«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άρση του εμπάργκο για την πώληση όπλων στη Συρία, λάθος προς τους προδότες της Σύριας να λέτε.

Τόσοι βρομιά;;; Τόσοι παγκόσμια ξετσιπωσιά;;; Τέτοια αναισθησία των λαών στο ψέμα και στο έγκλημα;;; Άκουσον άκουσον οι διεθνείς δολοφόνοι με τον αρχινονό τον ΟΗΕ τι λένε, θα επιτρέπετε να πουλάνε όπλα στους προδότες της Συρίας να σκοτώνουν τον λαό της Συρίας!!! Αλλά στο λαός της Συρίας απαγορεύουν να αγοράσει όπλα να προστατευτεί από του προδότες!!! Αυτό δεν έχει προηγούμενο! Τέτοια πρόστυχη παγκόσμια ξετσιπωσιά, τέτοια εγκληματική αδιαφορία από την παγκόσμια κοινότητα δεν έχει ξανά γίνει τόσο ωμά και προκλητικά φανερά!
ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
Σε μια προσπάθεια να γεφυρώσουν τις αντίθετες απόψεις, οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το εμπάργκο στην πώληση όπλων προς τους αντικαθεστωτικούς της Συρίας, διατηρώντας παράλληλα όσες κυρώσεις έχουν επιβάλλει εναντίον του καθεστώτος Άσαντ. Διευκρινίστηκε πάντως ότι δεν υπάρχει άμεση απόφαση για αποστολή όπλων προς τους αντάρτες. Tις εξελίξεις στη Συρία συζήτησαν Κέρι-Λαβρόφ στη συνάντησή τους στο Παρίσι ενώ η Γαλλία ερευνά τυχόν χρήση χημικών όπλων.
 Δυνάμεις του κυβερνητικού στρατού στη Συρία σε επιχείρηση κοντά στο Χαλέπι (27/5- Reuters)
Δυνάμεις του κυβερνητικού στρατού στη Συρία σε επιχείρηση κοντά στο Χαλέπι (27/5- Reuters)
Η απόφαση που ελήφθη ικανοποιεί κυρίως τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία, που επί μήνες ζητούσαν να δοθεί η δυνατότητα παροχής όπλων προς τις δυνάμεις της συριακής αντιπολίτευσης. Ο βρετανός πρωθυπουργός Ουίλιαμ Χέιγκ μετά το τέλος της συνεδρίασης έκανε λόγο για σωστό αποτέλεσμα επειδή στέλνει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα από την Ευρώπη προς το καθεστώς Άσαντ. Δήλωσε πάντως ότι η Βρετανία δεν σκοπεύει να στείλει «αμέσως» όπλα προς τους αντάρτες. Η άρση του εμπάργκο «μας δίνει την ευκαιρία να το πράξουμε εάν η κατάσταση επιδεινωθεί», είπε.
Η απόφαση ελήφθη μετά από πολύωρη συνεδρίαση και δύσκολες διαπραγματεύσεις μεταξύ των υπουργών των 27, όπως ανέφεραν διπλωματικές πηγές και αυτό γιατί αρκετές χώρες, όπως η Αυστρία και η Τσεχία, ήταν κατηγορηματικά αντίθετες με την άρση του εμπάργκο.
Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάθριν Άστον είπε ότι η παροχή όπλων «που προορίζονται για την προστασία των αμάχων» υπόκειται σε ορισμένες αυστηρές προϋποθέσεις, ιδίως όσον αφορά τους ελέγχους, έτσι ώστε να «μην μπορούν να πέσουν στα χέρια των ριζοσπαστικών ομάδων».
Συνάντηση Κέρι-Λαβρόφ
Συνομιλίες για το ζήτημα της Συρίας είχαν στο Παρίσι ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ με τον αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι. Ο ρώσος αξιωματούχος επεσήμανε ότι η διοργάνωση μίας ειρηνευτικής συνδιάσκεψης για τη Συρία «δεν είναι μικρή δουλειά». Από την πλευρά του ο αμερικανός διπλωμάτης είπε ότι Ρωσία και ΗΠΑ είναι προσηλωμένες στο Ανακοινωθέν της Γενεύης του 2012, το οποίο ζητά την επιβολή μίας μεταβατικής κυβέρνησης έπειτα από αμοιβαία συνεννόηση μεταξύ του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ και της αντιπολίτευσης. Κέρι και Λαβρόφ εξέφρασαν επίσης ανησυχία για την δυνητική χρήση χημικών όπλων και αναφέρθηκαν στην ανάγκη να υπάρξουν αποδείξεις και να επιβεβαιωθεί ακριβώς τι έχει συμβεί.
Η Γαλλία ερευνά εάν έγινε χρήση χημικών όπλων
Η Γαλλία θα αναλύσει τα δείγματα πιθανών χημικών όπλων που ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκαν στη Συρία και τα οποία μεταφέρθηκαν στη χώρα από δημοσιογράφους της εφημερίδας Le Monde όπως ανέφερε ανώνυμα ανώτερος αξιωματούχος και συμπλήρωσε ότι τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Μέχρι στιγμής η φημολογία για χρήση χημικών όπλων σε διάφορα μέρη της Συρίας δεν έχει αποδειχθεί επισήμως ωστόσο ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ διαβεβαίωσε ότι χημικά όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί «σε μικρές ποσότητες» τουλάχιστον δύο φορές στη εμφύλια σύγκρουση.
Μάλιστα και ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς ανέφερε τη Δευτέρα ότι υπάρχουν τεκμήρια πως γίνεται τοπική χρήση χημικών όπλων στη Συρία, θέμα που συζητήθηκε στο δείπνο μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Γαλλίας, Ρωσίας και ΗΠΑ, στο Παρίσι.
( Πηγή: Newsroom Enet )
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>