«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όλα είναι μπρος μας μα δεν τα βλέπουμε..

 

Άλλαξα γνώμη, δεν έχει να κάνει με ικανά μάτια ή μη, έχει να κάνει με ματαιοδοξία.

Η σκέψη μού γεννήθηκε πάλι από τα φυτά. Δεν θα αποφανθώ το βαρύγδουπο ότι ο άνθρωπος είναι το σπουδαιότερο πλάσμα της φύσης, θα πω απλά ότι είναι ισάξιο. Από τη στιγμή που ένα φυτό μπορεί να αναπτυχθεί ακόμα και σε βάρβαρα εδάφη, σε δύσκολο χώμα, ακόμα και χωρίς τροφή, χωρίς περιποιήσεις, χωρίς βοήθεια, ένα φυτό μπορεί να αναπτυχθεί ακόμα κι αν πετάξεις τον σπόρο σε πέτρες και ποτέ δεν ασχοληθείς, σκέφτομαι ότι ίσως τελικά το να αναπτυχθεί είναι κάτι απλό…
Το φυτό αναπτύσσεται γιατί αυτός είναι ο ρόλος του. Γιατί γι’ αυτό εξ αρχής δημιουργήθηκε.
Ο άνθρωπος θα μπορούσε να αναπτυχθεί ακόμα και στις πιο σύχρηστες συνθήκες, μέσα στον οχετό, στην μεγαλύτερη βρωμιά, χωρίς καμία προσπάθεια, απλά γιατί γι’ αυτό ήρθε, για να αναπτυχθεί.
Οι άνθρωποι, σε όλη την ιστορία, για να προαχθούν, να προοδεύσουν, για να κάνουν μεγάλα πράγματα, χρειάζονταν μία Ιδέα… Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη κλπ. Όλα του τα χρόνια χρειάζεται μία ιδέα, ή να πω καλύτερα χρειάζεται την έλλειψή της, για να ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να αναπτυχθεί, να ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να κάνει το χρέος του. Χμ.. ο άνθρωπος δηλαδή θα αρχίσει να επιτελεί το έργο για το οποίο δημιουργήθηκε, μόνο ΑΦΟΥ ΧΑΣΕΙ ό,τι του δίνει ζωή. Είναι τόσο γελοίο σαν ένα φυτό να αποφάσιζε να αναπτυχθεί μόνο αν το απομάκρυναν από τη γη (αν ποτέ δεν έχανε αυτό που του δίνει ζωή θα έμενε όσο ζούσε άβλαστο, θα έμενε σπόρος).
Ο άνθρωπος θέλει να δοξαστεί (πάρει τα εύσημα) απλά και μόνο επειδή υπάρχει -και με κάθε τρόπο. Γι’ αυτό, αποφασίζει ο ίδιος αν και με ποιον τρόπο θα αναπτυχθεί. Και είναι το μόνο πλάσμα της φύσης που μπορεί να στέκει άπραγος/άβλαστος, αλλά επειδή εκείνος το έχει αποφασίσει, να καμαρώνει κιόλας.
Φίλε που δεν υψώνεσαι, να χαίρεσαι την δόξα σου, πράγματι το πιο δύσκολο πράγμα είναι να ΜΗΝ κάνεις αυτό για το οποίο δημιουργήθηκες, θέλει κόπο πολύ και αδιάλειπτο. Η δόξα όλη σού ανήκει.
Φίλε που υψώνεσαι με κόπο και βαρυγκωμάς, σκέψου ότι κάνεις το απλούστατο πράγμα, κάτι που ολάκερη η φύση καταφέρνει δίχως να καταβάλλει την δική σου προσπάθεια.
Κάτι που θα ‘πρεπε να σε κάνει να αναρωτηθείς..
Υ.Γ. Ο λόγος που κοπιάζεις τόσο για να καταφέρεις να ανυψωθείς είναι επειδή νομίζεις ότι είναι κάτι που έπρεπε να το εγκρίνεις εσύ. Επειδή δεν το βλέπεις ως φυσικό επακόλουθο της ύπαρξής σου.
Stefania Ligerou stefanialigerou@gmail.com
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>