«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επιτέλους Έλληνες πατριώτες πότε θα πάει να γ@μηθεί το Εβραϊκό συμβούλιο;;;; Πότε ρέ;;; ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ θα ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ από την μεγαλύτερη γάγγραινα επάνω στην γη από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ;;;; ΠΟΤΕ;;; ΟΡΕ ΠΟΤΕ;;;;

Πότε Όρε πατριώτες θα απαλλαγούμε από τους χειρότερους διαχρονικούς νταβατζήδες που έχουμε και που ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ μόνιμα με τους ΕΧΘΡΟΥΣ μας για τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ μας!!!

Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο πιέζει τον Σαμαρά για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο πιέζει τον Σαμαρά για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ αίρουν την αντίθεσή τους στο νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, που ποινικοποιεί την άρνηση του Ολοκαυτώματος, υποστηρίζεται σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου (World Jewish Congress).
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η μεταβολή της περασμένης Πέμπτης οφείλεται, κατά τα φαινόμενα, στην ευρεία καταδίκη της στάσης του κόμματος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ελληνικές και παγκόσμιες εβραϊκές οργανώσεις, όπως το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο (ΠΕΣ) το οποίο είχε ζητήσει από την Αθήνα να λάβει αποφασιστικά μέτρα κατά του νεοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος του ΠΕΣ Ρόναλντ Λόντερ, δήλωσε ότι «είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι τα κυρίαρχα κόμματα στην Αθήνα είναι, κατά τα φαινόμενα, ανίκανα να έρθουν σε συμβιβασμό ως προς αυτό το σπουδαίο ζήτημα», προσθέτοντας ότι «οι καπηλευτές του μίσους και οι εξτρεμιστές, όπως οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής, δεν αποτελούν μόνο απειλή για μειονότητες, όπως οι Εβραίοι, αλλά απειλή για τη Δημοκρατία συνολικά. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να αντιμετωπισθούν με αποφασιστικότητα από τις δημοκρατικές δυνάμεις και με την πλήρη δύναμη του Νόμου».
Στην ίδια αναφορά της ιστοσελίδας του ΠΕΣ διατυπώνεται η άποψη ότι η ΝΔ είχε αρνηθεί να στηρίξει το νομοσχέδιο που πρότειναν τα δύο μικρά αριστερά κόμματα της κυβερνητικής συμμαχίας, υποστηρίζοντας ότι η υπάρχουσα νομοθεσία επαρκεί για την αντιμετώπιση των ρατσιστικών επιθέσεων.
Το νομοσχέδιο προβλέπει αύξηση της περιόδου φυλάκισης και των προστίμων για την προτροπή και τη διενέργεια ρατσιστικών επιθέσεων, τονίζεται χαρακτηριστικά, ενώ για πρώτη φορά καθιστά «την υιοθέτηση ή την υποτίμηση της σοβαρότητας των ναζιστικών εγκλημάτων,του εβραϊκού Ολοκαυτώματος και άλλων γενοκτονιών» εγκλήματα, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.
Πολιτικοί ή πολιτικά κόμματα με μέλη που θα έχουν καταδικαστεί, βάσει του νέου νόμου, θα αποκλείονται από την κρατική χρηματοδότηση. Κρατικές, ωστόσο, υπηρεσίες και η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία θα εξαιρούνται από το νομοσχέδιο.
Στη συνέχεια, σημειώνεται ότι η κεντρική επιτροπή της εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα κάλεσε «όλες της δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να υπερψηφίσουν νομοσχέδιο που δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και στην άρνηση του Ολοκαυτώματος».
Τέλος, αναφέρεται ότι η ΝΔ κατέθεσε στη Βουλή δικό της νομοσχέδιο, που επιχειρεί να ενισχύσει την υπάρχουσα νομοθεσία. Και σύμφωνα με την ΝΔ, το νομοσχέδιο «ενώνει την δημοκρατική κοινωνία, χωρίς να παρουσιάζει συνταγματικά προβλήματα».
http://topstory.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>