«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κάθε ένα μήνα δυο τρις μας δίνουν παράταση στον θάνατό μας!!! Παίζουν το σκύλο και τη γάτα, το μαστίγιο και το καρότο, τον ΘΑΝΑΤΟ της σταγόνας!!!!

Με το φόρτο ΓΙΝΟΝΤΑΙ και λάθει και ανέβηκε αδιόρθωτος ο τίτλος, συγνώμη.

Εμείς ορέ πατριώτες, συν-ΕΛΛΗΝΕΣ,  συν-πάσχοντες θα προγραμματίσουμε τον οριστικό θάνατό τους;;;

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Δεν αποκλείει νέο δάνειο προς την Ελλάδα ο Γιουνγκέρ και διαψεύδει τον Στουρνάρα για την έξοδο στις αγορές

Δεν αποκλείει νέο δάνειο προς την Ελλάδα ο Γιουνγκέρ και διαψεύδει τον Στουρνάρα για την έξοδο στις αγορές
Δεν αποκλείει ένα τρίτο δάνειο για την Ελλάδα ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην πρόεδρος του Eurogroup, Jean Claude Juncker.
Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο MNI, ο Juncker τόνισε πως η Ελλάδα είχε βρεθεί πολύ κοντά στην έξοδο από το ευρώ, πέρυσι το Μάιο-Ιούνιο, αλλά τόνισε πως το «Grexit» είναι μια απαίσια λέξη, η οποία έχει εξαφανιστεί.
Δήλωσε δε πως η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές θα γίνει σε «κάποια χρόνια από τώρα», καθώς και ότι είναι κρίσιμο η ΕΕ να συνεχίσει να υποστηρίζει την Ελλάδα.
Για τον ίδιο ωστόσο είναι «ανεύθυνο» να ξεκινήσει μια συζήτηση για ένα κούρεμα του ελληνικού χρέους, ενώ δήλωσε πως είναι νωρίς ακόμη να πούμε εάν η Ελλάδα θα χρειαστεί δημοσιονομικά μέτρα για την περίοδο 2015-2016.
Ωστόσο, τόνισε πως δεν τίθεται κατά ενός OSI για την Ελλάδα κατ’ αρχήν. Υπογράμμισε ακόμη ότι οι γερμανικές τράπεζες βοηθούν τους πλούσιους Έλληνες να φοροδιαφεύγουν.
«Η Ελλάδα είναι σε σωστό δρόμο αλλά τα πτωτικά ρίσκα παραμένουν», τόνισε ο Juncker, προσθέτοντας ότι οι προβλέψεις του ΟΟΣΑ για την ανάπτυξη του 2014 στην Ελλάδα είναι απαισιόδοξη.
Σχολίασε πως η φοροδιαφυγή και η διαφθορά ισχύουν ακόμη σε μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα, καθώς και ότι όλα τα κράτη-μέλη του ευρώ θα πρέπει να δώσουν λίστες με τους Έλληνες καταθέτες. «Εάν η Ελλάδα ζητήσει λίστα με τους Έλληνες καταθέτες στο Λουξεμβούργο, εγώ θα τη δώσω», τόνισε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά τον πρωθυπουργό Αν. Σαμαρά, τόνισε ότι κάνει μια εξαιρετική δουλειά για να προσθέσει «είμαστε αδέρφια».
Τέλος, το μήνυμά του προς τους Έλληνες είναι «ελπίδα, διότι είχαν κουράγιο».
http://topstory.gr/
Μοιραστείτε το!

1 comment to Κάθε ένα μήνα δυο τρις μας δίνουν παράταση στον θάνατό μας!!! Παίζουν το σκύλο και τη γάτα, το μαστίγιο και το καρότο, τον ΘΑΝΑΤΟ της σταγόνας!!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>