1,4 δισ ευρώ και τι κατέδειξε ο διαχειριστικός έλεγχος που διατάχθηκε πριν δύο χρόνια.
Επίσης ανέφερε ότι η ΜΚΟ «Κλίμακα» πήρε το 2011 6 εκ. 714 ευρώ και το 2012 άλλα 3 εκ. ενώ το ζευγάρι που διαχειρίζεται την ΙΡΙΣ έλαβε προσωπική αμοιβή για δύο χρόνια 1,5 εκ. ευρώ.
Απαντώντας ο υπουργός Υγείας χωρίς να κατονομάζει συγκεκριμένες ΜΚΟ, είπε ότι υπάρχουν κρούσματα διαφθοράς για τα οποία όμως επιλαμβάνεται πλέον η Δικαιοσύνη, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι οι ευθύνες θα καταλογιστούν.
http://topstory.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>