«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δυνατά και Ελληνικά.Δημοσθένης Λιακόπουλος

00:00:10:00…Τό δένδρο τῶν Ἑλλήνων. Οἱ ἑλληνογενεῖς τῆς ὑφηλίου προσεγγίζουν τά 100,000,000 ἀτομα.
00:02:52:15…Χάρτης τοῦ πλοῦ τοῦ Ὀδυσσέα στόν Ἀτλαντικό κατά τή φορά τοῦ ρεύματος τοῦ κόλπου. (GULF STREAM).
00:02:53:15…Ἀγγεῖα τῶν Ὰνασάζι καθαρῶς ἑλληνικής τεχνοτροπίας , διακοσμημένα μέ καθαρῶς ἑλληνικά σύμβολα.
00:02:55:15…Πέτρινη ὲπιγραφή ἑλληνικής πανάρχαιας γραφῆς πού βρέθηκε σέ ὰγρόκτημα στό KENSINGTON τής MINNESOTA (ΗΠΑ) τό 1898 βάρους 200 πάουντς . Γελάστε παρακαλώ, μέ τά διάφορα τεχνάσματα οἲ Ὰμερικανιστές τήν ὰποδίδουν στούς Φοίνικες, στούς Vikings κτλ. Ἡ Ἑλληνικότητα τῆς γραφῆς εἶναι ὁλοφάνερη .
00:02:58:15…Διάφορες ὲπιγραφές ὰπό Βόρεια Ὶταλία καί Γαλλία .
00:02:59:15…Διάφορες ὲπιγραφές ὰπό Γαλλία καί Μ. Βρεταννία.
00:03:00:15…Διάφορες ὲπιγραφές ὰπό Μ. Βρεταννία καί Γερμανία .
00:03:01:15…Διάφορες ὲπιγραφές ὰπό Γερμανία καί Βιέννη
00:03:02:15..Ὲιγραφή ὰπό τήν Γερμανία .
00:03:04:15..Ὲπιστολή ὰναγνώστη.
00:03:05:15..Γυναῖκα τής νήσου Πάσχα μέ Εὺρωπαἵκα χαρακτηριστικά.
00:03:06:15..Kάτοικος τῆς νήσου Πάσχα μέ Εῦροπαἵκα χαρακτηριστικά .00:03:07:15…Μία ὰπόδοση τοῦ Ἑλληνικοῦ ὰλφαβήτου στή γλῶσσα τῶν Μάγια.00:03:08:15..Ὰρχαιοελληνικό ὰνάγλυφο τοῦ 6 π.χ αὶώνα. Τό ὶδιο ὰθλημα ἒχουν καί οἵ Ὰρακουανοί τῆς Χιλῆς.
00:03:09:15…Πρώτη συνάντηηση τού αὺτοκράτορα MONTEZUMA μέ τον FERNANDO CORTEZ.Τά ὰνθρωπολογικά χαρακτηριστικά τού αὺτοκράτορα δέν ἑχουν καμμία σχέση μέ τούς ὲρυθροδερμους τῆς Ὰμερικῆς.
00:03:10:15…Παράσταση ὰπό τήν “πύλη τοῦ Ὴλίου” τοῦ Τία-Χουανάκο (=Θείου Ἂνακτος). Τά κύρια διακοσμητικά (μαίανδρος κ.τ.λ.) εἲναι χαρακτηριστικῶς ὰρχαιοελληνικά .

Πηγή : www.davlos.gr

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>