«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απάντηση από τον Ρήνο Ελευθέριο στον Πισσούριο

 

Αγαπητέ κ. Πισσούριε,

θα περίμενα μέχρι σήμερα η κα Βίκυ Χαραλάμπους να απαντήσει, έστω με τα ίδια λόγια που χρησιμοποιείτε εσείς. Έτσι κι αλλιώς εκείνη τα έχει γράψει. Τουλάχιστον όταν αντιγράφετε τα κείμενα της, να σβήνετε τα “?” που χρησιμοποιεί ΠΑΝΤΑ και να τα αντικαταστήσετε με ελληνικά ερωτηματικά “;”. Δεν πιστεύω να της έχουν απαγορεύσει να γράφει λόγω της γνωστής γκάφας, θα ήταν κρίμα.
Και για να διευκρινίσω τον όρο “γνωστός υποβολέας”, ως τέτοιο εννοώ τον Stephen Louis Wozny, τον γνωστό απατεώνα, πλαστογράφο και διακινητή ακάλυπτων συναλλαγματικών. Και από τον υποβολέα αυτόν, τα κείμενα έφτασαν στον κ. William Mulligan, στον κ. Εμμανουήλ Λαμπράκη, στον κ. Αντώνη Διαμαντόπουλο και στην κα Βίκυ Χαραλάμπους.

Επειδή εσείς ως καλλιτέχνης έχετε ανοικτούς ορίζοντες και είμαι σίγουρος έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τη δική σας γνώμη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρησιμοποιείτε τέτοια κείμενα. Αυτά δεν πείθουν ούτε ευκολόπιστα θύματα. Με αυτά το πολύ πολύ κάποιος να πουλήσει το ίδιο αυτοκίνητο σε 2-3 άτομα (βλ. https://www.youtube.com/watch?v=5x0_QMpEBrg)

Εσείς κ. Πισσούριε θα μπορούσατε να απευθυνθείτε σε μένα όπως θέλετε. Πείτε με και οδηγό ασθενοφόρου, δεν έχω τέτοια κολλήματα. Αν νομίζετε ότι θα κάνω επίδειξη γνώσεων και τίτλων, απευθύνεστε σε λάθος άνθρωπο. Να σας δηλώσω λοιπόν υποψήφιος οδηγός διαστημοπλοίου με καύσιμα που προέρχονται από την τεχνολογία που πούλησε ο Σώρρας στη NASA (βλ. https://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8).

Θα είναι χαρά μου να χρησιμοποιήσω τα συγκεκριμένα καύσιμα που προέρχονται από αρχαία Ελληνική τεχνολογία, την οποία σίγουρα θα έχει δοκιμάσει ο κ. Σώρρας, μετά από 25 χρόνια σε ειδικές αποστολές στην Αεροπορία (βλ. https://www.youtube.com/watch?v=h8TEndbJ6sw).

Περιμένω λοιπόν να μου πείτε τον τίτλο της κας Χαραλάμπους, όχι ότι έχει καμία αξία για μένα. Είναι σύμβουλος επενδύσεων real estate; Είναι κατασκευαστής κατοικιών; Είναι κτηματομεσίτρια; Είναι εργολάβος; Σας παρακαλώ διαλέξτε εσείς για μένα τον τίτλο της κας Ιωάννου και σας υπόσχομαι θα τον χρησιμοποιώ ευλαβικά. Από ότι καταλαβαίνω, σας είναι δύσκολο να το περιγράψετε και εσείς.

Αλλά πάμε στα “στοιχεία” που κάνατε το λάθος να παραθέσετε:

1. Επιμένετε ότι το έγγραφο που εμφανίσαμε είναι παραποιημένο γιατί δεν είναι ακριβώς ίδιο με αυτό του Σώρρα. Η διαφορά είναι ότι το “δικό” μας έχει ένα μαύρο τετράγωνο και από πάνω είναι σβησμένο με blanco.

Προσπάθησα να σας εξηγήσω επανειλημμένα, χωρίς επιτυχία προφανώς γιατί δεν θέλετε να καταλάβετε, ότι το επίσημο τμήμα της πολιτείας της Washington, προχώρησε σε αυτή τη διπλή κάλυψη, για να προστατέψει κάποια προσωπικά δεδομένα που δεν είναι σημαντικά για την έρευνα. Πάντως, το νούμερο του λογαριασμού που έχει καλυφθεί, είναι εμφανές στο κάτω μέρος της σελίδας, οπότε να το συγκρίνετε με το δικό σας.

2. Μπορείτε να δείτε την εξουσιοδότηση των διεθνών απατεώνων προς τον Αρτέμη Σώρρα εδώ:

Σελίδα 1: http://imgur.com/a/OQ7QG#1
Σελίδα 2: http://imgur.com/a/OQ7QG#2
Σελίδα 3: http://imgur.com/a/OQ7QG#3

Πραγματικά δίνουν το δικαίωμα στον Σώρρα να μεταπωλήσει και να χρησιμοποιήσει τα “ομόλογα”. Αν ήταν ακίνητα, θα τον έλεγα κτηματομεσίτη, αλλά θα διαφωνούσαμε στον όρο. Να τον πούμε λοιπόν μεσίτη – διαχειριστή στην απάτη;

3. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ των ομολόγων είναι ο Stephen Louis Wozny μέσω της εταιρείας Red Panther Limited. Ο Αρτέμης Σώρρας είναι απλά ο εκπρόσωπος των απατεώνων στην περιοχή μας. Σας επισυνάπτω και το UCC3 με το οποίο δηλώθηκε ο Σώρρας ως μεσίτης – διαχειριστής – ότι θέλετε: http://i.imgur.com/EjspZDf.jpg

Τώρα γνωρίζετε που εμφανίζεται το όνομα Σώρρας. Να καλέσετε λοιπόν το Department of Licensing και να ζητήσετε αυτό το έγγραφο για να σας το στείλουν. Μια που λέτε ότι τηλεφωνήσατε, γιατί αποφύγετε να ζητήσετε το φάκελο Stephen Louis Wozny; Μέσα εκεί θα βρείτε και τον Σώρρα. Γιατί κάνετε μισές δουλειές, με τη μισή αλήθεια θα προχωρήσετε;

4. Δηλώνετε ότι πήρατε τηλέφωνο στο Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής (304-480-6405) και προφανώς δεν μπορέσατε να συνεννοηθείτε. Δεν νομίζω να υπήρξε πρόβλημα επικοινωνίας γιατί γνωρίζετε πολύ καλά Αγγλικά, όπως έχω πληροφορηθεί.

Την επόμενη φορά να ρωτήσετε το εξής: “ΕΧΩ ΕΝΑ INTERNATIONAL BILL OF EXCHANGE που λήγει το 2014 και αυτός που το έχει λέει ότι το καλύπτουν οι Ηνωμένες Πολιτείες (με κεφαλαία, με μικρά γράμματα, ότι θέλετε). ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ;”

Και θα σας πουν ξεκάθαρα ότι αυτό είναι ΑΠΑΤΗ. Και είναι παλιά απάτη και χαζή κομπίνα, και δεν ενσωματώνει κανένα χρέος της Αμερικής. Θα σας κοινοποιήσω και το ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ πάνω στο οποίο στηρίζει ο Stephen Louis Wozny το πλαστό, ακάλυπτο ομόλογο, για να μην μιλάμε για διαστημικά καύσιμα:

Σελίδα 1: http://imgur.com/a/OQ7QG#5
Σελίδα 2: http://imgur.com/a/OQ7QG#6
Σελίδα 3: http://imgur.com/a/OQ7QG#7

5. Μιλήσατε για το Τμήμα των ειδικών πληρωμών- αρ. 7 στο οποίο πρέπει να υποβληθεί το ομόλογο χωρίς ψεγάδι για να ρευστοποιηθεί. Το έχετε ελέγξει αυτό ή απλά το μεταφέρετε ΚΑΙ αυτό χωρίς να έχετε ιδέα για τι μιλάτε; Δεν καταλαβαίνετε ότι εκτίθεστε με τα παραμύθια που μεταφέρετε; Αφήστε τον Λαμπράκη και την κα Χαραλάμπους να αναλύουν τέτοιες χαζομάρες με στόμφο, τουλάχιστον γελάμε.

6. Έχετε κάποια αντίγραφο, ΕΣΤΩ ΕΝΑ, από το “μη παραποιημένο” αντίγραφο που κατατέθηκε στην Κυβέρνηση; Το έχετε δει ποτέ με τα μάτια σας ή απαγορεύεται; Που το έχουν υποβάλει; Ποιος το έχει παραλάβει. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ.

7. Σας έστειλα τη δικαστική απόφαση για τον απατεώνα Chief Charles Hohepa. Χαίρομαι που φίλοι σας τον έχουν συναντήσει στην περιοχή που βρίσκεται (Ντουμπάι). Και ακόμη περισσότερο χαίρομαι που μου στείλατε το κείμενο του Geoff Morris, τον οποίο φυσικά δεν γνωρίζετε.

Εδώ θα σταθώ για πάρα πολύ λίγο, για να καταλάβετε επιτέλους τη διαφορά των δύο πλευρών. Εγώ σας έστειλα μια ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ και ένα άρθρο από μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ.

Και εσείς μου στείλατε ένα κείμενο που έγραψε σε site της πλάκας, στο οποίο δημοσιεύει ότι θέλει όποιος παρανοϊκός θέλει, ο συγκεκριμένος Geoff Morris:

Geoff Morris is an Associate of Chief Charles Hohepa, and is working with The Chief in his lifelong ambition to raise the status of the Maori Nation to the level they deserve, and also cooperate with many other First Nations peoples in promoting the 8 Millennium Goals of the United Nations, as well as promoting World Peace on a practical level. Geoff can be contacted at geoff.morris@matuakarangaglobal.org”.

Θεωρείτε κ. Πισσούριε ότι η έρευνα σας είναι έστω και στον ίδιο πλανήτη με την έρευνα που έχουμε κάνει εμείς; Αυτή είναι η απάντηση σας σε επίσημα έγγραφα, ο Geoff;

8. Για το θέμα του δικηγόρου William Mulligan, πάλι δεν καταλάβατε γιατί σας έστειλα το δικόγραφο με τους απατεώνες που συνέλαβε η Ιταλική αστυνομία. Φυσικά και ο Mulligan έχει δικαίωμα να εκπροσωπήσει όποιον θέλει και αυτό δεν σημαίνει ότι οι πελάτες του είναι απατεώνες.

Σας έστειλα το δικόγραφο γιατί ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ και η Dragon Family, την οποία εκπροσώπησε το δικηγορικό γραφείο. Και όχι μόνο λέτε τα ίδια, έχετε και κοινές πρακτικές με μηνύσεις κατά κρατών, πολιτικών κλπ. Ελπίζω να το διαβάσετε και να δείτε τις ομοιότητες. Το ίδιο είδος “ομόλογα” έχετε.

Βέβαια, σήμερα σε διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Λαμπράκης μας αποκάλυψε ότι η σύλληψη ήταν στημένη και η Ιταλική κυβέρνηση έκλεψε τα IBOEs του Keenan. Θα σας μαλώσει για αυτά που γράφετε κα Χαραλάμπους, να τον ρωτάτε πριν.

9. Τόσο η κα Χαραλάμπους όσο και οι άλλοι, μπορούν να συνομιλήσουν μαζί μου όποτε το επιθυμούν. Και αυτό το επαναλαμβάνω παντού, όπως το εξέφρασα και στο Mega Κύπρου και όταν ενημέρωσαν κάποιους, απάντησαν ότι δεν θέλουν να βγουν στον αέρα, αλλά θα βγει γραπτή ανακοίνωση…

Είμαι διαθέσιμος να γίνει ανοιχτή συνομιλία, όπου θέλετε, αρκεί να μην είναι στη Νέα Ζηλανδία. Η Ρόδος, όπου σας λέω ότι βρίσκομαι, είναι πολύ κοντά. Και αν κάποιος έρθει επίσκεψη στο όμορφο νησί μου, να με ενημερώσει για να βρεθούμε. Και ας επιλέξετε εσείς το μέσο ή τον τόπο. Για αρχή θέλετε να κανονίσουμε μια κοινή ραδιοφωνική παρουσία κάπου, χωρίς κραυγές και βαρβαρικές τυμπανοκρουσίες;

Γενικά, κ. Πισσούριε θα χαιρόμουν να με διορθώσετε, νομίζω μπορώ να μάθω περισσότερα και να γίνω καλύτερος. Μπορείτε να κρίνετε όπως θέλετε τις παρεμβάσεις και τα λεγόμενα μου, ωστόσο μαθήματα πατριωτισμού και ηθικής να κάνετε στους φίλους σας που επιθυμούν να βυθίσουν στα δάνεια όσους Έλληνες έχουν περιουσίες στην τουρκοκρατούμενη Κύπρο. Και αφού πάρουν τους τίτλους, ποιος ακριβώς εγγυάται ότι αυτοί δεν θα καταλήξουν στους Τούρκους ή δεν θα πουληθούν τα δάνεια σε άλλες τράπεζες; Ο Σώρρας να φανταστώ!

Και για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια, θα σας εξηγήσω το λόγο που είμαι αντίθετος στην κίνηση σας. Θεωρώ και πιστεύω ότι υποστηρίζετε μια ομάδα διεθνών απατεώνων που προσπαθούν να κοροϊδέψουν δύο Κράτη. Και αυτό για εμένα είναι δείγμα προδοσίας του πολιτισμού και της λογικής που εκφράζει ο Ελληνισμός. Για αυτό με βρίσκετε απέναντι σας, είτε είστε θύματα, είτε είστε συνεργάτες των απατεώνων.

Χαίρομαι να λαμβάνω τα κείμενα σας, αλλά θα ήθελα σας ζητήσω μία χάρη, για να αποδεικνύουμε και όσα λέμε για την Κύπρο. Επειδή θέλω να πιστεύω ότι είστε πατριώτης, πολεμιστής, ότι τουλάχιστον πιστεύετε αυτά που προωθειτε και προπαντώς είστε και εσείς άντρας που φοράει παντελόνια, σαν τον καλό μου φίλο Γιώργο  Γιαλτουρίδη, και για να μην σας θεωρήσει κάποιος από όσους λαμβάνουν τις συνομιλίες μας, κατά λάθος, κατευθυνόμενο και ψεύτη:

Σας παρακαλώ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ από το “ομόλογο” που διαθέτει ο Πατρινός τρισεκατομμυριούχος, αφού σβήσετε ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ για προστασία. Είναι απλό, για να μην μιλάτε ΕΝΤΕΛΩΣ στον αέρα (βλ. https://www.youtube.com/watch?v=Yab7bPNAEj0);

Εκτός αν δεν υπάρχει και δεν σας επιτρέπουν να το δείτε, αλλά μας παραμυθιάζετε τόσο καιρό με θέματα που δεν γνωρίζετε και δεν έχετε καμία επαφή.

Αλλιώς κ. Πισσούριε, θα χαρώ να μιλήσουμε για κάποιο άλλο θέμα που κατέχετε. Αυτό δεν το κατέχετε. Όπως δεν το κατέχει και αυτός που τον Οκτώβριο του 2012 μου απαντούσε ότι τα International Bills of Exchange, δεν είναι Bills of Exchange και ότι και καλά τους πρότεινε στρατηγός της CIA το 35% για να αγοράσει τα “ομόλογα” (https://www.youtube.com/watch?v=66LAikuSOn4) !!!

Τελειώνοντας, είμαι σίγουρος ότι θα ακούσατε στο τελευταίο ηχητικό απόσπασμα για συνάντηση Σώρρα και Λαμπράκη με ΣΤΡΑΤΗΓΟ από τις κεντρικές υπηρεσίες της CIA, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη Μέση Ανατολή. Για αυτό κ. Πισσούριε, να μην μου ξαναγράψετε ποτέ στη ζωή σας για ιδρύματα που φέρουν την επωνυμία Κράτος της Βόρειας Κύπρου. Όσοι σας προωθούν τέτοια πράγματα και φιλοξενούν στα κείμενα τους τέτοιες επωνυμίες, εκτός από άσχετοι είναι και επικίνδυνοι για την Κύπρο.

Με εκτίμηση,
Ρήνος Ελευθέριος
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>