«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΗ ΠΟΡΝΗ (ΠΡΩΗΝ ΤΥΦΛΗ ΘΕΑ!!!) ΠΟΥ ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                               Bleibergweg 114

                                                                                                   D-40885 Ratingen

                                                                                           Tel.+Fax: 02102 32513

                                                                                 E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                                                               21.05.2013 

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Η Ελλας, ουσιαστικα αοπλη, διανυει σημερα εναν ολομετωπο πολεμο εναντιον πανοπλων και λυσσαλεων εχθρων που εμφανιζονται ως φυλοι για την σωτηρια της.

Κανενας εχθρος του Ελληνικου Λαου δεν τον πολεμα σημερα τοσο λυσσαλεα και τοσο αποτελεσματικα, οσο οι θεματοφυλακες της ασφαλειας του, το ανθελληνικο κρατιδιο της Ρωμηοσυνης με την πρωην τυφλη θεα θεα και νυν μονοφθαλμη πορνη που αλληθωριζει. Οι εχθροι της πατριδας μας εντος των τειχων μας πηραν το πανω χερι και σπαζουν τα παντα για να μην μεινει τιποτα το ορθιο.

Ετσι οι Ρωμηοι της σημερον λιμοκτονουν πνευματικα απο ελλειψη εκπαιδευσης και ως αχρηστοι ανθρωποι, πεινουν, προσκυνουν και αυτοκτονουν σωματικα, Οσοι δεν αυτοκτονουν συνεχιζουν να ζουν «βεβυθισμενοι εν τυφλο-τητι» εδω και 1700 χρονια και δεν κατανοουν τιποτε για ποιο λογο ο τοπος που ζουν εχει πεσει σε βαθυτατη και πολυπλευρη κριση, δηλαδη σε πολιτικη, οικονομικη, κοινωνικη, ηθικη και κριση θεσμων, ομοια της οποιας δεν αντιμετωπισε ποτε στην μακραιωνη ιστορια του.

Το σημερινο τρικομματικο συστημα εξουσιας μαζι με τον ετσι και ψευδεπιγραφα ονομασθεντα «Ναο της Δημοκρατιας» του, θελει σκλαβους. Οι Ρωμηοι που σωθηκαν (;) με τα Μνημονια που υπεγραψαν χωρις καν να τα διαβασουν οι «επιγονοι των Δωσιλογων της γερμανικης κατοχης» του σημερινου ναου της δημοκρατιας της Σημενς, δηλαδη με τα «Σωσιβια απο μολυβδο», που τους εριξε η «τρο’ι’κα», η συναρμολογουμενη απο την Επιτροπη και την ΕΚΤ της  Σοβιετικης Ε.Ε. και του ΔΝΤ των ΗΠΑ, κατω απο το απαθες και παραμορωμενο βλεμμα της μονοφθαλμης πορνης του ανθελληνικου κρατιδιου της Ρωμηοσυνης, η οποια εγκατελειψε παντελως την Νεμεση, την τιμωρω της ανθρωπινης οιησης, της αλαζοονιας και των σημερινων μεγαλων εγκληματων κατα του Ελληνικου Λαου, θα ηταν καλυτερα να ειχαν αυτοκτονηση.

Το εξουσιαστικο συστημα θελει τους ακομη εναπομεινοντες Ελληνες εντος του ανθελληνικου κρατιδιου της Ρωμηοσυνης και σε αντιθεση με τους σκλαβους του Ρωμηους, νεκρους.

Οι διεστραμμενοι 300 απατριδες του «Ναου της Δημοκρατιας» που κυβερνουν τους ακομη ζωντανους Ρωμηους, σε μια μαφιοζικη ομαδα με τους εντεταλμενους διεθνεις πλιατσικολογους με την σχεδιασμενη επισημη πτωχευση που ειναι καθ’ οδον, εβαλαν την πατριδα μας στο σπιραλ του θανατου.

Η μονοφθαλμη πορνη που σημερα  αλληθωριζει, με συνεργεια των δικαστικων της κυκλωματων που ταυτιζονται με τα συμφεροντα  της εγχωριας πλεμπας και καταργουν την προστασια των δικαιωματων των παραγωγων πλουτου, προδιδει ασυστολα την τυφλη θεα και ειναι η κυρια υπεθυνη για οσα τραβα σημερα ο αλλωτε δοξασμενος τοπος μας.

Οι βδελλες αυτες της μονοφθαλμης πορνης που αλληθωριζει μετετρεζαν σημερα τον χωρο της πατριδας μας σε ενα απεραντο στρατοπεδο συγκεντρωσης τυπου Μπετ Σηαν (Σκυθοπολης) οδηγωντας, απο σαδισμο και ρεβανσιστικη εκδικητικοτητα, την φυλη των Ελληνων στην οικονομικη και φυσικη εξοντωση.

Ενω ποινικοποει καθε ελληνικη φωνη αντιστασης, εθνικης υπηρηφανειας και αγωνιας για το μελλον του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας, ανεχεται, στηριζει και συνεργει ταυτοχρονα και εγκληματικα με τα σκουπιδια των κομματικων και θρησκευτικων σταυλων του Αυγεια, δηλαδη με τα σκουπιδια που συνευθυνονται για την σημερινη τραγικη κατασταση της πατριδας μας.

Η δικαστικη εξουσια και η αιμασσουσα εκκλησιαστικη δικαιοσυνη ειναι οι κυριοι και οι αποκλειστικοι υπευθυνοι για τα οσα δεινα μαστιζουν στην ελληνικη κοινωνια που σημερα κινδυνευει περισσοτερο απο ποτε, διοτι αυτη δεν «φυλασσεται» απο κανεναν.

Οι αλλοτε «φυλακες» της, ειτε αλληθωριζουν απεναντι στα οσα σημερα συμβαινουν ειτε κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.

Η εκκλησιαστικη διοικηση της εβρα’ι’κης αιρεσης που φερει ψευδεπιγραφα το ονομα «Ορθοδοξη Εκκλησια της Ελλαδος» εξακολουθει να παραμενη «λογω και εργω» (νομος 5383/1932), σ’ ενα πνευμα μια παρωχημενης εποχης, δηλαδη σε ενα προ’ι’ον μιας νομοπαρασκευαστικης επιτροπης του 1914 που παραβιαζει τα αρθρα 87, 88 και 93 του ισχυοντος ακομη νυν συνταγματος, διοτι καθιστα τον Μητροπολιτη ταυτοχρονα κατηγορο, διωκτη και ανακριτη, δηλαδη ιεροεξεταστη και ταπεινωνει, εξευτελιζει και καταδικαζει καθε ιερεα που ασκει κριτικη στο θεοκρατουμενο αυτο συστημα. Το ισχυων συστημα της «νομω κρατουσης πολιτειας» προστατευει τα δεσποτικα δικαιωματα και ενισχυει τις αυθαιρεσιες αυτων σε βαρος των εφημεριων.


Απο την στιγμη που σημερα στην πατριδα μας τιποτε εθνικο δεν λειτουργει, υπαρχει προβλημα, το οποιο καποιος πρεπει να χρεωθη και αυτος ειναι εκ των πραγματων οι νομιμοι ελεγκτες του συνταγματος, δηλαδη η τυφλη πορνη που αλληθωριζει, δηλαδη η αλλωτε τυφλη θεα!

Απο την στιγμη που καθε μερα ποδοπαντουνται συνταγματικοι νομοι και αρα καταλυεται το ισχυων συνταγμα, στον Ελληνικο Λαο απομενει μια μονο νομιμη δυνατοτητα του βιαιου ελεγχου διοτι το ιδιο το συνταγμα εχει επιλεξει σαν αμυνα του την βια απεναντι στον οποινδηποτε το καταλυει.

Ο Ελληνικος Λαος εφ’οσον ηδη εχει αντιληφθει, οτι ο ετσι ονομασθεις «Ναος της Δημοκρατιας» μαζι με την τυφλη πορνη που αλληθωριζει ειναι οι κυριοι υπευθυνοι της υπολειτουργιας του συνταγματος του, ειτε επειδη διαφθειρονται οι υπηρετες του ειτε επειδη μεταμορφωθηκε η τυφλη θεα σε μια αισχροτατη μονοφθαλμη πορνη που αλληθωριζει, δηλαδη οι φυλακες του, εχει οχι απλα καθε νομιμο δικαιωμα, αλλα υποχρεουται να ασκηση εν  αναγκη και αιματερα βια απεναντι σε αυτους που το εχουν ηδη καταλυσει.

Το συνονθυλευμα της τριτοκομματικης κυβερνησης και της αντιπολυτευσης απο πρωην μελη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και απο ακραια στοιχεια δεξιας και αριστερας με ψυχοπαθολογικες εμμονες σε καταστροφικες μινιμαλιστικες ουτοπιες ‘η μισους, υπεπησαν οπως και οι Ομηρικοι και οι Ησιοδειοι τιτανες στην

Υβριν. Τι σημαινει ομως η λεξη «Υβρις»; Σημαινει την υπερβαση του ορθου μετρου, την παραβιαση της ηθικης ταξης, την καταπατηση των φυσικων και εθνικων-ανθρωπινων νομων, οπως επισης την αλαζονιαν, την αυθαιρεσια, την ακολασια και την προπετεια κ.α., δηλαδη τις κακιες που οφειλονται στην παρανομη επικρατηση και στα συνθετα αισθηματα του τυφλου εγω’ι’σμου, της πλεοναζουσας δυναμης, της υποτιμησης των παντων.

Το ως ανω συνονθυλευμα της σημερινης ελληνικης πολιτικης σκηνης υπεπεσεν σ’ ολα τα «κυλωνεια υποταγη» και σε μερικα επιπλεον, λησμονωντας τους φυσικους και ηθικους νομους και αδιαφορωντας για τις αδικιες, υπερβασεις, αναιδειες και αναισχυντιες, οπου συνενησαν Εισαγγελεις, Δικαστες και Υποδικοι, Συνηγοροι και Κατηγοροι, Θυματα και Θυτες, Τιμωροι και Τιμωρουμενοι, Σωτηρες και Καταστροφεις, μαζι με την χρησιμοποιηση και ξενων στρατευματων (οπλισμενων φανατικων ισλαμιστων εντος των τειχων μας!), δηλαδη με εγκληματα που  οπωσδηποτε χρηζουν Δικης και Καθαρσης.

Ο Κυλων και οι Αλκμεωνιδες γενικωτερα ως γνωστον κινουμενοι απο την διψα της εξουσιας, εξηψαν τα παθη των φυσει αντιμαχομενων πολιτικα πολιτων, εστρεψαν τους μεν εναντιον των δε και χρησιμοποιησαν ξενες δυναμεις, μισθοφορους Μεγαρεις για να κατακτησουν την εξουσια.

Το ως ανω συνονθυλευμα της σημερινης ελληνικης πολιτικης σκηνης αποκηρυξε το παρελθον της πατριδας μας και στρεφεται εναντιον της φυσης της, καταργωντας και τον λογο υπαρξης της.

Τα υπο καθαρση αυτα καθαρματα πρεπει να οδηγηθουν προ των εκτελεστικων αποσπασματων. 

Πως ειναι ποτε δυνατον τα «μνημονιακα σκουπιδια» εκ των συνασπισμων των Βλακων της Μασονιας, των Ροταριανων και Λα’ι’ονς κ.α. που επανδρωνουν τους «κομματικους σταυλους του Αυγεια» και που εφεραν την πατριδα μας στην σημερινη δυσμενη κατασταση, να την σωσουν;

Τα ιερατεια των ως ανω οργανωσεων μαζι με αυτα της Ορθοδοξιας, λειτουργωντας αψογα εφθασαν εως σημερα με τεραστια επιτυχια στο εργο που τους ειχε ανατεθει και λειτουργωντας σε κοινη θεα εχοντας σαν οπλο την στηριξη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου κατα των Ρωμηων και Ελληνων, συνεχιζουν να εξουσιαζουν εντος των τειχων μας με ολα τα κομματα που χωρις καμια εξαιρεση ελεγχουν, χωρις να φοβουνται τιποτε.

Πως ειναι ποτε δυνατο ο διεθνης εξουσιασμος που ελεγχει με την λεσχη  Μπιλντερνμπεργκ τους σημερινους «κομματικους και θρησκευτικους σταυλους του Αυγεια» της αλλοτε χωρας των θεων και των ημιθεων, τουκαλλους, της αρμονιας και της φιλοσοφιας, των τεχνων και των επιστημων, της αλλοτε χωρας που γεννησε τον ορθον λογο και τον πολιτισμο και που σκηνοθετησε και την δηθεν παγκοσμια οικονομικη κριση, να μας το «παιζει σημερα Αθωος»; 

Ανδρες των Ενοπλων Δυναμεων, παιδια του Ελληνικου Λαου, τι ακομη περιμενεται να γινη, για να επεμβεται δυναμικα; Εαν εχεται και εσεις ενστικτα επιβιωσης και ειστε πργματικοι φυλακες του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας ειναι αδυνατο να μην εκδηλωσεται αιματερα βια, διοτι περααπο εσας απειλουν τα ως ανω καθαρματα με εναν νεο εμφυλιο πολεμο και την εξαφανιση ολοκληρης της ελληνικης  κοινωνιας !!!

Γι’ αυτο η καταλυση του ισχυοντος συνταγματος απο τους προσκυνημενους των ξενων συμφεροντων, απο τους επιγονους των Γερμανοτσολιαδων, σας επιτρεπει να εκδηλωσεται φαινομενα βιας, που δεν θα εχουν προηγουμενο.

Η δυναμικη απαντιση σας βρισκεται θαμμενη στο ιερο χωμα της ενδοξης πατριδας μας, στην οποια γεννηθηκαν τα ευγενεστερα επιτευγματα του ανθρωπινου πνευματος. Ο Ηρακλειτος θεωρουσε την Υβριν ετσι που εκδηλωνεται σημερα, μεγιστο κακο. «Υβριν χρη σβεννυναι μαλλον ‘η πυρκα’ι’ην».

Κατα τον Ησιοδο η «Υβρις» ειναι παιδι του κορεσμου και της Νυχτος ητοι των σκοτεινοτερον ενστικτων και παθων του ανθρωπου.

Στην Θεογονια (153) παρατηρει: «τεικτει τοι κορος υβριν, οταν κακω ολβος επηται ανθρωπω». Οι Ομηρικοι τιτηνες (Οδυσσεια 329), οι υπερφιαλοι και ατασθαλοι μνηστηρες, «των υβρις τε βιη τε σιδηρεον ουρανον ικει», θα πληρωσουν για την υβριν τους εκεινη με την εσχατη των ποινων, αφου: 

   «…ων ετι και νυν σωματ’ ακηδεα κειται ενι μεγαροις Οδυσσηος, Οι κ’απονιψαντες μελανα βροντον εξ ωτειλων κατθεμενοι γοαοιεν.

Ο γαργερας εστι θανοντων». 

Με την επεμβαση σας θα κανεται τους Ελληνες εντολεις της διακυβερνηση τους.

Η διεξοδος απο την σημερινη πολυεπιπεδη κριση του Ελληνισμου ειναι η μεταβαση με τους αριστους στο τιμονι πρωτα σε μια «Συντακτικη

Συνελευση» και σε μια «Αξια μεταβατικη Διακυβερνηση» με αμεσο στοχο την διασωση και διασφαλιση της ελληνικης κοινωνιας και της οικονομιας οπως περιγραφεται στο αρθρο του αξιολογου συγγραφεα καθηγητου Παναγιωτη Ηφαιστου (htt:p//www.berlinathen.eu, berlinathen.euτης 11.03.2013).

Η Σωτηρια της χωρας μας ειναι στενα συνδεδεμενη με κοσμογονικες αλλαγες και απαλλαγες εντος των τειχων μας και με την δημιουργια καθοδηγητικων συμβουλιων Σοφων απο Ελληνας απανταχου της Γης.

Τα συμβουλια αυτα θα ελεγχουν και θα καθοδηγουν τις εκαστοτε ελληνικες κυβερνησεις απολλαγμενες απο τις ξενες κλικες και τους εγχωριους πραιτοριανους. Αμεση αναγκη αποτελει η μεταμορφωση των Ελληνων σε εντολεις διακυβερνησης της χωρας τους.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>