«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτή η Μαϊμού παρακάτω με πληρωμένη διαφήμιση κόβεται για τα λεφτα του Ελληνικού λαού!!! Έαί στο διάολο που γίνατε ιδικοί στις πλάτες του Έλληνα!

Αυτή η Μαϊμού που είναι μια διαφήμιση πληρωμένη, έχει δυο σκοπούς όποιον και να πετύχουν κέρδος θα έχουν σε βάρος της Ελλάδος! Αν κατηγορώντας τον Τσίπρα μας οδηγήσουν από αντίδραση επάνω του το έχουν ταχτοποιήσει, δικός τους είναι! Αν χάση ο Τσίπρας… ζαμάν φου!  Αυτοί που είναι στην κυβέρνηση και στην βουλή δικοί τους είναι! Εδώ είναι που λέμε σε  τακτά διαστήματα μην ακούτε τις Κασσάνδρες, Έχουν ανοίξει μόνιμο λογαριασμό σε βάρος της Ελλάδος, είτε πάει καλά η Ελλάδα, είτε χάλια αυτοί θα κερδίζουν!!! Για αυτό λέω πληρωμένη διαφήμιση για να ελέγχουν την Ελληνική οικονομία με τις ιδικές επιστημονικές αναλύσεις μην συμβεί τίποτα απρόοπτο και χάσουν την Αγελάδα!

Φέρχοφσταντ: «Καταστροφική» ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!Προσοχή και σεβασμό στην Μαϊμού όταν κάνει δηλώσεις…Συγνώμη ήθελα να πω οταν ξεφλουδίζει την μπανάνα της!!!!

Ρε μεγάλε ξέχασα να σου πω Άι και Γ@@@@@υ!!! Ο Ελληνικός λαός δεν έχει λεφτά αυτοκτονεί, λιμοκτονεί και εσύ τον κοροϊδεύεις προστατεύοντας τους ολίγους και απατεώνες! Αυτή που έχουν να τα χάσουν ρε καρακόλι του κερατά!

“Μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν καταστροφική για τη χώρα και την Ευρώπη” δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο επικεφαλής των Φιλελεύθερων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκι Φέρχοφσταντ.

Για κοιτάξτε τον καλύτερα;;; Όσο τον προσέχω τόσο βεβαιώνομαι ότι πρέπει να ήταν στα νιάτα του παιδί με ιδικά προβλήματα;;; Εκτός και  αν τον έκλασαι καμιά αρκούδα όταν ήταν μικρός στο αριστερό μέρος του κεφαλιού και έχει τσιτάτο μάτι και ένα δόντι σαν της κακιάς μάγισσας!!!!

“Μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν καταστροφική για τη χώρα και την Ευρώπη” δήλωσε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Κυριακή με Δράση”, ο επικεφαλής των Φιλελεύθερων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκι Φέρχοφσταντ.
Παράλληλα, επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας “ηλιθιότητα” την έξοδο από το ευρώ που υποστηρίζουν ορισμένα στελέχη του λέγοντας “αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, θα πρέπει να επανέλθει το εθνικό νόμισμα, η δραχμή. Ποιος πληρώνει; Όχι οι ηγέτες, αλλά οι πολίτες που θα δουν τα χρήματα τους να χάνουν την αξία τους και θα χάσουν ένα τεράστιο μέρος της αγοραστικής τους δύναμης” δήλωσε, και πρόσθεσε, “αν επαναφέρουμε τα εθνικά νομίσματα, επιστρέφουμε στις παλιές πολιτικές του παρελθόντος, με υποτιμήσεις νομισμάτων κάθε δυο τρία χρόνια, όπως συνέβαινε στο παρελθόν στην Ελλάδα και την Ιταλία. Δεν πρόκειται περί λύσης, αλλά περί παγίδας, στην οποία δεν πρέπει να πέσουμε”.
Εμφανίστηκε επικριτικός ως προς το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής που εφαρμόζεται στη χώρα λέγοντας πως είναι “απλώς ένα μαθηματικό μοντέλο”.
“Έχω δει μέτρα, που επεβλήθησαν στην Ελλάδα όπως αύξηση φόρων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σε χαμηλοεισοδηματίες που δεν βγάζουν κανένα νόημα” είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στις απολύσεις στο δημόσιο τόνισε πως “το ζήτημα δεν είναι αν θα υπάρχουν 15 χιλιάδες λιγότεροι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά τι δημόσιο θα έχουμε, τι λειτουργίες θα έχει και ποιοι τομείς θα πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν”.
Σε ότι αφορά στις αποκρατικοποιήσεις επισήμανε πως “σημαίνει πολλά περισσότερα από το να περάσουν κάποιοι οργανισμοί σε Έλληνες ή ξένους ολιγάρχες. Γιατί αυτό δεν είναι ιδιωτικοποίηση, αλλά μετάβαση από ένα κρατικό σε ένα ιδιωτικό μονοπώλιο”.
Τέλος αναφερόμενος στην ΕΕ τόνισε πως “δεν υπάρχει κανένα μέλλον για την Ευρωπαϊκή Ένωση αν κυριαρχείται από μια ή δυο χώρες, όπως η Γερμανία ή η Γαλλία. Έχουμε νομισματική ένωση και κοινό νόμισμα, αλλά δεν έχουμε δημοσιονομική, τραπεζική και σίγουρα όχι πολιτική ένωση που να μην καθοδηγείται από ένα κράτος και αυτή είναι η πραγματική αιτία της ελληνικής κρίσης. Αν είχαμε προχωρήσει σε μια ομοσπονδιακή Ευρώπη, δεν θα φτάναμε στην ελληνική κρίση, όπως είναι σήμερα”.
http://www.skai.gr/
Μοιραστείτε το!

1 comment to Αυτή η Μαϊμού παρακάτω με πληρωμένη διαφήμιση κόβεται για τα λεφτα του Ελληνικού λαού!!! Έαί στο διάολο που γίνατε ιδικοί στις πλάτες του Έλληνα!

  • dimitris

    Μέσα στη χώρα, μέσα στην παιδεία δηλαδή και την παράδοση μας, εμείς περνάμε τους εαυτούς μας λιοντάρια, εκεί που οι έξω από τη χώρα μας βλέπουνε ποντίκια. Θαρρούμε πως είμαστε τα παιδόγγονα του Αριστοτέλη και του Αλέξανδρου. Οι ξένοι όμως σε μας βλέπουνε τις μούμιες που βρεθήκανε σε κάποια ασήμαντα Μασταβά. Γιατί; Τα διότι είναι πολλά. Όλα όμως συρρέουν σε μια κοίτη. Σε μια απλή εξίσωση με δύο όρους και ένα ίσον. Είναι ότι: νεοέλληνες ίσον ελληνοεβραίοι. Αν εφαρμόσουμε αυτή την εξίσωση στα πράγματα, θα μας δώσει δύο γινόμενα. Το πρώτο είναι ότι ζούμε σε εθνική πόλωση. Το δεύτερο, ακολουθία του πρώτου, ότι ζούμε χωρίς εθνική ταυτότητα. Ότι οι νεοέλληνες είμαστε ελληνοεβραίοι σημαίνει το εξής: ενώ λέμε και φωνάζουμε και κηρύχνουμε ότι είμαστε έλληνες, στην ουσία κινιόμαστε και υπάρχουμε και μιλάμε σα να είμαστε εβραίοι. Αυτή είναι η αντίφαση. Είναι η σύγκρουση και η αντινομία που παράγει την πόλωση. Και η πόλωση στην πράξη γίνεται απώλεια της εθνικής ταυτότητας. Και το τελευταίο τούτο σημαίνει πολλά. Στην πιο απλή διατύπωση, σημαίνει νά ‘σαι τουρκόγυφτας, και να ζητάς να σε βλέπουν οι άλλοι πρίγκιπα. Σημαίνει νά ‘σαι η μούμια των Μασταβά, και να ζητάς από τους ευρωπαίους να σε βλέπουν ιδιοκτήτη της Ακρόπολης. Σημαίνει να σε θωρείς λιοντάρι, και οι ξένοι να σε λογαριάζουνε πόντικα. Απώλεια της εθνικής ταυτότητας είναι να σε βλέπουν οι άλλοι αρκουδόρεμα, και συ να τους φωνάζεις πως ντε και καλά είσαι η Ολυμπία. Και ύστερα να τους ζητάς Ολυμπιακούς αγώνες στην καλογρέζα. Χλευαστικό του καλογριά.

    Είναι μεγάλη ιστορία να πιαστώ να σε πείσω, ότι οι νεοέλληνες από τους αρχαίους έχουμε μόνο το τομάρι που κρέμεται στο τσιγκέλι του σφαγέα, θέλει κότσια το πράμα. Θέλει καιρό και κόπο. Θέλει σκύψιμο μέσα μας, και σκάψιμο βαθύ. Και κυρίως αυτό: θέλει το μεγάλο πόνο.

    Δ. Λιαντίνης.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>