«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς! Προς Θεού δεν λέω για τον Αρτέμη Σώρρα??? Αλλά για τον ΜΕΓΑΛΟ σωτήρα της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Ο Μήντσηρας και ο Κότσιρας συνεργάστηκαν να σώσουν την Ελλάδα!!! Για όσους Έλληνες δεν ξέρουν τους σωτήρες τους… πρόκειται για δυο διεθνείς ευεργέτες τον Σώρρα και τον  WOZNY!!!

Για δέστε ο Αμάραντος που πάει και φυτρώνει??? Κατέβηκαν και Μάο Μάο ή Ζούζουλου από την Ζηλανδία να κόψουν Αμάραντο και δέστε τι βρήκαν??? Αγγούρια  Καληβιότικα!!! Ξέρετε εκείνα τα στραβά!!!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μάκη,

εάν έχεις την καλοσύνη μπορείς να προώθησης τα παρακάτω στον Chief Charles Hohepa;

Φιλάκια

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013
Συνεντευξη-Βόμβα Α. Σώρρα στην “Ελευθερη Ωρα” και τον Μάκη Βραχιολίδη

κάντε κλικ πάνω στην φωτογραφία
“ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ: ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ WOZNY”
Γράφουν ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ και ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΗΝΟΣ
Ακούγοντας την αγαπητή, κατά τα άλλα, κα Βίκυ Ιωάννου Χαραλάμπους σε ραδιοφωνική εκπομπή σε Κυπριακό διαδικτυακό σταθμό, μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο στόμφος και οι αναλήθειες που αράδιαζε με τόση ευκολία. Η κα Χαραλάμπους είναι κτηματομεσίτρια και εκπρόσωπος μιας ομάδας άφραγκων “επενδυτών”, που φιλοδοξεί να δανείσει 50 δισεκατομμύρια δολάρια στο Κυπριακό κράτος, υπό τη μορφή διεθνών συναλλαγματικών μηδενικής αξίας. Και για αυτά τα κουρελόχαρτα ζητάνε ως αντάλλαγμα γνήσια ομόλογα του Κυπριακού δημοσίου.
Το ευχάριστο είναι ότι η κα Χαραλάμπους στον αέρα, συνέκρινε το χρεόγραφο που η ομάδα της προορίζει για την Κύπρο με το αντίγραφο το οποίο εμείς εμφανίσαμε και μοιράσαμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πριν από λίγο καιρό. Μάλιστα, διερωτήθηκε που το βρήκαμε. Ο δημοσιογράφος που έκανε τη συνέντευξη διευκρίνισε σωστά ότι το χρεόγραφο που του επέδειξε είναι εντελώς ίδιο με το αντίγραφο που εμφανίσαμε, κάτι που παραδέχθηκε και η ίδια. Όμως η κα Χαραλάμπους παρατήρησε ότι το δικό μας αντίγραφο έχει ένα μικρό μαύρο τετράγωνο που καλύπτει έναν αριθμό πάνω στο χρεόγραφο και για αυτό το θεωρεί πλαστό. Μάλιστα, επειδή το έχουμε στην κατοχή μας, θα έπρεπε να μας συλλάβουν, όπως συμπλήρωσε στο απολαυστικό ηχητικό απόσπασμα [1].
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Χαραλάμπους για το πραγματικό ενδιαφέρον της, ωστόσο τη διαβεβαιώνουμε ότι δεν κινδυνεύουμε να μας συλλάβουν. Τα έγγραφα, που παρουσιάστηκαν ήδη σε σχετικά κείμενα και έρευνες [2][3][4][5], προέρχονται από την επίσημη πολιτεία της Washington, όπου ο ίδιος ο Stephen Louis Wozny τα κατέθεσε από απόσταση μέσω της διαδικασίας fast-track, χωρίς αυτά να ελεγχθούν. Και εμείς τα παραλάβαμε επίσημα και ταχυδρομικώς, μετά από σχετικό επίσημο αίτημα. Πιο επίσημα δεν γίνεται.

Ο φάκελος με τα στοιχεία για την υπόθεση όπως έφτασαν από την πολιτεία της Washington.

Το αρμόδιο τμήμα της πολιτείας είναι το Department of Licensing [6] της πολιτείας της Washington και τα έγγραφα δεν προήλθαν φυσικά από το Υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου, όπως ισχυρίζεται η κα Χαραλάμπους. Ομολογήθηκε όμως από την ίδια ότι το υπόλοιπο έγγραφο είναι ακριβώς το ίδιο. Και δεν είναι παρόμοιο, είναι ακριβώς το ίδιο, γιατί πρόκειται για το ίδιο έγγραφο.
Η ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη είναι ότι η κα Χαραλάμπους δεν αρνείται πλέον ότι το “ομόλογο” είναι του διεθνούς απατεώνα Stephen Louis Wozny, ο οποίος έχει δημιουργήσει τα παράνομα αυτά χρεόγραφα και τα μεταπωλεί σε ευκολόπιστους σε ολόκληρο τον κόσμο, ιδιαίτερα σε τριτοκοσμικές χώρες. Το ομόλογο που είναι ολόιδιο με αυτό που παρουσιάσαμε, φέρει το όνομα του Stephen Louis Wozny και προέρχεται από αυτόν και την εταιρεία του Red Panther Limited.
Κυρίως, η κα Χαραλάμπους παραδέχτηκε ότι τα “ομόλογα” που διαθέτουν οι συνεργάτες της είναι ΙΒΟΕs (International Bills of Exchange). Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έχει επίσημα αναφέρει ότι όλα τα ΙΒΟΕ που κυκλοφορούν είναι πλαστά! Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Δυστυχώς δεν θα μπορούσε να κάνει πιο τραγικό λάθος από αυτό και σίγουρα οι Λαμπράκης – Σώρρας θα σκέφτονται να την τιμωρήσουν, όπως αρμόζει σε τέτοιες οργανώσεις.
Και με τις παραδοχές αυτές επιβεβαιώνει όλα όσα αναφέρθηκαν από την πλευρά μας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega της Κύπρου, κατά την ολιγόλεπτη συνομιλία με το δημοσιογράφο κ. Παύλο Μυλωνά. Και μαζί επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του αξιόλογου δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου, τόσο στο mignatiou.com, στο Έθνος της Κυριακής, αλλά και στο Φιλελεύθερο της Κύπρου που ξεσκεπάζει την απάτη και προειδοποιεί τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας και τους απλούς πολίτες.
Δυστυχώς, για τη σπείρα που διακινεί τα άχρηστα χρεόγραφα, τα έγγραφα που στάλθηκαν ταχυδρομικά από το αρμόδιο τμήμα της Πολιτείας της Washington, προωθήθηκαν πρόσφατα στο τμήμα ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής και από εκεί στο Γενικό Επιθεωρητή του Υπουργείου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για παρόμοιες απάτες. Στην Αμερική μπορεί καμιά φορά να αργούν, αλλά σίγουρα δεν ξεχνάνε, ειδικά όταν πρόκειται για απάτες.

Το ακάλυπτο χρεόγραφο που απέστειλε το τμήμα της πολιτείας της Washington από το αρχείο του. Το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής το αποκαλεί πλαστό πέραν κάθε αμφιβολίας, όπως και κάθε άλλο παρόμοιο έγγραφο που φέρεται να ενσωματώνει χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Επιπρόσθετα, το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής, το Risk Mitigation and Investigations Section, με τηλέφωνο 001-304-480-6405, μας διαβεβαίωσε ότι αυτό που διαπράττει η κα Χαραλάμπους με την παρέα της είναι απάτη. Δεν άφησαν ούτε καν ένα ενδεχόμενο να μην είναι απάτη. Αν διαφωνεί κάποιος με αυτή τη δήλωση, να επικοινωνήσει μαζί τους και να τους προωθήσει τα έγγραφα που διαθέτει. Θα ενδιαφερθούν άμεσα.
Την πρόταση δανειοδότησης για την Κύπρο ενισχύει με 17,5 δισεκατομμύρια και το “Έθνος των Μαορί” του κ. Charles Hohepa, ο οποίος μάλιστα υπογράφει και τα σχετικά έγγραφα. Να σας ενημερώσουμε ότι το “Έθνος των Μαορί” είναι μια μικρή οργάνωση με αποσχιστικές τάσεις, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των Μαορί, και όχι κράτος, γιατί οι Μαορί δεν έχουν κράτος και είναι πολίτες της Νέας Ζηλανδίας. Και ο κ. Charles Hohepa φέρεται να είναι ένας κοινός απατεώνας.
Τους ισχυρισμούς αυτούς επαληθεύει η New Zealand Herald, μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Νέας Ζηλανδίας, η οποία μιλάει για τον απατεώνα που πούλησε την Εκκλησία των Μαορί σε ιδιώτες και έφαγε τα λεφτά.http://www.nzherald.co.nz/business/news/article.cfm?c_id=3&objectid=10681081 . Το επίθετο που χρησιμοποιεί η εφημερίδα είναι “conman”, δίπλα στο όνομα Charles Hohepa.
Και ο συγκεκριμένος απατεώνας Charles Hohepa ζει στο Ντουμπάι, μια και στη Νέα Ζηλανδία δεν πατάει το πόδι του γιατί τον κυνηγάνε. Και για να μην νομίζετε ότι μόνο μια πηγή αποκαλεί τον Charles Hohepa απατεώνα, θα σας παραθέσουμε και δεύτερη πηγή από μεγάλο δικτυακό τόπο της Νέας Ζηλανδίαςhttp://www.stuff.co.nz/4242240/Judge-blasts-conman-lawyer . Και να ξέρετε ο Charles Hohepa πουλάει και πλαστές διεθνείς συναλλαγματικές και είναι παρόμοιες με αυτές που διαθέτει η ομάδα της End National Debt. Μάλιστα αυτός έχει περισσότερα τρισεκατομμύρια.
Αυτός ο κομπιναδόρος λοιπόν, υπογράφει μια πρόταση προς την επίσημη Κυπριακή κυβέρνηση και προσφέρει 17,5 δισεκατομμύρια. Και η κα Χαραλάμπους, προσυπογράφει την πρόταση του απατεώνα και την προωθεί προς το επίσημο κράτος. Παράλληλα, οι συνεργάτες της διαδίδουν ότι η Βουλευτής κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου έλεγξε την πρόταση του απατεώνα Charles Hohepa και την βρήκε αξιόπιστη.
Μάλιστα, στην πρόσφατη συνέντευξη του κ. Αρτέμη Σώρρα και της κας Βίκυς Χαραλάμπου στο Mega Κύπρου και το δημοσιογράφο Παύλο Μυλωνά [7], αναφέρθηκε από την ομάδα της End National Debt ότι η Βουλευτής κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου έχει ελέγξει την πρόταση των Μαορί, έχει στείλει έγγραφο στη Νέα Ζηλανδία και έχει λάβει αποδείξεις – confirmation που αποδεικνύουν την αλήθεια των ισχυρισμών.
Αν αυτό αληθεύει θα πρέπει να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει η κα Παπαδοπούλου, γιατί έκανε τέτοιο σημαντικό έλεγχο οφείλει να κοινοποιήσει τα αποτελέσματα της εγγράφως και να δώσεις τις αποδείξεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αλλιώς η ομάδα της End National Debt την εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια του Κυπριακού λαού.
Θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε πολλά περισσότερα στην κα Χαραλάμπους, γιατί ευτυχώς για όλους μας έχουμε ερευνήσει πραγματικά το θέμα και το υλικό που διαθέτουμε είναι πλήρες και απόλυτο. Για παράδειγμα, να επισημάνουμε ότι τα πλαστά χρεόγραφα που έχει αυτή η ομάδα στην κατοχή της δεν ανήκουν καν στον “επενδυτή” από την Πάτρα, αλλά στο διεθνή απατεώνα Stephen Louis Wozny. Ο απατεώνας Wozny του έχει δώσει μια εξουσιοδότηση για να τα μεταπωλήσει. Βλέπετε, έχουμε ακόμη και την εμπιστευτική εξουσιοδότηση και σε αυτήν είναι ξεκάθαρο ότι ο “επενδυτής” από την Πάτρα είναι απλά μεσάζοντας και αντιπροσωπεύει τη σπείρα των διεθνών απατεώνων.
Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να σταματήσουμε να πιστεύουμε σε παραμύθια. Και πάνω από όλα θα πρέπει να σταματήσουν οι απάτες. Αρκετά έχει τραβήξει ο Ελληνισμός. Και δεν βοηθάει η κα Χαραλάμπους με το να πουλάει “οικόπεδα μέσα στη θάλασσα”. Γι αυτό μας βρίσκει αντίθετους. Δεν είναι κάτι προσωπικό, απλά είναι φορέας μιας πρότασης απατεώνων που δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα σε κρίσιμες στιγμές.
Θα πρέπει να καθίσει κάποια στιγμή και να σκεφτεί ποιας γειτονικής χώρας τους στόχους βολεύει με τη στάση της, σε μια περίοδο, που όπως φαίνεται, προωθείται ένα παρόμοιο σχέδιο με το σχέδιο Ανάν για την Κύπρο. Λίγη υπευθυνότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Γιώργος Γιαλτουρίδης, Βοστώνη – Λευτέρης Ρήνος, Ρόδος

Αναρτήθηκε από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ στις 1:16 μ.μ.
http://indobserver.blogspot.gr/2013/05/wozny.html#links

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>