«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επιστολή προς όλους που διακινούν το email του Γιαλτουρίδη

Διαβάσαμε το πάρα κάτω κείμενο με προσοχή αλλά πραγματικά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε, με δεδομένο το γεγονός ότι το διακλαδώνετε παντού όπου φτάσετε. Πραγματικά διερωτούμαστε, πως μπορεί να γράφει κανείς τόσες ανακρίβειες και να τις περνά γύρω γύρω χωρίς να υπάρχει υπόσταση και να θέλετε να θεωρήσουμε ότι πρόκειται και για σοβαρή έρευνα…

May 19, 2013 ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΗΝΟΣ

“Ακούγοντας την αγαπητή, κατά τα άλλα, κα Βίκυ Ιωάννου Χαραλάμπους σε ραδιοφωνική εκπομπή σε Κυπριακό διαδικτυακό σταθμό, μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο στόμφος και οι αναλήθειες που αράδιαζε με τόση ευκολία. Η κα Χαραλάμπους είναι κτηματομεσίτρια και εκπρόσωπος μιας ομάδας άφραγκων “επενδυτών”, που φιλοδοξεί να δανείσει 50 δισεκατομμύρια δολάρια στο Κυπριακό κράτος, υπό τη μορφή διεθνών συναλλαγματικών μηδενικής αξίας. Και για αυτά τα κουρελόχαρτα ζητάνε ως αντάλλαγμα γνήσια ομόλογα του Κυπριακού δημοσίου.”
Η κα Χαραλάμπους δεν είναι κτηματομεσίτης. Το ότι είναι μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος σε εταιρείες που έχουν δικά τους πανάκριβα ακίνητα σε διάφορες χώρες, αυτό δεν την κάνει … κτηματομεσίτρια! Και παράλληλα είναι σύμβουλος σε διάφορα Διοικητικά Συμβούλια στο εξωτερικό σε διάφορες εταιρείες όπου η δική της παρέμβαση είναι ουσίας. Έχει εκπαίδευση επιπρόσθετη στα τραπεζικοικονομικά θέματα και μπορεί να τα παίζει στα δάκτυλά της το τι σημαίνει τραπεζικό έγγραφο, ομόλογο κτλ.
Έχουμε δει έργα της, έχει ένα δυνατό βιογραφικό και έχουμε ακούσει συνεργάτες της να μιλούν που την ξέρουν χρόνια, πράγμα που δεν έχουμε δει για τη δικιά σας την πορεία!
Εκπρόσωπος ονομάστηκε γιατί έπρεπε να ονομαστεί κάπως. Η ίδια έφερε την πρόταση στην Κύπρο γιατί την έκρινε με όσα είχε ελέγξει και μελετήσει ότι ήταν πολύ καλή για τον τόπο μας. Και αυτό έπρεπε ο κάθε ένας από εμάς να πράξει παρά να κάθεστε ν’ ασχολείται στο πως θα κοροϊδεύεται οιονδήποτε ασχοληθεί με το θέμα αυτό!
Και το κάνετε με αξιοθρήνητο ζήλο και αυτό μας βάζει σε πολλές μα πολλές υποψίες κε Γιαλτουρίδη και κε Ρήνο και παρέα…
Και εμείς που δεν έχουμε όλες τις δικές σας … σημαντικές άκρες βρήκαμε πολλά άλλα στοιχεία τα οποία δηλώνουν άλλα από αυτά που εσείς παρουσιάζετε.
“.. διεθνών συναλλαγματικών μηδενικής άξιας “

 

Αν είναι ή όχι μηδενικής αξίας, αυτό θα το αποδείξει ΜΟΝΟ όποιος έχει τα στοιχεία να το αποδείξει!
Γιατί όλα τα στοιχεία που παραθέτετε, δεν έχουν καμία σχέση αλλά και ουσία και προσπαθείτε συνεχώς να παρερμηνεύετε και να μετατρέπετε πράγματα που ειπώθηκε σε κάτι άλλο?
Και αυτός που λέει ανακρίβειες είναι ΚΑΘΑΡΑ η δικιά σας η πλευρά!

 

“ζητάνε ως αντάλλαγμα γνήσια ομόλογα του Κυπριακού δημοσίου”
Φαίνεται ότι δεν διαβάζετε καλά, γιατί αν διαβάζατε, θα βλέπατε ότι σε όλες τις επιστολές – προτάσεις προς το Δημόσιο τονίζει ΚΑΘΑΡΑ ότι το χρεόγραφο ρευστοποιείται μετά από την τυπική συμφωνία με την Κυβέρνηση και αφού τα χρήματα είναι σε λογαριασμό στην Κύπρο, δεσμευμένα υπερ της πράξης δανεισμού, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, η Κυπριακή Κυβέρνηση θα δώσει ομόλογα έναντι των χρημάτων και βάσει του συμβολαίου που θα προσαρτηθεί στη σύμβαση δανεισμού! Άρα και πάλι είπατε ανακρίβεια! Και σημαντική ανακρίβεια…
“Το ευχάριστο είναι ότι η κα Χαραλάμπους στον αέρα, συνέκρινε το χρεόγραφο που η ομάδα της προορίζει για την Κύπρο με το αντίγραφο το οποίο εμείς εμφανίσαμε και μοιράσαμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πριν από λίγο καιρό. Μάλιστα, διερωτήθηκε που το βρήκαμε. Ο δημοσιογράφος που έκανε τη συνέντευξη διευκρίνισε σωστά ότι το χρεόγραφο που του επέδειξε είναι εντελώς ίδιο με το αντίγραφο που εμφανίσαμε, κάτι που παραδέχθηκε και η ίδια. Όμως η κα Χαραλάμπους παρατήρησε ότι το δικό μας αντίγραφο έχει ένα μικρό μαύρο τετράγωνο που καλύπτει έναν αριθμό πάνω στο χρεόγραφο και για αυτό το θεωρεί πλαστό. Μάλιστα, επειδή το έχουμε στην κατοχή μας, θα έπρεπε να μας συλλάβουν, όπως συμπλήρωσε στο απολαυστικό ηχητικό απόσπασμα [1].”
Δεν είπε τα όσα λέτε και πάλι πιο πάνω… Είπε πολύ καθαρά, ότι το χρεόγραφο που κυκλοφορείτε και το έχετε τεχνηέντως προωθήσει και στο Κυπριακό Δημόσιο και σε όσους έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ Σώρρα.
Και η ίδια έδειξε στον Δημοσιογράφο, ένα έγγραφο που εσείς κυκλοφορείτε και που εναγωνίως προσπαθείτε να συνδέσετε.
Πήρατε όπως λέτε από το Δημόσιο της Αμερικής το έγγραφο αυτό του Wozney. Και από ποιόν το πήρατε? Τι σχέση έχει το τμήμα αυτό που εσείς συζητάτε με το τμήμα που είναι σχετικό με την υπόθεση?
Δεν γνωρίζετε άραγε ότι την ευθύνη για τα συγκεκριμένα χρεόγραφα δεν ανήκει στο Υπ. Οικονομικών που ονομάζετε εσείς?
Ούτε τη βασική γνώση φαίνεται ότι έχετε, ούτε τις ορθές πληροφορίες διακινείτε! Γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό??
Και τι σχέση έχετε εσείς με την Κυβέρνηση της Κύπρου και της Ελλάδος αλλά και με τον ίδιο τον δικαιούχο για να προωθείτε τέτοιες πληροφορίες ανυπόστατες, λανθασμένες και ανόητες που μόνο γέλια μπορούν να φέρουν?
Αυτό το έγγραφο που έχετε εσείς, που μόνοι σας είπατε ότι δήθεν το Υπ. Οικο. της ΑΜερικής … σας έδωσε… στην έρευνα που εσείς κάνετε εναντίον του Σώρρα…. (Αν είναι ποτέ δυνατόν να ακούμε καλά) είναι ένα παραποιημένο έγγραφο που δεν είναι του Σώρρα και που δεν είναι αυτό που είναι κατατεθειμένο νόμιμα στην Κυπριακή Κυβέρνηση.
Και μάλιστα, ακόμα και τώρα, προσπαθείτε να μας πείσετε για κάτι που και από μόνοι μας πια είδαμε.. δηλαδή ότι κρατάτε ένα ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ έγγραφο, που δεν είναι του Σώρρα και που είναι άχρηστο και προσπαθείτε να μας παραπλανήσετε με όλες τις ανυπόστατες σας κατηγορίες.
Και ευτυχώς που το ηχητικό απόσπασμα το έχουμε αυτούσιο και εμείς και πολύ καλά ακούμε αλλά βλέπουμε και εμείς το σημείο που είναι παραποιημένο και ψεύτικο έγγραφο που έπρεπε να ντρέπεστε να το κυκλοφορείτε!
“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Χαραλάμπους για το πραγματικό ενδιαφέρον της, ωστόσο τη διαβεβαιώνουμε ότι δεν κινδυνεύουμε να μας συλλάβουν. Τα έγγραφα, που παρουσιάστηκαν ήδη σε σχετικά κείμενα και έρευνες [2], [3], [4], [5], προέρχονται από την επίσημη πολιτεία της Washington, όπου ο ίδιος ο Stephen Louis Wozny τα κατέθεσε από απόσταση μέσω της διαδικασίας fast-track, χωρίς αυτά να ελεγχθούν. Και εμείς τα παραλάβαμε επίσημα και ταχυδρομικώς, μετά από σχετικό επίσημο αίτημα. Πιο επίσημα δεν γίνεται.”

 

<http://mignatiou.com/wp-content/uploads/2013/05/StoixeiaApoWashington.jpg>
Καταλαβαίνουμε ότι ο λόγος που ειπώθηκε ότι θα έπρεπε να σας βάλουν φυλακή είναι γιατί ενώ αυτό δεν είναι το έγγραφο Σώρρα, εσείς προσπαθείτε να δείχνετε αυτό που έχετε στα χέρια σας που είναι ένα παραποιημένο και άκυρο έγγραφο κάποιου άλλου, που όπως λέτε εσείς το Αμερικάνικο Δημόσιο σας έδωσε….. το οποίο όμως δεν ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ και κατηγορείτε το Σώρρα και προσβάλλετε την περιουσία του χωρίς να έχετε οριστεί ως αντιπρόσωποι κανενός για να το πράξετε!!!
Και μόνοι σας το λέτε.. παραλάβατε επίσημα έγγραφα άλλου που δεν είναι όμως αυτά του Σώρρα!
“Ο φάκελος με τα στοιχεία για την υπόθεση όπως έφτασαν από την πολιτεία της Washington.
Το αρμόδιο τμήμα της πολιτείας είναι το Department of Licensing [6] της πολιτείας της Washington και τα έγγραφα δεν προήλθαν φυσικά από το Υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου, όπως ισχυρίζεται η κα Χαραλάμπους. Ομολογήθηκε όμως από την ίδια ότι το υπόλοιπο έγγραφο είναι ακριβώς το ίδιο. Και δεν είναι παρόμοιο, είναι ακριβώς το ίδιο, γιατί πρόκειται για το ίδιο έγγραφο.”
Αυτό που έχετε στα χέρια σας, είναι ένα παραποιημένο έγγραφο που δεν είναι αυτό του Σώρρα και που καλά θα κάνατε να σταματήσετε να μεταφέρετε.
“Η ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη είναι ότι η κα Χαραλάμπους δεν αρνείται πλέον ότι το “ομόλογο” είναι του διεθνούς απατεώνα Stephen Louis Wozny, ο οποίος έχει δημιουργήσει τα παράνομα αυτά χρεόγραφα και τα μεταπωλεί σε ευκολόπιστους σε ολόκληρο τον κόσμο, ιδιαίτερα σε τριτοκοσμικές χώρες. Το ομόλογο που είναι ολόιδιο με αυτό που παρουσιάσαμε, φέρει το όνομα του Stephen Louis Wozny και προέρχεται από αυτόν και την εταιρεία του Red Panther Limited.

 

Κυρίως, η κα Χαραλάμπους παραδέχτηκε ότι τα “ομόλογα” που διαθέτουν οι συνεργάτες της είναι ΙΒΟΕs (International Bills of Exchange). Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έχει επίσημα αναφέρει ότι όλα τα ΙΒΟΕ που κυκλοφορούν είναι πλαστά! Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Δυστυχώς δεν θα μπορούσε να κάνει πιο τραγικό λάθος από αυτό και σίγουρα οι Λαμπράκης – Σώρρας θα σκέφτονται να την τιμωρήσουν, όπως αρμόζει σε τέτοιες οργανώσεις.”
Και πάλι και εδώ, πραγματικά μας εκπλήττετε και διερωτόμαστε, πως μπορείτε να διαστρεβλώνετε την αλήθεια.
Γιατί το κάνετε αυτό? Ποιος σας έχει άραγε βάλει να το κάνετε?
Ποιος σας τροφοδοτεί με τόσες ανόητες πληροφορίες? Όταν μας παρουσιάσετε ΝΟΜΙΜΑ έγγραφα που δεν είναι ΠΛΑΣΤΑ, τότε ελάτε να μιλήσουμε. Αλλά για να τα έχετε στα χέρια σας, θα πρέπει να συνοδεύτεται το χρεόγραφο με όλα τα νομιμοποιητικά που το συνοδεύουν αλλά ακόμα και την άδεια του ιδιοκτήτη να τα κρατάτε! Γιατί αλλιώς θα θεωρηθεί ΚΛΟΠΗ !
‘Και με τις παραδοχές αυτές επιβεβαιώνει όλα όσα αναφέρθηκαν από την πλευρά μας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega της Κύπρου, κατά την ολιγόλεπτη συνομιλία με το δημοσιογράφο κ. Παύλο Μυλωνά. Και μαζί επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του αξιόλογου δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου, τόσο στο mignatiou.com, στο Έθνος της Κυριακής, αλλά και στο Φιλελεύθερο της Κύπρου που ξεσκεπάζει την απάτη και προειδοποιεί τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας και τους απλούς πολίτες.
Δυστυχώς, για τη σπείρα που διακινεί τα άχρηστα χρεόγραφα, τα έγγραφα που στάλθηκαν ταχυδρομικά από το αρμόδιο τμήμα της Πολιτείας της Washington, προωθήθηκαν πρόσφατα στο τμήμα ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής και από εκεί στο Γενικό Επιθεωρητή του Υπουργείου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για παρόμοιες απάτες. Στην Αμερική μπορεί καμιά φορά να αργούν, αλλά σίγουρα δεν ξεχνάνε, ειδικά όταν πρόκειται για απάτες.”
Για ότι αφορά τα άρθρα και τηλεοπτική εκπομπή Μέγα και δημοσιογράφο Ιγνατίου, δεν είναι τίποτα άλλο από την ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ των ίδιων πληροφοριών που εσείς φτιάξατε και διοχετεύσατε σε όλους τους φιλικά προσκείμενους σε εσάς χώρους, αλλά που είναι ΓΕΜΑΤΕΣ με ΑΚΡΙΒΕΙΕΣ και θα δούμε με τι θα αποδείξετε όλα αυτά τη στιγμή που θα χρειαστεί να το αποδείξετε..
Γιατί κυκλοφορείτε έγγραφα παραποιημένα και προσπαθείτε να μας πείσετε ότι έχετε καθαρές προσθέσεις???
<http://mignatiou.com/wp-content/uploads/2013/05/EikonaIBOE_Cyprus.jpg>
“Το ακάλυπτο χρεόγραφο που απέστειλε το τμήμα της πολιτείας της Washington από το αρχείο του. Το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής το αποκαλεί πλαστό πέραν κάθε αμφιβολίας, όπως και κάθε άλλο παρόμοιο έγγραφο που φέρεται να ενσωματώνει χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών. Επιπρόσθετα, το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής, το Risk Mitigation and Investigations Section, με τηλέφωνο 001-304-480-6405, μας διαβεβαίωσε ότι αυτό που διαπράττει η κα Χαραλάμπους με την παρέα της είναι απάτη. Δεν άφησαν ούτε καν ένα ενδεχόμενο να μην είναι απάτη. Αν διαφωνεί κάποιος με αυτή τη δήλωση, να επικοινωνήσει μαζί τους και να τους προωθήσει τα έγγραφα που διαθέτει. Θα ενδιαφερθούν άμεσα.”

 

Και γιατί η ίδια η Αμερική, δεν φυλάκισε τον Σώρρα το επόμενο λεπτό αφού κατέθεσε τα έγγραφα στην ίδια την Αμερική (υπάρχουν πρωτόκολλα επικυρωμένα), στην Κυβέρνηση Κύπρου, στον Γενικό Εισαγγελέα, στο IMF, EU Central Bank και EE ?
Και όπως οι ίδιοι πολύ καλά είπατε.. στην Ιταλία κάποιοι που προσπάθησαν να παρουσιάσουν έγγραφα τέτοια σε πολύ λίγη ώρα τους φυλάκισαν?
Μας κοροϊδεύετε δηλαδή? Άλλους τους φυλακίζουν και άλλους τους αφήνουν? Και μην μας ξαναπείτε το παραμύθι δεν τους βρίσκουν! Γιατί εμείς, που δεν είμαστε υπηρεσίες και δεν είμαστε της END τους βρίσκουμε όποτε θέλουμε! Οπότε δεν πιστεύω αυτοί που θα έπρεπε να ασχοληθούν δεν ξέρουν που να τους βρουν!!
Στην Ιταλία τους μάζεψαν γιατί ήταν ψεύτικα.
Του Σώρρα όμως φαίνεται με όλα αυτά που γίνονται, ότι είναι πραγματικά και όσο πάει και περνά ο χρόνος, επικυρώνεται ακόμα περισσότερο. Και ακόμα και εμείς που αρχικά ήμασταν δύσπιστοι… μετά τα όσα συνέβηκαν ακόμα και η δική σας εμμονή, μας έκαναν να τους πιστέψουμε!!!!
Γιατί το πιο απλό είναι, εάν ήταν ψεύτικα, θα μπορούσε κάλλιστα η ίδια η Αμερική αλλά και η Κύπρος και η Ελλάδα, να τους μαζεύαν για να μην ενοχλούν και να ησυχάσουμε από αυτούς!
“Την πρόταση δανειοδότησης για την Κύπρο ενισχύει με 17,5 δισεκατομμύρια και το “Έθνος των Μαορί” του κ. Charles Hohepa, ο οποίος μάλιστα υπογράφει και τα σχετικά έγγραφα. Να σας ενημερώσουμε ότι το “Έθνος των Μαορί” είναι μια μικρή οργάνωση με αποσχιστικές τάσεις, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των Μαορί, και όχι κράτος, γιατί οι Μαορί δεν έχουν κράτος και είναι πολίτες της Νέας Ζηλανδίας. Και ο κ. Charles Hohepa φέρεται να είναι ένας κοινός απατεώνας.”
Το δικό σας πρόβλημα ποιο είναι? Σας έβαλε κανείς υπεύθυνο να προστατεύσετε το έθνος μας από τα κακά που μπορεί να φέρει μια πρόταση που δεν ζητά σε αντάλλαγμα κάτι? Που δεν ζητά να δοθούν τίποτα πριν και δεν ζητά να καταδυναστεύσει το λαό όπως οι “Καλοί” μας οι εταίροι? Άρα από τι προσπαθείτε να μας “ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ”??
Από του να μην χτίσουμε φρούδες ελπίδες? Τόσα χρόνια χτίζουμε φρούδες ελπίδες σε τόσα που τελικώς ήταν κακά και θα εξελιχθούν ακόμα πιο κακά!
Δεν θα έπρεπε μήπως να ασχολείστε με την ΤΡΟΙΚΑ και ΔΝΤ?
Και να σταματήσετε να κάνετε τους ξερόλες σε κάθε τι που πάει να δοθεί σαν ένα μήνυμα ελπίδας ΚΑΤΑ του σαθρού πολιτικού μας συστήματος που ούτως ή αλλιώς έχει φθαρεί και το έχουμε όλοι σιχαθεί?
Το έθνος των ΜΑΟΡΙ, έχουν κερδίσει την ανεξαρτησία τους ως οι Γηγενείς αυτόχθονες της Νέας Ζηλανδίας και είναι μια ανεξάρτητη οντότητα, είτε το θέλετε εσείς και οι φίλοι σας είτε όχι .
Και ο αρχηγός τους, που εσείς ασύστολα βρίζετε και χρησιμοποιείτε τις τόσες πληροφορίες που “απλόχερα” σας δίδονται, από άλλη εξίσου έγκυρη εφημερίδα λένε ακριβώς τα αντίθετα! Ότι ο άνθρωπος αυτός μετά που έζησε χρόνια στην Ισπανία όπου και μάζεψε χρήματα για την ανοικοδόμηση του έθνους τους, επέστρεψε πίσω το 2011 και ξεκίνησαν την ανοικοδόμηση, τα σχολεία τους δρόμους κτλ.
Οι ίδιοι οι Μαόρι, έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια και να μιλούν με πολύ σεβασμό γι’ αυτόν τον άνθρωπο που πολέμησε να μπορέσει να τους δώσει την τόσο ποθητή τους ανεξαρτησία. Και αφού δεν ζήτησε κανένα αντάλλαγμα από εσάς και εμάς, γιατί και πάλι επιτίθεστε?
Οπότε, και εδώ οι πληροφορίες που έχετε είναι παρερμηνευμένες. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε στο που αποσκοπεί αυτό που κάνετε.
“Τους ισχυρισμούς αυτούς επαληθεύει η New Zealand Herald, μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Νέας Ζηλανδίας, η οποία μιλάει για τον απατεώνα που πούλησε την Εκκλησία των Μαορί σε ιδιώτες και έφαγε τα λεφτά.
http://www.nzherald.co.nz/business/news/article.cfm?c_id=3&objectid=10681081 . Το επίθετο που χρησιμοποιεί η εφημερίδα είναι “conman”, δίπλα στο όνομα Charles Hohepa.”

 

Δεν θα μπω να συζητώ μαζί σας όλα αυτά που γράφετε. Αν κρίνω και από τα δημοσιεύματα τα δικά σας, αν μείνει κανείς να τα διαβάζει όπως εσείς τα «κατασκευάζετε» τότε εύκολα μπορώ να πω ότι είναι και αυτά “Μυθοπλασίες”.. Εξαρτάται όταν έγραψαν αυτό το άρθρο, τι απάντηση δόθηκε από αυτούς που κατηγορούντο, από τα δικαστήρια, από τα όσα γράφτηκαν και σε άλλες εφημερίδες και δεν θέλουμε να μας πείτε τι σημαίνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (που στο τέλος ενεργούν ως τα μέσα της μαζικής αλλοίωσης της αλήθειες στις πλείστες περιπτώσεις) και να μας εξιστορήσουν την ιστορία των αυτοχθόνων λαών της υφηλίου. Γιατί οι «φίλοι» σας είναι αυτοί που ότι είναι τοπικό το καταστρέφουν.
“Και ο συγκεκριμένος απατεώνας Charles Hohepa ζει στο Ντουμπάι, μια και στη Νέα Ζηλανδία δεν πατάει το πόδι του γιατί τον κυνηγάνε. Και για να μην νομίζετε ότι μόνο μια πηγή αποκαλεί τον Charles Hohepa απατεώνα, θα σας παραθέσουμε και δεύτερη πηγή από μεγάλο δικτυακό τόπο της Νέας Ζηλανδίας
http://www.stuff.co.nz/4242240/Judge-blasts-conman-lawyer <http://www.stuff.co.nz/4242240/Judge-blasts-conman-lawyer> . Και να ξέρετε ο Charles Hohepa πουλάει και πλαστές διεθνείς συναλλαγματικές και είναι παρόμοιες με αυτές που διαθέτει η ομάδα της End National Debt. Μάλιστα αυτός έχει περισσότερα τρισεκατομμύρια.”
Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και στην Κύπρο και στην Ελλάδα και στην Αμερική, και στην Αυστραλία και παντού σε όλο τον πλανήτη. Και δεν χρειαζόμαστε εσάς να μας «επιφωτήσετε» επί αυτού του θέματος!
Στην πρόταση που κατατέθηκε για το ταμείο αυτό, εάν και πάλι διαβάζατε προσεκτικά, υπάρχουν 2 διαφορετικά ταμεία:
Ένα που δημιουργεί την περιουσία και ένα που την ρευστοποιεί.
Άρα στην Κύπρο προσφέρθηκε ρευστοποιημένη περιουσία που δεν χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά που γράφετε.!
Και γιατί δεν βγαίνει η κυβέρνηση να το πει αυτό και το λέτε εσείς και μάλιστα.. κοινοποιείτε τις απόψεις σας σε όλους όσους μπορείτε?
Γιατί εναγωνίως προσπαθείτε να δημιουργήσετε αυτές τις παρερμηνείες?
Είναι γιατί το θέλετε ή γιατί παρασυρθήκατε?
“Αυτός ο κομπιναδόρος λοιπόν, υπογράφει μια πρόταση προς την επίσημη Κυπριακή κυβέρνηση και προσφέρει 17,5 δισεκατομμύρια. Και η κα Χαραλάμπους, προσυπογράφει την πρόταση του απατεώνα και την προωθεί προς το επίσημο κράτος. Παράλληλα, οι συνεργάτες της διαδίδουν ότι η Βουλευτής κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου έλεγξε την πρόταση του απατεώνα Charles Hohepa και την βρήκε αξιόπιστη.”
Και πάλι εδώ τα μεταφέρετε και τα αλλάζετε κατά το δοκούν! Η εγκυρότητα της επιστολής σημαίνει ότι η επιστολή δεν είναι φτιαχτή από την κα Χαραλάμπους. Και ότι πραγματικά έφτασε προς την Κυπριακή Κυβέρνηση δια μέσω νόμιμης οδού!
Εξάλλου, εάν διαβάσετε και πάλι προσεκτικά, ζητά από την Κυβέρνηση να απαντήσει εάν έγινε έλεγχος και να επικυρώσει τα πορίσματα.
Καμία κα Αντιγόνη δεν έχει δικαίωμα αλλά ούτε και μπορεί να ελέγξει το αν είναι νόμιμα τα χρήματα ή όχι που προσφέρονται στην πρόταση αλλά ούτε και εσείς. Η κα Αντιγόνη επικύρωσε τη γνησιότητα της επιστολής όπου περιγράφεται η πρόταση όπως αυτή κατατέθηκε με σκοπό να αποδειχθεί ότι δεν είναι δημιούργημα της φαντασίας της Χαραλάμπους.
Αυτό είναι κάτι που μπορεί ο οποιοσδήποτε να το πράξει..
Και είναι και ντροπή σας να προσπαθείτε να επιτίθεστε σε όποιο ασχολείται με το θέμα.
Είμαστε πολύ σίγουροι, ότι και εμείς τώρα που σας απαντάμε όπως σας απαντάμε, που εκφράζουμε τη δική μας άποψη επί των όσων διαβάζουμε από όλα όσα συμβαίνουν δίπλα μας, ότι θα μας επιτεθείτε και θα μας κατηγορήσετε ότι είμαστε της «Συμμορίας» όπως την χαρακτηρίσετε εσείς!
Γι’ αυτό ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι ΕΙΜΑΣΤΕ απλά σκεπτόμενοι πολίτες της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ της ΚΥΠΡΟΥ, που αφουγκραζόμαστε και αντιδρούμε στα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μπορούμε να κρίνουμε συγκρίνοντας τα δεδομένα…
Όπως σε κάθε πράξη είτε πρόκειται για εργασία, είτε πρόκειται για τα πιστεύω είτε πρόκειται για είδος ζωής!
“Μάλιστα, στην πρόσφατη συνέντευξη του κ. Αρτέμη Σώρρα και της κας Βίκυς Χαραλάμπου στο Mega Κύπρου και το δημοσιογράφο Παύλο Μυλωνά [7], αναφέρθηκε από την ομάδα της End National Debt ότι η Βουλευτής κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου έχει ελέγξει την πρόταση των Μαορί, έχει στείλει έγγραφο στη Νέα Ζηλανδία και έχει λάβει αποδείξεις – confirmation που αποδεικνύουν την αλήθεια των ισχυρισμών.
Αν αυτό αληθεύει θα πρέπει να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει η κα Παπαδοπούλου, γιατί έκανε τέτοιο σημαντικό έλεγχο οφείλει να κοινοποιήσει τα αποτελέσματα της εγγράφως και να δώσεις τις αποδείξεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αλλιώς η ομάδα της End National Debt την εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια του Κυπριακού λαού.
Θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε πολλά περισσότερα στην κα Χαραλάμπους, γιατί ευτυχώς για όλους μας έχουμε ερευνήσει πραγματικά το θέμα και το υλικό που διαθέτουμε είναι πλήρες και απόλυτο. Για παράδειγμα, να επισημάνουμε ότι τα πλαστά χρεόγραφα που έχει αυτή η ομάδα στην κατοχή της δεν ανήκουν καν στον “επενδυτή” από την Πάτρα, αλλά στο διεθνή απατεώνα Stephen Louis Wozny. Ο απατεώνας Wozny του έχει δώσει μια εξουσιοδότηση για να τα μεταπωλήσει. Βλέπετε, έχουμε ακόμη και την εμπιστευτική εξουσιοδότηση και σε αυτήν είναι ξεκάθαρο ότι ο “επενδυτής” από την Πάτρα είναι απλά μεσάζοντας και αντιπροσωπεύει τη σπείρα των διεθνών απατεώνων.”

 

Για ότι αφορά την κα Χαραλάμπους, εάν κάνετε ταξίδι στην Κύπρο και της ζητήσετε να τη δείτε, δεν νομίζω να σας αρνηθεί εάν κρίνω από το πόσο εύκολα δέχθηκε να δει εμάς τους πολίτες όταν ζητήσαμε να τη δούμε και να μας απαντήσει σε δικά μας ερωτήματα. Η ίδια, με ηρεμία και απλότητα μας έδειξε τα στοιχεία που έχει η ίδια καταθέσει στην Κυβέρνηση και που οι φακέλοι είναι αρκετοί για να διαβάζει κανείς αρκετές ημέρες!
“Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να σταματήσουμε να πιστεύουμε σε παραμύθια. Και πάνω από όλα θα πρέπει να σταματήσουν οι απάτες. Αρκετά έχει τραβήξει ο Ελληνισμός. Και δεν βοηθάει η κα Χαραλάμπους με το να πουλάει “οικόπεδα μέσα στη θάλασσα”. Γι αυτό μας βρίσκει αντίθετους. Δεν είναι κάτι προσωπικό, απλά είναι φορέας μιας πρότασης απατεώνων που δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα σε κρίσιμες στιγμές.”

 

Νομίζω αν όντως όπως λέτε σας ενδιαφέρει η αλήθεια, γιατί απο τα λεγόμενά σας, σας ενδιαφέρει μόνο η δική σας φτιαγμένη αλήθεια… θα έπρεπε και εσείς με τη σειρά σας να πιέσετε να δοθεί επί τέλους μια απάντηση από την Κυπριακή Κυβέρνηση.
Σε τελευταίες επιστολές, μια εξ’ αυτών αναγνώστηκε στην τελευταία συνέντευξη της
κα Χαραλάμπους, όπου καθαρά ζητά από τον Εισαγγελέα να της απαντήσει γιατί δεν δόθηκε ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τους αρμόδιους όπως το ίδιο μας το Σύνταγμα επιτάσσει, η όποια απάντηση θέλουν να δοθεί?
Και αυτό γιατί δεν σας φαίνεται παράξενο?
Γιατί αν όντως ήταν κάτι παράνομο… ο ίδιος ο Εισαγγελέας ή άλλος θα έπρεπε ΔΗΜΟΣΙΑ να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. Αλλά σιγή ιχθύος. Και έτσι τώρα το θέμα θα πάρει το δρόμο της Νόμιμης οδού, όπως εξάλλου έχει γίνει και στην Ελλάδα.
Και ελπίζω να έχετε υπ’ όψη σας ότι στην Ελλάδα ορίστηκε προανακριτική για τους 300 + 5 {πολιτικούς… Και θα δούμε τι θα γίνει και εκεί!
Και εξάλλου, η γνώμη μας, έχουμε να πούμε για την Κα Χαραλάμπους, ότι την ευχαριστούμε που ακόμα προσπαθεί παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες που κάποιοι σαν και εσάς δημιουργούν.. και είναι αξιέπαινο για την ίδια να προσπαθεί τόσο πολύ για τον τόπο της, χωρίς να ζητάει από κανένα τίποτα, χωρίς να επιβαρύνει κανένα και να έχει εσάς, που κατά τα άλλα προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν έχετε ίδιους λόγους που φωνασκείτε εναντίων των προτάσεων, αντί να δώσετε ένα χέρι βοηθείας στο να πιέσετε και εσείς με τη σειρά σας στο να προβεί η κυβέρνηση σε ΝΟΜΙΜΟ έλεγχο και ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ των προτάσεων για να μπορέσουμε να δούμε μια άλλη μέρα μέρα και να είμαστε ξανά περήφανοι για ετούτο τον Άγιο Ελληνικό τόπο, επιτίθεστε με άσχημο και προσβλητικό τρόπο συνεχώς.
Να ξέρετε, πολύ σύντομα, όταν η λύση θα δοθεί και θα φανεί η αλήθεια, τότε θα θέλουμε να δούμε τι θα λέτε εσείς και η παρέα σας και τι θα λένε όλοι όσοι σας «βοηθάνε» για το τι ρόλο έπαιξε ο κάθε ένας σε αυτόν τον τόπο. Οι καμπάνες ηχούν και πολύ σύντομα θα δούμε πολλά.
Και το πιστεύουμε ακράδαντα, ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ!
Και για το σχέδιο Αναν, αυτό να τα πείτε στους όσους εσείς υποβοηθάτε υποσκάπτοντας την διαλεύκανση της υπόθεσης από νόμιμους και έγκυρους τρόπους.
Γιατί ο δικός σας τρόπος, του κου Ιγνατίου και άλλων, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα, αντί να βοηθά να φανεί η αλήθεια, υποβοηθά να υποσκαφτεί η αλήθεια!
“Θα πρέπει να καθίσει κάποια στιγμή και να σκεφτεί ποιας γειτονικής χώρας τους στόχους βολεύει με τη στάση της, σε μια περίοδο, που όπως φαίνεται, προωθείται ένα παρόμοιο σχέδιο με το σχέδιο Ανάν για την Κύπρο. Λίγη υπευθυνότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.”
Θα έπρεπε να ζητάτε και εσείς με τη σειρά σας να ΓΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ και όχι να σπέρνετε αυτά τα παραμύθια της Χαλιμάς για τα οποία έχετε γεμίσει το διαδίκτυο και που είναι και ντροπή σας ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεστε και βρίζετε γραπτώς!
Κωσταντίνος Πισσούριος
Πεππίνος Πεππής
Χριστίνα Κιμονή Αναστασία Σώζου Κλείτος Τσιόλης Κώστας Χατζησταύρου Γιάννος Βάσιλος Χρίστος Μέρμηγκας Χαράλαμπος Παφίτης
costantinos pissourios version_cos@yahoo.com
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>