«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Re: Επιστολή προς όλους που διακινούν το email του Γιαλτουρίδη

 

Αξιότιμε κύριε Πισσούριε,
Στην ελεύθερη οικονομία, με την σημερινή της μορφή, όποιος κραδαίνει ένα χαρτί διατυμπανίζοντας πως αξίζει εκατομμύρια, δεν χρειάζεται κανένας Γιαλτουρίδης ή Άκερμαν να αποδείξει πως η τρέχουσα αξία του είναι όσο το περιτύλιγμα ενός πιτόγυρου. Δυστυχώς ο φέρων το χαρτί, οφείλει να αποδείξει ότι αξίζει κάτι παραπάνω 3 γραμμάρια ανακύκλωσης. Μα -Ωιμέ- ο μόνος τρόπος να το αποδείξει, είναι να βρεθεί κάποιος να του προσφέρει το ανάλογο αντίτιμο. Από 5 σεντς εως 600 τρισεκατομμύρα ρούβλια. Επειδή η μόνη αξία που μέχρι στιγμής φέρουν τα επίμαχα έγγραφα είναι οι εργατοώρες που έχει χαλάσει ο κύριος Γιαλτουρίδης και όσοι άλλοι έχουν ασχοληθεί με αυτό, εμείς σας έχουμε καλέσει εδώ και μήνες να κάνετε κάτι πολύ απλό. Να ανοίξετε ένα NI L/C δεκτό σε οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα, στο όνομα οποιουδήποτε δημοσίου ιδρύματος στην Ελλάδα, αξίας 100,000 Ευρώ. Όσο δηλαδή κοστίζει ένας καλός ψυγειοκαταψύκτης ταβέρνας από την Κίνα. Και μάλιστα έχουμε προσφερθεί με το που προσκομίσετε το L/C, να το καλύψουμε εμείς άμεσα με ΜΕΤΡΗΤΑ στο πιστωτικό ίδρυμα που θα το αποδεχθεί. Έτσι ουσιαστικά δεν θα ξοδέψετε ούτε Ευρώ. Απλώς θα αποδείξετε ότι τα συγκεκριμένα έγγραφα έχουν αντίκρυσμα όχι για διαστημικη΄τεχνολογία, αλλά έστω για μία πολυσούβλα κοκορετσίου, σπληναντέρου και μοσχαροκεφαλής με καύσιμο απλό υγραέριο.
Olympia.gr olympianspirit@gmail.com

Εως τότε, Ευοι Ευαν. Καλημέρα στο Μπρούκλιν.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>