«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τουρκία και Γερμανία είναι υπόλογες για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

pontosΜε την ευκαιρία της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, δήλωσε τα εξής:
«Τιμούμε όλοι οι Έλληνες την 19η Μαίου, ημέρα μνήμης και τιμής των 350.000 Ελλήνων του Πόντου που εξοντώθηκαν συστηματικά από τους Νεότουρκους και τους Κεμαλικούς. Ευθύνες συμμετοχής και συνενοχής στο έγκλημα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολής, έχει και η Γερμανία η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση του σχεδίου.
Ήταν ο Γερμανός στρατηγός Λίμαν φον Σάντερς, σύμβουλος της κυβέρνησης των νεότουρκων που είχε εισηγηθεί τον εκτοπισμό των Ελλήνων, που ουσιαστικά αποτελούσε σχέδιο εξόντωσης. Η Γερμανία υπηρετούσε με κυνικό τρόπο τα οικονομικά συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών της και συνέπραξε στην εξόντωση των Χριστιανικών λαών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Το έγκλημα της γενοκτονίας αποτελεί το βαρύτερο έγκλημα του Διεθνούς Δικαίου για το οποίο μάλιστα δεν υπάρχει παραγραφή. Η Γερμανία και η Τουρκία οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη και να προβούν σε όλες τις επιβαλλόμενες ενέργειες αποκατάστασης.
Δεν λησμονούμε πως ο ελληνικός λαός πλήρωσε επίσης με περισσότερο από ένα εκατομμύριο θύματα την ναζιστική κατοχή.
Η πολιτική των μνημονίων που επιβάλλει στη χώρα μας η σύγχρονη Γερμανία, επίσης αγγίζει τα όρια της γενοκτονίας, έχοντας οδηγήσει σε χιλιάδες αυτοκτονίες, αλλά και απροσδιόριστο αριθμό θυμάτων της φτώχειας και της εξαθλίωσης του λαού μας.
Η τρικομματική κυβέρνηση κόβει σήμερα από τους ανασφάλιστους υπερήλικες Πόντιους και Βορειοηπειρώτες την ελάχιστη σύνταξη-βοήθημα του ΟΓΑ, μοναδικό πόρο επιβίωσής τους.
Για τη νέα τραγωδία του μνημονίου, αργά ή γρήγορα, οι υπαίτιοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν».
Kostas Sinioris kwstas1969loki@yahoo.gr
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>