«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητέ κύριε Πισσούριο μας λέτε με ένα θράσος δικτατορικό να μην μας ενδιαφέρει και να μην ανακατευόμαστε στα κωλόχαρτα του Σώρρα και δεν μας πέφτει λόγος, μωρέ μπράβο άμα τα ακούσει ένα παιδί της πρώτης δημοτικού θα γελάει μαζί σας με το θράσος σας!

Σας παραθέτω ένα απόσπασμα από αυτά που γράψατε παρακατω για να μην μας πείτε ότι αλλοιώνουμε τα λεγόμενά σας.

Από τον κύριο Πισσούριο

Μπορεί να αναθέσει σε όποιο αποφασίσει ο ίδιος, για τους λόγους που ο ίδιος θέλει, να υπογράψει ο τάδε, να το τυπώσει ο τάδε, να το κοινοποιήσει στην Αμερική μέσω του τάδε, να το μεταφέρει μέσω του τάδε, να έχει τον τάδε ως οικονομολόγο, μεταφορέα, αναπληρωματικό κτλ..
Ούτως ή αλλιώς, δικό του είναι και μπορεί να κάνει ότι θέλει.
( Ναι μπορεί να τα κάνει ότι θέλει και να τα φάει μόνο όταν συναλλάσσεται και απευθύνετε στον κυρ Μανώλη! Όχι στον Ελληνικό λαό, Όχι στην Ελλάδα, εκεί μου πέφτει λόγος και θα τον ξεσκίσω!)
Και αν σας αρέσει ή όχι, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Και για να μην ξεχνιόμαστε,
Το χρεόγραφο εκδίδεται από τον ιδιώτη, τυπώνεται από τον ιδιώτη έναντι του χρέους με την Αμερική. Τώρα από εκεί και πέρα, και πάλι θα πούμε… Δεν σας πέφτει λόγος κανένας.
Ούτε και εμάς
( Για να σου απαντήσω σωστά θα πρέπει να μου πεις τι δουλειά κάνεις, που μένεις, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ανήκεις σε κάποιο κόμμα;;; Είναι ύβρεις να λες σε έναν που έχει δώσει τη ζωή του για την πατρίδα του ότι δεν έχει δικαίωμα να την υπερασπίζετε. Σταματώ εδώ και θα περιμένω απάντηση στα ερωτήματά μου για να κάνουμε σωστό διάλογο!)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Παρακάτω βάζω και το μανιφέστο σας!!!

Και αν θέλει ας σας απαντήσει ο κύριος  Ρήνος Ελευθέριος στο θέμα τον εγγράφων.

 

“δεν συνηθίζω να στέλνω emails για την υπόθεση Σώρρα, αλλά θα απαντήσω και σε εσάς και στον γνωστό υποβολέα, ο οποίος δεν κρύβεται με τίποτα, ακόμη και με μετάφραση.”
Τι εννοείτε στο “γνωστό υποβολέα “ενός μηνύματος που το έχουμε υποβάλει εμείς η ομάδα που υπογράφουμε το δικό μας κείμενο?
“Σέβομαι τις απόψεις σας και θα σας απαντήσω πολύ συγκεκριμένα, όπως έκανα και στα σχόλια κάτω από το βίντεο του Mega Κύπρου.”
“Πιστέψτε με δεν έχω καμία εκδικητική τάση κατά της κας Χαραλάμπους, ίσα ίσα το αντίθετο.”
Μα ακριβώς αυτά που παραθέτετε στο άρθρο είναι που απαντήσαμε και σε τίποτα από αυτά δεν απαντάτε σωστά και πάλι. Και αναγκαζόμαστε και πάλι ν’ απαντήσουμε και που ούτε και εμείς έχουμε όρεξη να απαντάμε!
“Απλά, θα σας ζητήσω να διαβάσετε  με προσοχή τόσο αυτά που παραθέτουμε στο άρθρο, στο οποίο αναφέρεστε, οσο και αυτά που θα σας αναλύσω. Αν η κα Χαραλάμπους έχει γνώσεις τραπεζο-οικονομικών θεμάτων, τότε η θέση της είναι ακόμη χειρότερη. Αν δεν είχε, θα μπορούσα ακόμη να πιστεύω ότι απλά εξαπατήθηκε από μια απλή, παλιά και ξεπερασμένη απάτη.
Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε ότι η κα Χαραλάμπους είναι σύμβουλος επενδύσεων real estate. Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε ότι είναι διευθύνουσα σύμβουλος στην Αρσινόη Α.Ε., μέλους του ομίλου Λόρδος. Στο τέλος της ημέρας όμως κτηματομεσίτης είναι. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικό χαρακτηρισμό, να το δεχθώ. Πείτε μου εσείς τον τίτλο της και θα τον χρησιμοποιώ. Αν θέλετε μπορώ να την αποκαλώ κα Ιωάννου, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.”

Επειδή δεν έχουμε κανένα να λόγο να υπερασπιζόμαστε κανένα, αλλά όταν ακούμε πράγματα που είναι λανθασμένα δεν θα μας τα μεταφράζετε σε διαφορετικά από τα ελληνικά που καλώς μπορούμε να πούμε μπορούμε και να διαβάσουμε αλλά και να μιλήσουμε.
Κάποιος ο οποίος κατέχει ακίνητα, δεν ονομάζεται μεσάζοντας – μεσίτης. Όταν κατέχεις τα ακίνητα, τα αναπτύσσεις για την εταιρεία σου και τα πουλάς επ’ ονόματί της και αυτό ονομάζεται ανάπτυξη και όχι διαμεσολάβηση!  
Είναι όπως στους δικούς σας όρους, να σας ονομάζω ενώ είστε γιατρός.. σε νοσοκόμο ή ακόμα χειρότερα, σε οδηγό του ασθενοφόρου
“Για να λύσουμε μια και καλή το ερώτημα ποια έγγραφα είναι πλαστά και ποιοι είναι οι απατεώνες και οι αξιοθρήνητοι, θα σας εξηγήσω κάτι πολύ απλό. Τα έγγραφα που σας προσφέρουμε τα βλέπετε. Σας τα δείχνουμε.”
Μα ακριβώς αυτά που μας δείξατε είναι που σας ενημερώνουμε ότι είναι παραποιημένα και πλαστά έγγραφα! Και ότι δεν έχουν να κάνουν με τα του Σώρρα. Και εσείς επιμένετε να μας λέτε ότι αυτό που κρατάτε, το παραποιημένο έγγραφο είναι αυτούσιο το ίδιο του Σώρρα.
Και στην σελίδα που ψάξαμε, εκεί που μας «Καθοδηγήσετε» να κοιτάξουμε, δεν αναφέρει πουθενά το χρεόγραφο του Σώρρα αλλά ούτε και το όνομα του Σώρρα.
“Σας επισημαίνουμε τις πηγές μας. Μπορείτε εσείς να πείτε το ίδιο για τα έγγραφα του Σώρρα και του Hohepa;”
Το απήντησα πιο πάνω. Τα δικά σας άχρηστα κουρελόχαρτα δεν είναι αυτά του Σώρρα!
“Αν διαβάσατε με προσοχή τις παραπομπές του κειμένου μας, θα είδατε ότι τα στοιχεία προέρχονται από το Department of Licensing της Πολιτείας της Washington, τηλέφωνο 360-664-1530, email: ucc@dol.wa.gov, ώρες γραφείου Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 πμ – 4:30 μμ, φυσική έδρα: 405 Black Lake Blvd SW, Olympia, WA 98502.””
Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για τη γνησιότητα των εγγράφων που σας δείχνουμε, γιατί δεν παίρνετε τηλέφωνο να τα επιβεβαιώσετε;
Επειδή το κάναμε… σας ανακοινώνουμε λοιπόν, ότι για το έγγραφο Σώρρα και για το όνομα Σώρρας, μας ειπώθηκε ότι δεν έχουν κάτι σχετικό!
Οπότε αυτά που λέτε εσείς, με αυτά που λέμε εμείς δεν συνάδουν!
“Εμείς σας δίνουμε ξεκάθαρα τα στοιχεία επικοινωνίας για να το κάνετε. Επικοινωνήσατε εσείς, η κα Χαραλάμπους ή ο κ. Λαμπράκης με το αρμόδιο τμήμα της Πολιτείας της Washington για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία με την οποία παραχωρούν αντίγραφα, ποιος προσέθεσε το μαύρο τετράγωνο για να καλύψει κάποιες πληροφορίες και ποιος αρίθμησε όλες τις σελίδες; Όσο και να κλείνετε τα μάτια σας, οι αποδείξεις είναι εδώ και δυστυχώς για τον κ. Σώρρα είναι επίσημες.”
Εμείς δεν μιλήσαμε ποτέ για μαύρο.. Μιλήσαμε για παραποιημένο έγγραφο, που είναι ψεύτικο και που είναι αυτό που κυκλοφορείτε εσείς!
Και μήπως δεν το προσέξατε? Για κοιτάξτε καλύτερα το σημείο που είναι σβησμένο… με … Blanco!
“Όταν σας λέμε ότι η κα Χαραλάμπους έχει μπλέξει σε κύκλωμα απατεώνων, δεν το λέμε εμείς, αλλά το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής. το Risk Mitigation and Investigations Section, με τηλέφωνο 304-480-6405.”
Εμείς όταν ρωτήσαμε, για το όνομα Σώρρα δεν τον είπαν απατεώνα. Και για εμάς αυτό είναι που μας νοιάζει, γιατί αυτός είναι ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ, ο οποίος δικαιωματικά μπορεί ανα πάσα στιγμή να εκδώσει, ν’ ακυρώσει, να πουλήσει, να πετάξει να κάνει ότι θέλει με το χρεόγραφό του.
Μπορεί να αναθέσει σε όποιο αποφασίσει ο ίδιος, για τους λόγους που ο ίδιος θέλει, να υπογράψει ο τάδε, να το τυπώσει ο τάδε, να το κοινοποιήσει στην Αμερική μέσω του τάδε, να το μεταφέρει μέσω του τάδε, να έχει τον τάδε ως οικονομολόγο, μεταφορέα, αναπληρωματικό κτλ..
Ούτως ή αλλιώς, δικό του είναι και μπορεί  να κάνει ότι θέλει.
Και αν σας αρέσει ή όχι, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Και για να μην ξεχνιόμαστε,
Το χρεόγραφο εκδίδεται από τον ιδιώτη, τυπώνεται από τον ιδιώτη έναντι του χρέους με την Αμερική. Τώρα από εκεί και πέρα, και πάλι θα πούμε… Δεν σας πέφτει λόγος κανένας.
Ούτε και εμάς.
Πέφτει στην ίδια την Αμερική και στον ίδιο το Σώρρα. Εσάς δεν σας διόρισε κανένας να ενεργείτε δια κάποιον από αυτούς. Άρα είστε κάποιος τρίτος που ανεύθυνα κατηγορεί, χωρίς στοιχεία σωστά- και αυτό το τονίζουμε- χωρίς ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο σωστό και παρόλο που χάνετε την ώρα σας να ψάχνετε σε ανυπόστατα στοιχεία για να αποδείξετε τη μη φερεγγυότητα και την αυθεντικότητα ενός χρεογράφου τέτοιου!
“Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να καλέσετε και θα σας απαντήσουν απευθείας, δεν είναι τηλεφωνικό κέντρο. Μπορείτε να στείλετε αντίγραφα από τα έγγραφα που έχει ο Σώρρας στην κατοχή του και να πάρετε και εσείς απάντηση ότι πρόκειται περί απάτης. Δεν είναι απλό;”
Απαντήσαμε πιο πάνω σε αυτά!
 “Μπορεί λοιπόν να προτείνετε το βιογραφικό της κας Χαραλάμπους και τις γνώσεις της. Εγώ σας παραθέτω τις επίσημες πηγές.”
Απαντήσατε σε πηγές που δεν έχουν  ουσία. Γιατί και αυτό που παραθέσατε, δεν έχει κανένα έγγραφο Σώρρα, κανένα όνομα Σώρρα, κανένα αδίκημα Σώρρα και πολύ σημαντικό, δεν είναι καν το Τμήμα των ειδικών πληρωμών- αρ. 7 που θα έπρεπε να είναι. Και αν μου πείτε ότι έχετε πρόσβαση και εκεί.. δώστε μας έγγραφο, επικυρωμένο αυθεντικό έγγραφο, που ο υπογράφων με ευθύνη των πράξεων του να βγει να δηλώσει συγκεκριμένα « Ο Σώρρας είναι απατεώνας και το ομόλογο με αρ. ….. , UCC ….. και Reg. Mail ……., αντίγραφο του οποίου θα πρέπει να προσαρτηθεί χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΓΑΔΙ, και να είναι σφραγισμένο με την ειδική σφραγίδα του τμήματος 7 και να δηλώνει ότι είναι ψεύτικο». Αυτή η δήλωση θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένη επίσης από το ανώτερο στέλεχος του ιδίου τμήματος θα πρέπει να έχει σφραγίδα από το ανώτερο κλιμάκιο του τμήματος 7 και σε επιστολόχαρτο του ιδίου τμήματος,
Χωρίς όλα αυτά, αυτό που κυκλοφορείτε είναι ψεύτικο και προσπαθείτε να μας παραπλανήσετε με άσχημο τρόπο!
“Και μέχρι σήμερα δεν βλέπω ΚΑΜΙΑ δημοσιοποίηση στοιχείων, με καθαρά ηλίθιες δικαιολογίες (“θα σας επιτεθούν οι αμερικάνοι”, “είναι παράνομο να κρατάει κάποιος το ομόλογο”). Αυτές οι δικαιολογίες δεν ταιριάζουν σε άνθρωπο που έχει γνώσεις για το τραπεζικό σύστημα. Και όταν κάποιος αναφέρει ότι δεν είναι αρμόδιο το Υπουργείο Οικονομικών για τα IBOEs που και καλά ενσωματώνουν χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών, μου κοινοποιεί παράλληλα και το επίπεδο γνώσεων του για το θέμα. Και αυτό είναι μηδαμινό.”
Εσείς δεν είσαστε Κυβέρνηση! Στο φάκελο της κυβέρνησης, κατατέθηκε αντίγραφο- ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ και το οποίο επίσης συνοδεύεται με τη διαδικασία ελέγχου!
Και πάλι, εσείς αφού κατέχετε τόσο πολύ τις διαδικασίες για έλεγχο τέτοιων εγγράφων, θα έπρεπε να το ξέρετε, ότι ακόμα και για μια εγγυητική επιστολή, όταν αιτείσαι για να λάβεις δάνειο και το προσφέρεις ως αντασφάλεια, η διαδικασία αιτήσεως και μόνο, πρέπει να συνοδεύεται από πολύ συγκεκριμένα έγγραφα, ένα από τα οποία είναι η «άδεια να προβεί ο συγκεκριμένος τραπεζικός η τράπεζα σε έλεγχο», άλλο έγγραφο που ο δικαιούχος δηλώνει ότι «φέρει κάθε ευθύνη του ελέγχου» κτλ και η τράπεζα δεν μπορεί να προβεί σε κανένα έλεγχο επί χαρτιού… εάν αυτό το μήνυμα δεν φτάσει διατραπεζικά και δια μέσου του Swift συστήματος.
Οπότε αν εσείς μπορείτε να μου πείτε, ότι υπάρχει τράπεζα που μπορεί να ρευστοποιήσει οιονδήποτε χρηματοοικονομικό εργαλείο χωρίς τη μεταφορά αυτού του μηνύματος διατραπεζικά, τότε τι να πω.. την επόμενη φορά που θα θελήσουμε να πάρουμε δάνειο, θα πάρουμε ένα αντίγραφο από τράπεζα και θα πάμε σε τράπεζα την οποία θα μας κοινοποιήσετε εσείς να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτή την ρευστοποίηση μόνο επί χάρτου!
“Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι δεν καταλαβαίνετε τη διαδικασία ελέγχου με αντασφάλειες.”
Φάγαμε τόση ώρα να σας εξηγούμε τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ γνωστό τρόπο ρευστοποίησης εγγράφου και φτάνουμε πάλι σε αυτή την παράγραφο και βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια.
Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ πλην του Σώρρα. Γιατί στο έγγραφο, υπάρχει πλήρης δικαιούχος Σώρρας και US Treasury- Dept. 7- Offset Payments.
Όλους τους άλλους, όπως είπα πιο πάνω, δικαιούται ο ίδιος να χρησιμοποιήσει όποιον θέλει. Άρα, θα ελέγξουμε Σώρρα και αν αναγνωρίζει η Αμερική το χρεόγραφο. Που η ίδια η Αμερική το έχει αναγνωρίσει ούτως ή αλλιώς και εσέις δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο που να αποδικνύει το αντίθετο αλλά εσείς μείνατε να συζητάτε για αστοιχείωτα έγγραφα τρίτων που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση!
“Είναι μέρος της απάτης και θα είμαι πολύ ξεκάθαρος σε αυτό. Αφού έχετε διαθέσιμες τις 37 σελίδες με τα άθλια νομικά επιχειρήματα του Stephen Louis Wozny, να δείτε τις σχετικές σελίδες περί μη-απάντησης από τις αρμόδιες αρχές και για το πως είναι στημένη η απάτη πάνω σε θεωρίες συνωμοσίας. Αν δεν τις έχετε, να τις ζητήσετε από τον “επενδυτή”.

Θα μοιραστώ μαζί σας λοιπόν τις παρακάτω πληροφορίες:

1. Μια και δεν πιστεύετε στις εφημερίδες και υπερασπίζεστε τον απατεώνα Charles Hohepa, κάτοικο Ντούμπαι, σας στέλνω συνημμένο δικόγραφο του Court of Appeal της Νέας Ζηλανδίας από το 2012. Η απόφαση περιλαμβάνει όλο το ιστορικό της απάτης και πως ο Charles Hohepa έφαγε τα λεφτά του ιδρύματος. Να το διαβάσετε με προσοχή.

Και σας επισημαίνω το εξής από το κείμενο της απόφασης: “On 5 March 2003 the sale of the New North Road property was settled. This followed some difficulties with the purchaser who had defaulted. Fletcher Law received from the solicitors for the purchaser directly into its trust account the net sum to settle, namely $334,073.50. Once again, some of the trust funds deposited into the Fletcher Law trust account from the sale of the house were dissipated by payments to Mr Hohepa, who applied the funds for his personal benefit.”

Σε αυτό υπάρχει και συνέχεια.. γιατί υπάρχει και ανταπάντηση για την οποία αναιρεί όλα αυτά που εσείς ασύστολα κατηγορείτε.. Είναι Φανερό πια οτι κάτι έχετε εναντίον όποιου ΤΟΛΜΗΣΕΙ να προσπαθήσει να ασχοληθεί με το Σώρρα. Γιατί άραγε δεν ασχοληθήκατε με τους φίλους σας, όταν αυτοί ενοχλούσαν δικηγόρους και δικαστές όσων προσπαθούσαν να κινήσουν αγωγή στην Αμερική εναντίον των ιδρυμάτων που φέρουν την επωνυμία Κράτος Βόρειας Κύπρου? Δεν ντρέπονται και λίγο?
Είναι μήπως τυχαίο που η ίδια ομάδα είναι αυτή που ενοχλήθηκε όταν η ομάδα Σώρρα ανακοίνωσε την ίδρυση του οργανισμού Cyprus Mother land,  που θα χρηματοδοτήσει Κυπρίους να κρατήσουν να μην πουλάνε τις περιουσίες τους και να προβούν όλοι μαζί εναντίον του ψευδοκράτους και της Τουρκίας?
Είναι τυχαίο, που μόλις ανακοινώθηκε αυτό, που εννοείται ότι χρειάζεται να συναινέσει και η Κυπριακή Κυβέρνηση στο να γίνει τέτοια κίνηση και γι’ αυτό εμείς φωνάζουμε, η ίδια ομάδα κινήθηκε προς κάθε κατεύθυνση για να σταματήσει αυτή η κίνηση?
Και είναι τυχαίο το γεγονός που η ίδια ομάδα, με τα ίδια άτομα και μερικούς που αλλάζουν όταν τα πράγματα δυσκολέψουν, κάνουν επιθέσεις γελοίας μορφής κάθε φορά που κάτι πάει να γίνει?
Το δικό σας πρόβλημα άραγε ποιο είναι/????
Να γίνει πραγματικότητα η πρόταση Σώρρα? Τι σας ενοχλεί αν η περίπτωση αυτή είναι πραγματική? Αφού είστε Έλληνας όπως λέτε, γιατί δεν έρχεστε να φωνάξετε μαζί μας να πιεστεί αυτή η κυβέρνηση να δώσει έγκυρη απάντηση στις ερωτήσεις της κας Χαραλάμπους, που η ίδια είτε σας αρέσει είτε όχι τήρησε κατά γράμμα το νόμο από την πρώτη στιγμή? Τα δικά της τα έγγραφα ακολουθούν το νόμο, ενώ η δικιά μας η κυβέρνηση παραβιάζει κάθε μέρα το νόμο και υπογράφει εγκληματικά και άκυρα προβληματικά νομοσχέδια και μνημόνια, που πολύ σύντομα, θα αποδειχτούν πόσο καταστρεπτικά είναι και πόσο λάθος χειρίστηκαν αυτήν την κατάσταση!
Η ίδια μας η Κυβέρνηση δεν τηρεί καν το δικό μας Σύνταγμα. Εμείς οι πολίτες ζητάμε να τηρηθεί το Σύνταγμα!
 
“2. Να σας συστήσω και την απόφαση Eden Refuge Trust v Hohepa HC Auckland CIV-2003-404-539, 7 March 2008. Ο “επενδυτής” κ. Charles Hohepa είναι απλά απατεώνας. Και η κα Χαραλάμπους τον αντιπροσωπεύει στην Κυπριακή κυβέρνηση. Και έχει και γνώσεις οικονομικών δυστυχώς από ότι μου λέτε. Αν έχετε θετικά δημοσιεύματα ή αντίθετη γνώμη για τον κ. Charles Hohepa, παρακαλώ να μου τα προωθήσετε.”
Και εις απάντηση των όσων λέτε και πάλι… σας παραθέτουμε άρθρο του Geoff Morris, στο in News / Current Affairs (submitted 2013-02-06), όπου αναφέρεται και στον πόλεμο που έχει υποστεί αυτός ο άνθρωπος και το ποιος είναι και το τι κάνει.
Και παρεμπιπτόντως, δεν βρίσκεται στο Ντουμπάι που εσείς λέτε… βρίσκεται στην Νέα Ζηλανδία. Φίλοι δικοί μας, τον έχουν γνωρίσει, τον έχουν δει και έχουν δει τα έργα που αυτός κάνει και έκανε για τους δικούς του ανθρώπους.
Εμείς βλέπετε, αυτούς που θέλουμε να πούμε κάτι γι’ αυτούς, κάποιος από εμάς τους έχει γνωρίσει.. εσείς όμως, απλά γράφετε για άτομα που ποτέ δεν έχετε γνωρίσει, που ποτέ δεν έχετε δει, για έγγραφα που δεν έχετε στην κατοχή σας, για έγγραφα που δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μιλάτε και να ρωτάτε!
“3. Ο μόνος λόγος που η κα Χαραλάμπους και ο κ. Σώρρας δεν έχουν συλληφθεί είναι γιατί δεν έχουν δείξει σε κανέναν τα IBOEs. Κυκλοφορούν με τις αποδείξεις κατάθεσης σε έναν κηδεμονευόμενο λογαριασμό που έχει κανονίσει για αυτούς ο έτερος απατεώνας Αντώνης Διαμαντόπουλος (Anthony Diamond) στον Καναδά (http://www.lawtimesnews.com/201210019341/Headline-News/Court-punishes-man-twice-for-same-contempt-order ).”
Και πάλι σφάλλετε!
Το έγγραφο της Κυπριακής Κυβέρνησης, στην πρώτη επιστολή 12.09.2013, κατατέθηκε αυτούσιο αντίγραφο. Αυτό που εσείς τώρα διαδίδεται, είναι η κοινοποίηση του κηδεμονευόμενου λογαριασμού που κατατέθηκε για να διασφαλιστεί να μείνει ελεύθερο βαρών.
Κατάθεση σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό, δεν σημαίνει ρευστοποίηση γιατί για να ρευστοποιηθεί θα πρέπει κάποιος να πάρει δάνειο αντ’ αυτού.
Οπότε, όταν η Κυβέρνηση της Κύπρου αποφασίσει να πάρει δάνειο επ’ αυτού, τότε, θα μεταφερθεί με ασφάλεια, το μόνο έγγραφο που είναι πραγματικό και σφραγισμένο από τον ίδιο τον δικαιούχο Σώρρα και παρουσία του κηδεμόνα αλλά και του τραπεζίτη και θα μεταφερθεί με ασφάλεια και με συνοδεία τραπέζης προς το νέο δικαιούχο. Αυτό όμως για να γίνει, θα πρέπει να προηγηθεί η προηγούμενη διαδικασία που εσείς συνεχώς θέλετε  να αγνοείτε. Και κατά τα άλλα θέλετε να δηλώνετε ότι ξέρετε πολύ καλά το πώς γίνονται οι διαδικασίες και να μας κάνετε και μάθημα επί αυτού.
Και μην ξανακούσουμε αυτή την άλλη ανοησία που είπε ο Ζουμπανιώτης, ότι και καλά ΄πήρε την τράπεζα και η τράπεζα απάντησε ότι δεν είναι πιστευτά (Credible κατά τον ίδιο…) τα έγγραφα (που τα ονομάζει ως “reports”) που εσείς οι ίδιοι προωθήσατε.. Ήταν ευνόητο ότι η τράπεζα θα απαντούσε με αυτό τον τρόπο, αφού ο αιτών δεν είχε κανένα δικαίωμα να ρωτά αλλά και ο τραπεζίτης δεν είχε καμία εξουσιοδότηση να δώσει πληροφορίες.. Και αν έκανε λάθος να μιλήσει για τα του Σώρρα, τότε η τράπεζα θα είχε σοβαρές κυρώσεις αφού όλοι γνωρίζουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα κρατούνται αυστηρά και δεν μπορεί κανείς άσχετος με τον ιδιοκτήτη να “παίρνει τηλέφωνο ή να στέλνει ένα ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ σημείωμα” και ο τραπεζίτης να δίνει πληροφορίες ..
Για το θέμα του Ηohepa, σας στέλνω (πιο κάτω) ένα από τα πολλά άρθρα που κυκλοφορούν και που παρουσιάζουν μια πολύ διαφορετική εικόνα που εσείς θέλετε να σκιαγραφήσετε!
“4. Αναφερθήκατε στη σύλληψη στην Ιταλία, όπου συνελήφθησαν απατεώνες με IBOEs του πρώην συνεργάτη του Wozny, του Jonathan Todd Clinard που διέφυγε της σύλληψης πηδώντας τα κάγκελα. Με τον ίδιο τρόπο τα έφτιαξε και αυτός.
Υπάχει και η άλλη σύλληψη των δύο Ιαπώνων στα σύνορα της Ελβετίας με πλαστά IBOEs Και τα συγκεκριμένα IBOEs διακινήθηκαν από τους αντιπροσώπους της Dragon Family, της οποίας δικηγόρος ήταν ο κ. William Mulligan.”
Πάλι πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο αλλά με πληροφορίες που αντιφάσκουν! Πολύ καλά το λέτε, όλοι οι πιο πάνω.,.. έχουν συλληφθεί και πολύ καλά έγινε.
Η ερώτηση μας, είναι γιατί τότε να μην έχει συλληφθεί ο ίδιος και η ομάδα του μέχρι σήμερα. Σε αυτό δεν μας απαντάτε ΚΑΘΟΛΟΥ πειστικά. Και όπως εξηγούμε πάρα κάτω, όλος ο φάκελος με το αντίγραφο, έχουν ΝΟΜΙΜΑ κατατεθεί στην Κυπριακή κυβέρνηση εμπρόθεσμα και με κάθε ΝΟΜΙΜΟ συνοδευτικό!
“Επομένως, να σας δώσω τα τα συγχαρητήρια μου, η δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί την πρόταση Σώρρα στην Αμερική και την οποία συστήνει o κ. Λαμπράκης για επιβεβαίωση, είναι η ίδια δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπούσε και αυτούς τους απατεώνες.”
Και εγώ να είχα παρόμοιο θέμα, θα πήγαινα σε δικηγόρο που θα έχει ξανασχοληθεί με το ίδιο θέμα και δη σε δικηγόρο του κατηγορούμενου.. Γιατί θα ξέρει τις κακοτοπιές για να μπορέσει να με προστατεύσει απο προβλήματα και λανθασμένες κινήσεις!
Το δικηγορικό γραφείο αυτό έχει πολύ σημαντικούς πελάτες και η δικιά σας θεωρεία δεν αλλάζει τα δεδομένα. Είναι ένα δυνατό γραφείο που μπορεί να φέρει εις πέρας δύσκολες καταστάσεις και να είναι άψογοι στις συναλλαγές.. Αυτό μας έλειπε, επειδή είναι πελάτης ο τάδε, δεν θα μπορεί να είναι και πελάτης ένας άλλος. Πόσες φορές ο ίδιος δικηγόρος, σε μια περίπτωση, θα εμφανιστεί, ίσως και για ίδιο θέμα, ως ο κατήγορος σε μια περίπτωση και υπεράσπιση σε άλλη!
Εξάλλου αυτή είναι η δουλειά που θα έπρεπε να κάνει!“5. Και σας στέλνω και το σχετικό δικόγραφο (114 σελίδες) από την ηλίθια αγωγή του William Mulligan, στην οποία η Dragon Family ζητούσε ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΑΡΙΑ για τα πλαστά IBOEs από την Ιταλική κυβέρνηση γιατι τους τα κατέσχεσαν. Βέβαια δεν την προχώρησε… Να τον ρωτήσετε γιατί δεν το έκανε…http://www.archive.org/download/gov.uscourts.nysd.388294/gov.uscourts.nysd.388294.1.0.pdf
Αυτό είναι άσχετο και δεν μας ενδιαφέρει! Πραγματικά μας εκπλήττει η τόση σας ζέση να ασχολείστε με αυτό το θέμα. Απορούμε, πως ένας γιατρός που λέτε ότι είστε, έχετε το χρόνο…. να ασχολείστε στο να βρείτε πληροφορίες, οι οποίες είναι ανυπόστατες και πραγματικά μόνο σύγχυση μπορούν να προκαλέσουν..
Είναι γιατί παρασυρθήκατε από μίσος?
Είναι γιατί παρασυρθήκατε από λανθασμένες πληροφορίες που κάποιος σας διοχετεύει?
Είναι γιατί περιμένετε στο τέλος να ανταμειφτείτε από κάπου γιατί το έχετε αναλάβει ως εργασία?
Είναι γιατί σας το επέβαλαν?
Δεν βγάζουμε άκρη.
“Αυτό που δεν κατανοώ είναι πως κάποιος σαν την κα Χαραλάμπους μπορεί να έχει τέτοιες ερωτήσεις και θέσεις με τόσο ξεκάθαρα στοιχεία. Δεν είναι μόνο θέμα γνώσεων και πληροφοριών. Είναι και θέμα διάθεσης και παρωπίδων.”
Την κα Χαραλάμπους, μπορείτε να την ρωτήσετε εσείς ο ίδιος σε πρόσωπο με πρόσωπο συνομιλία. Γιατί δεν παίρνετε το αεροπλάνο, αφού ειστε κοντά όπως λέτε στη Ρόδο και να μας κάνετε την τιμή  να φτάσετε … Κύπρο, να σας κανονίσουμε να τη δείτε, να σας βάλουμε σε μια αίθουσα και τους δύο, να κρατάτε τα δικά σας τα στοιχεία και αυτή τα δικά της και να κάνετε αυτές τις συζητήσεις και εμείς να παρακολουθούμε?
Θα σας κάνουμε και στους δύο ερωτήσεις και αν μπορέσετε εμπεριστατωμένα, χωρίς εμπάθεια να μας τα απαντάτε!
Αυτό θα ήταν μια πολύ καλή απόδειξη ότι πραγματικά έχετε καλές προθέσεις και οτιδήποτε άλλο.
Και τι είναι ένα εισιτήριο μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο σκοπό?
Εξάλλου εσείς ξοδεύετε τόσες ώρες γι’ αυτό το θέμα, που δεν θα σας προκαλούσε πρόβλημα να χάσετε και … λίγο από τον … πολύτιμο σας χρόνο για να υποστηρίξετε ΣΩΣΤΑ τις δικές σας θέσεις????
Και αν βεβαίως και αυτή έχει το χρόνο να σας δει και αν είναι στην Κύπρο.. Αλλιώς μπορείτε να την βρείτε και σε όποια χώρα βρίσκεται.. αφού είδαμε, ότι εσείς ξέρετε που βρίσκεται όταν ταξιδεύει κτλ.. Πράγμα που εμείς αδυνατούμε…
Οπότε αν το θελήσετε, εμείς μπορούμε να προσπαθήσουμε να διευθετήσουμε ένα μεταξύ σας ρνβ.
“Έκανε τη γκάφα να συγκρίνει τα δύο έγγραφα και τώρα πρέπει με κάποιο τρόπο να διαψεύσει τον εαυτό της. “
Κατά τη δική μας ΦΤΩΧΗ άποψη, όπως είπαμε πιο πάνω, δεν έκανε ΚΑΜΙΑ γκάφα! Έκανε πολύ καλά. Να μας υποδείξει το ψεύτικο έγγραφο που η ομάδα σας κυκλοφορεί που δεν είναι το έγγραφο που βρίσκεται κατατεθειμένο στην κυβέρνηση.
 
“Πραγματικά, θα σας απαντήσω σε κάθε ερώτηση, λεπτομέρεια και απορία που θα μου εκφράσετε, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να σας αποκρύπτω πληροφορίες και έγγραφα. Αλλά χωρίς αφορισμούς και χωρίς να παίρνουμε διαζύγιο από τη λογική”
Μακάρι πραγματικά οι προθέσεις σας να είναι αγνές.. Μακάρι να είστε Έλληνας, Μακάρι να Αγαπάτε την Ελλάδα και να προσπαθείτε γι’ αυτή την Ελλάδα. Αν όλα αυτά ισχύουν ή μέρος από αυτά ακόμα και εσείς ο “δύσπιστος Θωμάς” (αν μας επιτρέπετε να πούμε), συνταχτείτε στο δικό μας αγώνα για να απαιτήσουμε από το Κράτος μας να μας πει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ  ΑΛΗΘΕΙΑ θα είναι ευχές έργο..
Γιατί ΜΟΝΟ εκείνοι μπορούν και είναι δική τους ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.
Εμείς καταθέσαμε ήδη 2000 υπογραφές όπου απαιτούμε να δοθεί μια νόμιμη και έγκυρη απάντηση. Μαζέψαμε και άλλες πολλές εκατοντάδες τις οποίες θα κοινοποιήσουμε σύντομα.
Και οι μερικές σήμερα χιλιάδες αύριο θα γίνουν δεκάδες χιλιάδες. Εμείς είμαστε ένα ποτάμι, ενώ εσείς είστε ένα  εμπόδιο στη ροή των πληροφοριών αλλά και της υλοποίησης της πρότασης, αλλά πολύ μικρό για να σταματήσει όλο αυτό που έρχεται.
Και τα δύο ποτάμια Ελλάδος και Κύπρου και όλης της υφηλίου, θα συνενωθούν πολύ σύντομα και ελπίζουμε να μην μετατραπεί σε χείμαρρο αλλά να οδεύσει σαν ένα ζωντανό ποτάμι όμορφα και μεγαλειωδώς προς τον τελικό στόχο τη θάλασσα. Και τότε πραγματικά θα ξαναλάμψει το ΦΩΣ.. και άρα η ΕΛΛΑΣ που σημαίνει ΦΩΣ!
Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Ευχαριστούμε

Οι Απλοί πολίτες που αφυπνίζονται
ΣΧΟΛΙΟ:

πάρε την πρώτη απάντηση

Λοιπόν κ. Πισσούριε, εν πρώτοι μάθετε να γράφετε σωστά τα ονόματα αυτών στους οποίους απευθύνεστε. ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗΣ λέγομαι.
Δεύτερον, δεν συνηθίζω να δίνω χαρακτηρισμούς σε κάποιον, αλλά φοβούμε ότι είστε πολύ μικρόνους. Pea-brain Αμερικανιστί, για να δίνετε τέτοια απάντηση στο θέμα που σας ήγειρα. Είμαι 25 χρόνια ανταποκριτής και την ίδια μέθοδο ακολουθώ από το Λευκό Οίκο και τον ΟΗΕ μέχρι τον τελευταίο οργανισμό. Κι ουδείς που τα έχει 400 δεν τόλμησε να με ανφισβητήσει. Βγείτε από την εικονική σας πραγματικότητα, αποκαταστείστε τις σχέσεις σας με την αλήθεια και συνέλθετε. Πέστε και κάποια ηλικιωμένη συγγενή σας να σας ξεματιάσει.
Στο διά ταύτα τώρα. Εφόσον δεν μπορείτε να μου προμηθεύεστε μία απλή βεβαίωση από την Bank of Montreal ότι στον “custodian” υπάρχουν γνήσια αμερικανικά ομόλογα δημοσίου αξίας 650 δις, μην με ξαναενοχλήστε. Σας παρακαλώ αφαιρέστε με από την λίστα σας.
Αποστόλης Ζουπανιώτης
 Greek News info@greeknewsonline.com
From: 
To: El Rinio <elrinio75@gmail.com>
Στις 23 Μαΐου 2013 – 3:16 π.μ., ο χρήστης El Rinio <elrinio75@gmail.com> έγραψε:
Αγαπητέ κ. Πισσούριε,
δεν συνηθίζω να στέλνω emails για την υπόθεση Σώρρα, αλλά θα απαντήσω και σε εσάς και στον γνωστό υποβολέα, ο οποίος δεν κρύβεται με τίποτα, ακόμη και με μετάφραση. Σέβομαι τις απόψεις σας και θα σας απαντήσω πολύ συγκεκριμένα, όπως έκανα και στα σχόλια κάτω από το βίντεο του Mega Κύπρου.
Πιστέψτε με δεν έχω καμία εκδικητική τάση κατά της κας Χαραλάμπους, ίσα ίσα το αντίθετο. Απλά, θα σας ζητήσω να διαβάσετε  με προσοχή τόσο αυτά που παραθέτουμε στο άρθρο, στο οποίο αναφέρεστε, οσο και αυτά που θα σας αναλύσω. Αν η κα Χαραλάμπους έχει γνώσεις τραπεζο-οικονομικών θεμάτων, τότε η θέση της είναι ακόμη χειρότερη. Αν δεν είχε, θα μπορούσα ακόμη να πιστεύω ότι απλά εξαπατήθηκε από μια απλή, παλιά και ξεπερασμένη απάτη.
Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε ότι η κα Χαραλάμπους είναι σύμβουλος επενδύσεων real estate. Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε ότι είναι διευθύνουσα σύμβουλος στην Αρσινόη Α.Ε., μέλους του ομίλου Λόρδος. Στο τέλος της ημέρας όμως κτηματομεσίτης είναι. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικό χαρακτηρισμό, να το δεχθώ. Πείτε μου εσείς τον τίτλο της και θα τον χρησιμοποιώ. Αν θέλετε μπορώ να την αποκαλώ κα Ιωάννου, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.
Για να λύσουμε μια και καλή το ερώτημα ποια έγγραφα είναι πλαστά και ποιοι είναι οι απατεώνες και οι αξιοθρήνητοι, θα σας εξηγήσω κάτι πολύ απλό.
Τα έγγραφα που σας προσφέρουμε τα βλέπετε. Σας τα δείχνουμε. Σας επισημαίνουμε τις πηγές μας. Μπορείτε εσείς να πείτε το ίδιο για τα έγγραφα του Σώρρα και του Hohepa;
Αν διαβάσατε με προσοχή τις παραπομπές του κειμένου μας, θα είδατε ότι τα στοιχεία προέρχονται από το Department of Licensing της Πολιτείας της Washington, τηλέφωνο 360-664-1530, email: ucc@dol.wa.gov, ώρες γραφείου Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 πμ – 4:30 μμ, φυσική έδρα: 405 Black Lake Blvd SW, Olympia, WA 98502.
Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για τη γνησιότητα των εγγράφων που σας δείχνουμε, γιατί δεν παίρνετε τηλέφωνο να τα επιβεβαιώσετε; Εμείς σας δίνουμε ξεκάθαρα τα στοιχεία επικοινωνίας για να το κάνετε. Επικοινωνήσατε εσείς, η κα Χαραλάμπους ή ο κ. Λαμπράκης με το αρμόδιο τμήμα της Πολιτείας της Washington για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία με την οποία παραχωρούν αντίγραφα, ποιος προσέθεσε το μαύρο τετράγωνο για να καλύψει κάποιες πληροφορίες και ποιος αρίθμησε όλες τις σελίδες; Όσο και να κλείνετε τα μάτια σας, οι αποδείξεις είναι εδώ και δυστυχώς για τον κ. Σώρρα είναι επίσημες.
Όταν σας λέμε ότι η κα Χαραλάμπους έχει μπλέξει σε κύκλωμα απατεώνων, δεν το λέμε εμείς, αλλά το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής. το Risk Mitigation and Investigations Section, με τηλέφωνο 304-480-6405. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να καλέσετε και θα σας απαντήσουν απευθείας, δεν είναι τηλεφωνικό κέντρο. Μπορείτε να στείλετε αντίγραφα από τα έγγραφα που έχει ο Σώρρας στην κατοχή του και να πάρετε και εσείς απάντηση ότι πρόκειται περί απάτης. Δεν είναι απλό;
Μπορεί λοιπόν να προτείνετε το βιογραφικό της κας Χαραλάμπους και τις γνώσεις της. Εγώ σας παραθέτω τις επίσημες πηγές. Και μέχρι σήμερα δεν βλέπω ΚΑΜΙΑ δημοσιοποίηση στοιχείων, με καθαρά ηλίθιες δικαιολογίες (“θα σας επιτεθούν οι αμερικάνοι”, “είναι παράνομο να κρατάει κάποιος το ομόλογο”). Αυτές οι δικαιολογίες δεν ταιριάζουν σε άνθρωπο που έχει γνώσεις για το τραπεζικό σύστημα. Και όταν κάποιος αναφέρει ότι δεν είναι αρμόδιο το Υπουργείο Οικονομικών για τα IBOEs που και καλά ενσωματώνουν χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών, μου κοινοποιεί παράλληλα και το επίπεδο γνώσεων του για το θέμα. Και αυτό είναι μηδαμινό.
Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι δεν καταλαβαίνετε τη διαδικασία ελέγχου με αντασφάλειες. Είναι μέρος της απάτης και θα είμαι πολύ ξεκάθαρος σε αυτό. Αφού έχετε διαθέσιμες τις 37 σελίδες με τα άθλια νομικά επιχειρήματα του Stephen Louis Wozny, να δείτε τις σχετικές σελίδες περί μη-απάντησης από τις αρμόδιες αρχές και για το πως είναι στημένη η απάτη πάνω σε θεωρίες συνωμοσίας. Αν δεν τις έχετε, να τις ζητήσετε από τον “επενδυτή”.
Θα μοιραστώ μαζί σας λοιπόν τις παρακάτω πληροφορίες:
1. Μια και δεν πιστεύετε στις εφημερίδες και υπερασπίζεστε τον απατεώνα Charles Hohepa, κάτοικο Ντούμπαι, σας στέλνω συνημμένο δικόγραφο του Court of Appeal της Νέας Ζηλανδίας από το 2012. Η απόφαση περιλαμβάνει όλο το ιστορικό της απάτης και πως ο Charles Hohepa έφαγε τα λεφτά του ιδρύματος. Να το διαβάσετε με προσοχή.
Και σας επισημαίνω το εξής από το κείμενο της απόφασης: “ On 5 March 2003 the sale of the New North Road property was settled. This followed some difficulties with the purchaser who had defaulted. Fletcher Law received from the solicitors for the purchaser directly into its trust account the net sum to settle, namely $334,073.50. Once again, some of the trust funds deposited into the Fletcher Law trust account from the sale of the house were dissipated by payments to Mr Hohepa, who applied the funds for his personal benefit.
2. Να σας συστήσω και την απόφαση Eden Refuge Trust v Hohepa HC Auckland CIV-2003-404-539, 7 March 2008. Ο “επενδυτής” κ. Charles Hohepa είναι απλά απατεώνας. Και η κα Χαραλάμπους τον αντιπροσωπεύει στην Κυπριακή κυβέρνηση. Και έχει και γνώσεις οικονομικών δυστυχώς από ότι μου λέτε. Αν έχετε θετικά δημοσιεύματα ή αντίθετη γνώμη για τον κ. Charles Hohepa, παρακαλώ να μου τα προωθήσετε.
3. Ο μόνος λόγος που η κα Χαραλάμπους και ο κ. Σώρρας δεν έχουν συλληφθεί είναι γιατί δεν έχουν δείξει σε κανέναν τα IBOEs. Κυκλοφορούν με τις αποδείξεις κατάθεσης σε έναν κηδεμονευόμενο λογαριασμό που έχει κανονίσει για αυτούς ο έτερος απατεώνας Αντώνης Διαμαντόπουλος (Anthony Diamond) στον Καναδά ( http://www.lawtimesnews.com/201210019341/Headline-News/Court-punishes-man-twice-for-same-contempt-order ).
4. Αναφερθήκατε στη σύλληψη στην Ιταλία, όπου συνελήφθησαν απατεώνες με IBOEs του πρώην συνεργάτη του Wozny, του Jonathan Todd Clinard που διέφυγε της σύλληψης πηδώντας τα κάγκελα. Με τον ίδιο τρόπο τα έφτιαξε και αυτός.
Υπάχει και η άλλη σύλληψη των δύο Ιαπώνων στα σύνορα της Ελβετίας με πλαστά IBOEs Και τα συγκεκριμένα IBOEs διακινήθηκαν από τους αντιπροσώπους της Dragon Family, της οποίας δικηγόρος ήταν ο κ. William Mullighan. Επομένως, να σας δώσω τα τα συγχαρητήρια μου, η δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί την πρόταση Σώρρα στην Αμερική και την οποία συστήνει o κ. Λαμπράκης για επιβεβαίωση, είναι η ίδια δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπούσε και αυτούς τους απατεώνες.
5. Και σας στέλνω και το σχετικό δικόγραφο (114 σελίδες) από την ηλίθια αγωγή του William Mullingham, στην οποία η Dragon Family ζητούσε ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΑΡΙΑ για τα πλαστά IBOEs από την Ιταλική κυβέρνηση γιατι τους τα κατέσχεσαν. Βέβαια δεν την προχώρησε… Να τον ρωτήσετε γιατί δεν το έκανε… http://www.archive.org/download/gov.uscourts.nysd.388294/gov.uscourts.nysd.388294.1.0.pdf
Αυτό που δεν κατανοώ είναι πως κάποιος σαν την κα Χαραλάμπους μπορεί να έχει τέτοιες ερωτήσεις και θέσεις με τόσο ξεκάθαρα στοιχεία. Δεν είναι μόνο θέμα γνώσεων και πληροφοριών. Είναι και θέμα διάθεσης και παρωπίδων. Έκανε τη γκάφα να συγκρίνει τα δύο έγγραφα και τώρα πρέπει με κάποιο τρόπο να διαψεύσει τον εαυτό της.
Πραγματικά, θα σας απαντήσω σε κάθε ερώτηση, λεπτομέρεια και απορία που θα μου εκφράσετε, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να σας αποκρύπτω πληροφορίες και έγγραφα. Αλλά χωρίς αφορισμούς και χωρίς να παίρνουμε διαζύγιο από τη λογική.
Με Ελληνικούς χαιρετισμούς,
Ρήνος Ελευθέριος
Ιατρός – Ροδος

 
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>