«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μα γιατί δεν φτιάχνουν μια κινηματογραφική εταιρία με το όνομα ” Σας τρομοκρατούμαι για να μας πουλήσετε της ελευθέριες σας” .Η απατη του Λονδίνου και το στημένο σκηνικό μιας δολοφονίας!!

 Αγαπητοί αναγνώστες δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια;;; Όποια και να είναι δεν αλλάζει η δική μας κατάσταση, ούτε υπάρχει καμία διαφορά στα παρακάτω σχόλια μου. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Τον μαυρουκο από το Λονδίνο που είναι στην φώτο τον είδαμε όλοι ! Αυτό που δεν μπορέσαμε να δούμε είναι τι πέρασε μέσα μας στο ασυνείδητο .Ένας μικρός ακόμα τρόμος ,αν δεχθείς αρκετούς τέτοιους μικρούς τρόμους γίνεσαι έτοιμος! Αύριο που θα θελήσουν να σου ξετιναξουν με κάποιο νόμο “προστασίας και ασφάλειας σου” την όποια Ελευθερία κέρδισες θα είσαι πολύ εύκολα ΘΕΤΙΚΟΣ να δεχθείς να στερηθείς Ελευθερία για μια υποτιθέμενη ασφάλεια! Το κλασικό καναρίνι δηλαδή που του ανοίγεις το κλουβι άλλα αυτό επιμένει να μην πετάει προς την Ελευθερία!!
Ένας κακός λοιπόν μαυρουκος μουσουλμάνος που ορκίζεται αιώνιο μίσος και πόλεμο προς τον φοβερο πολιτισμό της χέστρας !! Αλήθεια? Είσαι πολύ σίγουρος ότι έγινε έτσι? Για κοίτα λοιπόν μια άλλη οπτική γωνία !
Όλα είναι μια θεατρική σκηνή φίλε μου γιατί όπως έχουμε ξαναπεί είμαστε στην εποχή που το φαίνεσθαι δεν ΕΙΝΑΙ !!! Ότι βλέπεις είναι μια απάτη , είναι μια διαβολή της αλήθειας …πράγμα που την εποχή μας την κάνει να ΦΑΙΝΕΤΑΙ εποχή προφητειών και χρησμών…πράγμα που σημαίνει ότι εντολές στα αρχετυπικα σου ένστικτα εκπυσοκροτουν κάθε φορά που αντικρίζεις κάτι που ενώνεται-ΦΑΙΝΕΤΑΙ με ότι εκπαιδεύτηκες …πχ αποκάλυψη,προφητείες ,ο δικός μας Θεός καλύτερος του δικου σου κοκ!!
Πως αλλιώς θα κάνεις ένα θρησκευτικό πόλεμο ? Πως αλλιώς θα δημιουργήσεις φοβιες και έχθρες εναντίων διαφορετικών πιστών αν δεν δημιουργήσεις την ΕΙΚΟΝΑ όλων όσων εκπαίδευσες το κοπάδι να αναμένει σαν σημάδι έλευσης του δικού του ΘΕΟΥ?
Τι έγινε εν ολίγοις στο Λονδίνο ? Δυο “φανατικοί” εσφαξαν!!?? ένα δυτικό με σκοπό να δηλώσουν τον ιερό πόλεμο τους , με σκοπό να τρομοκρατήσουν τα βαθια συναισθήματα πίστης σου , ασφάλειας σου ,με σκοπό να διαχωρίσουν και να αναδείξουν το ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!
Ένας “περαστικός” τραβηξε με την κάμερα το γεγονός , μέχρι και συνέντευξη!!! πήρε σε έναν από τους δράστες !!!..που ακόμα κρατά το μαχαίρι με τα αίματα!!…Μα τι βολικο…τι όμορφα στημένο γεγονός!!
Πάμε με την σειρά λοιπόν …. ένας άγνωστος που πηγαίνει για συνέντευξη εργασίας με το λεωφορείο καταφέρνει να πάρει αυτός τελικά συνέντευξη στον δολοφόνο σε ένα γεγονός που έπαιξε σε όλο τον κόσμο …ταυτόχρονα όλο το υλικό από το βιντεο είναι εξαφανισμένο και το μόνο που παίζει παγκόσμια είναι το κομμάτι που δίνουν τα ΜΜΕ!!
Κανονικά σε ένα δικτυωμένο κόσμο θα έπρεπε να έχει βρομίσει όλο το ίντερνετ με διάφορες σκηνές από το όλο σκηνικό μιας και μέσα σε λεωφορεία δεν υπάρχει μόνο ένας επιβατης …και μιας και ο καθένας σήμερα έχει κινητό τηλεφωνακι…. άλλα δυστυχώς ….ενώ ο άγνωστος επιβατης λεωφορείου καταγράφει…..δεν καταγράφει κανένας άλλος τίποτα και το μόνο που έχουμε σαν στοιχειο ονλινε είναι η μοναδική βιντεοσκόπηση του συγκεκριμένου άγνωστου τύπου!!!
Ο μαυρουκος δηλώνει τα κλασικά λόγια μίσους και ιερού Πολέμου
“““We swear by Almighty Allah, we will never stop fighting you until you leave us alone. The only reasons we killed this man is because Muslims are dying daily. This British soldier is an eye for an eye, a tooth for a tooth. We apologize that woman had to see this today, but in our lands our women have to see the same. You people will never be safe. Remove your government. They don’t care about you.””
Ορκιζομαστε στον Αλλαχ …δεν θα σταματήσουμε ποτέ να σας πολεμάμε … μάτι για μάτι …δόντι για δόντι….πωπω …όλα τα θρησκευτικά μαζί!!

Ας απολαύσουμε το βίντεο ….
…ελπίζω να πρόσεξες την γυναίκα με το καλάθι από ψώνια που χαλαρά περνάει δίπλα…από ένα στυγνό δολοφόνο με ματωμένο μαχαίρι που πριν από λίγο έσφαζε ένα άνθρωπο…..δεν ξέρω για την γυναίκα άλλα εγώ αν ήμουν εκεί εκτός από χεσμένος θα είχα ανέβει στο βουνό….δίπλα από το μαυρουκο δεν πέρναγα με ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!!
Στο ραδιόφωνο του Λονδίνου το LBC 97.3 έσκασε μάρτυρας που έδωσε μόνο το όνομα Τζειμς !! και δήλωσε ότι είδε δυο ανθρώπους να είναι ξαπλωμένοι δίπλα στον “νεκρό” …”Στην αρχή νόμιζα ότι οι δυο άνθρωποι προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον πεσμένο άνθρωπο άλλα μετα από λίγο είδα κομμάτια κρέας σαν από κρεοπωλείο….τον έκαναν κομμάτια κανονικά!!” ….είπε ο Τζέιμς!!!
Αρα εδώ πρέπει να δεχτούμε ότι δυο άγνωστοι πλησίασαν ένα άλλον άγνωστο στην μέση του δρόμου και κατάφεραν να τον “σφάξουν” στην κυριολεξία ….δηλαδή να του κόψουν τον λαιμό και μάλιστα σε σημείο “μάρτυρας” να δει κομμάτια σαν από κρεοπωλείο!!…..Αλλά από την άλλη …σε όλο το κινηματογραφικό σκηνικό …το ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΚΟΥ!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ !!…ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ? ….ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ?…..
Μετά από την σφαγή οι δυο δολοφόνοι κουνούσαν τα χέρια με τα μαχαίρια και έχοντας και ένα πιστόλι και έλεγαν στους περαστικούς!!! Να τους τραβήξουν φωτογραφίες …..!! Είχαν ποιο πολύ ανάγκη την δημοσιότητα!!!! Από το να αρχίσουν να τρέχουν για να γλυτωσουν την ζωη τους!!!!!!!!!
Τώρα σε όλο το παράλογο σκηνικό έρχεται και αυτή η ριμάδα η αφηρημάδα των σχεδιαστών….γιατί είπαμε το να σχεδιάσεις κάτι δεν σε κάνει αναγκαστικά και να μην είσαι και μαλάκας ….!
Θα δούμε λοιπόν ποιο κάτω ότι στο ΣΚΗΝΙΚΟ τς θεατρικής παράστασης κάποιος μαλάκας ξέχασε να σβήσει όλα τα σημάδια ….ότι ήταν θεατρική-κινηματογραφική παράσταση!!! …κοίτα μόνος σου!!
STRANGER ….ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ….ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!
http://www.katohika.gr/
Ευχαριστώ τον φίλο αναγνώστη για την ενημέρωση! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>