«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Re: Επιστολή προς όλους που διακινούν το email του Γιαλτουρίδη

Εμείς πάλι στο taxalia ζητήσαμε -κι ακόμη περιμένουμε- να δημοσιεύσουν την επιταγή που πήρε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης, για να αποσιωπήσει τη δράση των αγαπητών φίλων Σώρρα κ.λ.π. Τι έγινε τελικά η υπόθεση;
Αν δεν μπορείτε να μας απαντήσετε, παρακαλούμε διαγράψτε μας από τη λίστα αλληλογραφίας, γιατί έχουμε να ασχοληθούμε με σοβαρότερα θέματα, όπως την κυτταρίτιδα της Ελένης Μενεγάκη, που ασφαλώς είναι σοβαρότερο θέμα, από τα εκατομμύρια, δισεκατομμύρια, τρισεκατομμύρια, τα οποία όλο ακούμε, αλλά δολαριάκι ακόμη δεν είδαμε !
Καλή συνέχεια στον πατριωτικό αγώνα σας φίλοι της END, αλλά εμάς μας ζαλίζετε με e-mails (εκτός αν κάνετε εκείνη τη δωρεά των 100-200 χιλιάδων που λέγαμε, σε κάποιο γηροκομείο, ώστε να σας πάρουμε στα σοβαρά. Δεν μιλάμε για δισεκατομμύρια, αλλά για 100 ψωροχιλιάρικα, που έχει και ο τελευταίος ταβερνιάρης στην Αστόρια).
Greek News info@greeknewsonline.com
Στις 22 Μαΐου 2013 – 11:35 μ.μ., ο χρήστης Greek News <info@greeknewsonline.com> έγραψε:
Εχω ζητήσει επανειλημμένα να μην με ενοχλούν με τα μακροσκελή πλην ανούσια μηνύματά τους οι οπαδοί των κ.κ. Σώρρα και Λαμπράκη, εκτός αν έχουν να προσφέρουν μία ουιαστική απόδειξη περί της αληθείας των ισχυρισμών τους.
Επειδή εγώ ρώτησα τον εκπρόσωπο της Bank of Montreal και έλαβα επισήμως την απάντηση του εκπροσώπου της τράπεζας ότι οι ισχυρισμοί της παρέας δεν είναι αξιόπιστοι, ΠΡΟΚΑΛΩ τον δικαιούχο ΣΩΡΡΑ να προσκομίσει παρόμοια βεβαίωση από εκπρόσωπο της Bank of Montreal που να βεβαιώνει ότι τα ομόλογα υπάρχουν κατατεθειμένα κι είναι γνήσια, όπως δηλώνει αριστερά και δεξιά ο “τρισεκατομμυριούχος” σωτήρας του Γένους.
Γίνεται πιο απλό; Ο καθένας δικαιούται να ζητήσει από την τράπεζά του βεβαίωση. Πόσο μάλλον ένας τέτοιος μεγαλοκαταθέτης.
Μέχρι να το κάνετε, αφήστε με στην ησυχία μου με τα παραμύθια σας.
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.
Αποστόλης Ζουπανιώτης
Εκδότης/Διευθυντής
Greek News

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>