«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύριε Σώρρα, σωτήρες σαν εσένα χρειάζονται πατριώτες να σε στηρίξουν και ηθικά και οικονομικά, συγνώμη λάθος όχι οικονομικά αφού εσύ τα μασάς τα τρεις και το λουρί της μάνας! Σκέφτηκες να στρατολογήσεις την Ρεμπούση, Τον Τατσόπουλο, Τον Βεργή!

Σας παρακαλώ ότι έχετε ευχαρίστηση να βοηθήσουμε τα ορφανά του σωτήρα μας Σώρρα!!!!

Αγαπητοί αναγνώστες και Έλληνες πατριώτες, πριν ένα χρόνο περίπου είπε ο Σώρρας ότι δεν είναι φιλάνθρωπος, και το δικαιολόγησε ότι θέλει όλοι οι Έλληνες να έχουν τα πλούτη ‘η τα προς ζην. Τότε συμφώνησα και είπα μπράβο του δεν θέλει τους Ελληνες ζήτουλες και είπα και φαντάστηκα άλλα πράγματα, μέχρι που προσγειώθηκα ανώμαλα και είδα τον αληθινό απατεώνα με αρχαιοελληνική προβιά, διεθνών προδιαγραφών, αφού οι μέντορές του είναι δεν μπορώ να το αρνηθώ διεθνείς απατεώνες!!!

Βλέποντας τις παρακατω εκκλήσεις με έπιασαν κάτι γέλια και σκέφτηκα υπάρχει καμία διαφορά του Απατεώνα Σώρρα από την κατοχική τρόικα που ξεπουλά βάσει των νταβατζήδων τους την Ελλάδα;;; Και ο Σώρρας και η κατοχική κυβέρνηση πουλάνε την Ελλάδα σε διαφορετικό παζάρι!!! Για αυτό και δεν αλληλοπειράζονται!

Αγαπητοί αναγνώστες επειδή αισθάνομαι ότι κάνω διαφήμιση σε αυτό το σκουπίδι με την χωματερή που τον φιλοξενεί και τον στηρίζει,  πέφτει και η σοβαρότητα της ιστοσελίδας όταν ασχολείσαι με τέτοιους απατεώνες, που δεν τους αγγίζουν ούτε οι μαφιόζοι, δηλώνω ότι δεν ξανά ασχολούμαι με τον Σώρρα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ρε Μάκη,

τι είναι αυτά που γράφει ο Βαβούρας;  Από Αλτσχάιμερ πάσχει ο άνθρωπος;  

Να αναζητά οικονομικούς πόρους;  Δηλαδή τρία τρις δεν φτάνουν;  Για ρίξε καμιά φωνή ρε Μάκη να συνέλθει ο Βαβούρας.  Και καμιά καλπαζιά δεν θα βλάψει.

Οι αποθήκες γεμάτες με ντόλαρς και ο Βαβούρας να ψάχνει αλλού;  Έχουμε και τον Chief Hohepa για καβάτζα.  

Μανώλη, εσύ τι λες;

Στέφανος Βαβούρας

May 30

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 18 ΕΤΩΝ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΙ (ΤΕΝΙΣ) ΑΝΑΖΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ (ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ).
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΚΟΛΛΕΓΙΟ, ΙΔΙΩΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΗ Ο ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΝΕΑΡΟΣ (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ);;
ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ, Ο ΠΗΤ ΣΑΜΠΡΑΣ, ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.

Date: Mon, 3 Jun 2013 12:24:36 +0100
From: comgatesa@yahoo.gr
Subject: Σχετ: ΑΝΑ
ΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
To: ggialtouridis@hotmail.com

ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΟΥΡΛΟΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝΟΗΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΛΚΗΣ
Makis,
Trouble in paradise?
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ,ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΣ.
Ο ΑΠΟΛΛΟ ΛΥΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ,ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ,ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
 
ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ Μ’ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΜΑΣ.
 
Ο Α.ΛΥΡΡΑΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΚΥΡΙΤΣΗ(”ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ”Η ΣΕΛΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ),ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΦΙΛ-ΑΤΟΜΑ-ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ-ΟΜΑΔΕΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ WHO IS WHO ΠΟΛΛΩΝ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΑ ΤΑΞΗ.

ΕΓΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ,ΕΙΤΕ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΑ,ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σ’ΑΥΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ,ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΠΟΛΛΟ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ,ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ,ΚΑΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΟΛΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΒΙΩΜΑΤΑ Η ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ,ΑΚΡΑΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ,ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΑΓΕΡΩΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΙ ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ,ΠΟΥ ΠΑΤΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ. ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
6Like · Share
Σπυρος Μουμουρης Χεσε μας ρε Σωρρα με τις μαλακιες σου
57 minutes ago · Like · 4
Νικητας Καραγιαννης Πως να μπω ρε που με εχει μπλοκαρει;;;δουλευομαστε;;;;;;
57 minutes ago via mobile · Like · 1
Νικητας Καραγιαννης Το εκανες κουτσουρο.αντε γεια.
50 minutes ago via mobile · Like · 1
Διονύσης Σταυρόπουλος ΡΕ ΣΩΡΡΑ ΕΣΥ ΤΙΣ ΧΕΛΩΝΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥ ΣΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ;;;;;;;;ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ‘Η ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΧΑΠΑΤΑ;;;;;ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΗΣ;;;…See More
24 minutes ago · Like
Διονύσης Σταυρόπουλος ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΤΕ ΥΣΧΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ …..ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ!!!! ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΛΥΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΟΟΟΟΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!!!!!!!
23 minutes ago · Like
Psaroudakis Kostas Αφού είναι απατεώνας γιατί δεν τον χώνουν μέσα; Έχει κάνει μήνυση εκτός των υπολοίπων της βουλής, μέχρι και στον ίδιο τον πρωθυπουργό με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ επειδή δεν παίρνουν τα λεφτά που τους δίνει και δεν αντιδρά κανείς νομικά στον “απατεώνα”; Τι άλλο δηλαδή πρέπει να τους κάνει για να αντιδράσουν; Να τους πει για την μάνα τους και τον πατέρα τους; Από εξυπνάδες χορτάσαμε εδώ μέσα, καμιά λογική απάντηση θα δώσει κανείς;
17 minutes ago · Like
 Georgios Gialtouridis 
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>