«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

… η Βουλή χτενίζεται.

…εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ…

μη την πεις την παροιμία μου βάζει τις φωνές η γυναίκα μου γιατί θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα.
Καλά, καλά …και η Βουλή χτενίζεται.
 Θεόφιλος Αιγινήτης   Ζωγράφος-Συγγραφέας
Θεόφιλος Αιγινήτης
Δε βλέπεις ρε γυναίκα τον κόσμο γύρω σου που έχει φτάσει στα όρια της αντοχής του; Δε βλέπεις πως μας έχουν πνίξει στους φόρους; Δε βλέπεις τη φοβερή ανεργία ιδίως στους νέους και οι φωστήρες της Βουλής αντί να ασχολούνται με όλα αυτά ασχολούνται με το τι μπλουζάκι θα φορέσουν οι κυρίες εκεί μέσα, αν οι βουλευτές μπορούν να μπαίνουν στη Βουλή με τα κουμπούρια τους και αν μπορώ εγώ να ρίξω ΤΕΖΑ στα μυρμήγκια που μαζευτήκανε στην κουζίνα, (είναι και μαύρα) και κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ρατσιστής θα με κατηγορήσουν επιπλέον πως έχω εχθροπάθεια και προβαίνω σε γενοκτονία έναντι των μυρμήγκων !
Για τα κουμπούρια δε θα μπορούσε ο πρόεδρος της Βουλής να βγάλει μια εγκύκλιο, να λέει πως απαγορεύεται η κουμπουροφορία μέσα στη Βουλή και εκεί να τελείωνε όλη η ιστορία;
Μαζεύτηκε όμως όλη η προπαγάνδα της παραπληροφόρησης και άρχισαν να μιλάνε αν πρέπει ή δεν πρέπει να παίρνουνε οι βουλευτές μαζί τους τα σιδερικά, αν έχει σχέση η ΧΑ με ναζιστικά κόμματα άν, αν, μας μπουρδουκλώνουνε και μας βάζουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας!
Όσο φοβούνται αυτοί, ιδίως ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΧΑ πως θα τους κόψει τη σούπα, άλλο τόσο τη φοβάται και ο κάθε πολίτης γιατί δεν ξέρει τι μεταλλάξεις θα έχει αύριο.
Δεν καταλαβαίνουν πως όσοι την ψηφίσουνε, θέλουν να απαλλαγούν από την νεφελώδη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και τις επικίνδυνες συνιστώσες του; Δεν το βλέπουν πως ο πολίτης  θέλει να γλυτώσει από τους λαθρομετανάστες με τα καλάσνικοφ και να κυκλοφορεί ελεύθερος; Δε βλέπουν πως ο λαός βαρέθηκε πλέον αυτούς τους πολιτικούς που συνεχώς τον εμπαίζουν;
Δεν καταλαβαίνω όμως την χωρίς περιορισμούς υποστήριξη σε κάθε ξένο που δείχνουν οι αριστεροί θολοκουλτουριάρηδες του ΣΥΡΙΖΑ, που ρίχνουν όλα τα δίκια στους ξένους και στους Έλληνες κανένα.
Δε μιλάω για τους φιλήσυχους μετανάστες που προσπαθούν έντιμα να βρούν κι’ αυτοί μια θέση στον ήλιο. Θύματα είναι κι’ αυτοί της παγκοσμιοποίησης.
Όμως ο ποντικός στη τρύπα του δε χώραγε κουβάλαγε και κολοκύθες.
Είναι η τρίτη φορά που καταφεύγω στις σοφές ελληνικές παροιμίες για να στηλιτεύσω την ασφυκτική κατάσταση που μας έχουν φέρει οι πολιτικοί μας άρχοντες και να βγάλω τ’ άχτι μου.
Αυτοί δεν είναι άρχοντες, αλλά λύκοι που τους βάλαμε να φυλάνε τα πρόβατα. Έ τώρα εδώ που τα λέμε δεν είμαστε και μείς πρόβατα έχουμε και λίγο λύκο μέσα μας. Θα μου πείτε ενδεχομένως πως αυτά που σας λέω είναι κολοκύθια στο πάτερο, αλλά να ξέρετε πως αγάλι αγάλι κότα μου κι’ εγώ σε μαγειρεύω σκέφτονται όλοι αυτοί που μας έβαλαν σ’ αυτά τα ανεφάρμοστα μνημόνια και μας έχουν χώσει σα λαό στα κρεματόρια της εξαΰλωσης.
Καλές είναι οι αγάπες και τα λουλούδια της αλληλεγγύης, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την παροιμία που λέει αγάπα το γείτονά σου,  αλλά μη γκρεμίζεις και το φράχτη !
http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/

Σχόλιο:

Ξέρεις αγαπητέ Θεόφιλε με έκανες να καταλάβω ότι ακόμα υπάρχει μέσα μου το γέλιο, να είσαι καλά!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>