«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όλα σκηνοθετημένα;;;;;

Ο Κέρι Τρελάθηκε στα ταξίδια! Ισραήλ,  ΡΩΣΙΑ Τουρκία και τούμπαλιν! Το ΙΣΡΑΗΛ είναι τσακωμένο με την Τουρκία, σηκέ! η  ΡΩΣΙΑ απείλησε το Ισραήλ να μην πειράξει την Συρία,  σικέ! Στον ΟΗΕ έφτασαν αποδείξεις για χρήση χημικών από τους Σύρους προδότες αντάρτες και το ΕΚΑΝΑΝ γαργάρα και κατηγορούν τον Άσσαντ!!! Η Τουρκία είναι φίλη φίδι με το Ιράν και την Παλαιστίνη που της ρίξανε ένα κόκαλο στον προδοτικό ΟΗΕ για να την βγάλουν από την μέση προσωρινά!!! Ενώ η Αμερική γενοκτονή την Μέση ανατολή και τα περίχωρα,  η Ρωσία ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με τις ΠΟΡΝΕΣ Ρωσίδες να μην παίρνουν ακριβά στις βίζιτες!!!!!!!!!! Αν όλα αυτά είναι λάθος του εγκέφαλού μου, τότε ήρθε το τέλος της Τουρκίας;;;;Εγώ θα επιμένω και θα υπογράψω ότι όλα είναι σκηνοθετημένα και με την Ρωσία στο παιχνίδι!!! Γιατί κουμάντο σε όλη τη γη κάνει το τραπεζικό σύστημα!!!  Με την ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ το ΛΟΝΔΙΝΟ!!! Και να μην ξεχνάμε σε όλα τα παραπάνω σουλάτσα ήταν και ο  Κάμερον!!!

Ο πολεμικός όλεθρος αγκαλιάζει μέση ανατολή και Μεσόγειο!

Πρόταση Ερντογάν σε Ομπάμα: “Άσε με να μπω στη Συρία”

Συνάντηση στο Λευκό Οίκο

 

Κοινό «μέτωπο» κατά του Άσαντ από Ομπάμα και Ερντογάν
Ουάσινγκτον και Άγκυρα συμφωνούν στη συνέχιση των πιέσεων, με σκοπό να εκδιωχθεί ο Μπασάρ αλ Άσαντ από την εξουσία και να τερματιστεί η εμφύλια διαμάχη στη Συρία.
Αυτό δήλωσαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου στο Λευκό Οίκο, ενώ ο Τούρκος ηγέτης ανέφερε ότι θα επισκεφθεί τη Γάζα, αλλά και τη Δυτική Όχθη, τον Ιούνιο.
Η κατάσταση στη Συρία, η τρομοκρατία-ασφάλεια, οι αμερικανοτουρκικές σχέσεις και τα ζητήματα της Μέσης Ανατολής, οι τουρκοϊσραηλινές σχέσεις, το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Κυπριακό και τα ανθρώπινα δικαιώματα συζητήθηκαν στην εξαιρετικής σημασίας συνάντηση των δύο ηγετών.
Ο πρόεδρος Ομπάμα δήλωσε ότι συμφώνησαν να αυξήσουν τις πιέσεις προς το καθεστώς της Συρίας, για να φύγει ο Άσαντ, ενώ ο κ. Ερντογάν επισήμανε ότι ήταν το πρώτο θέμα της συζήτησής τους και ότι στις επαφές που θα ακολουθήσουν, θα συνεχιστούν οι σχετικές συζητήσεις.
Κατά την έναρξη της συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος Ομπάμα σημείωσε επίσης ότι τα δύο έθνη έχουν “κοινό συμφέρον στην ειρήνη” και πως επιθυμία τους είναι η “εξομάλυνση των σχέσεων” της Τουρκίας με το Ισραήλ.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός τόνισε ακόμη την ανάγκη ενίσχυσης της οικονομικής συνεργασίας των δύο χωρών, παρατηρώντας ότι οι εμπορικές τους συναλλαγές αυξήθηκαν από τα 8 στα 20 δισεκατομμύρια την τελευταία δεκαετία και πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα επισκεφθεί τη Γάζα, ο κ. Ερντογάν επισήμανε ότι ίσως να πραγματοποιήσει την επίσκεψη τον Ιούνιο και θα μεταβεί επίσης στη Δυτική Όχθη και πως μια τέτοια επίσκεψη δεν σημαίνει ότι υποστηρίζει τη μία ή την άλλη πλευρά, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η επίσκεψη θα βοηθήσει στην ειρηνευτική διαδικασία και θα συμβάλει στην ενότητα.
Οι κ.κ. Ομπάμα και Ερντογάν αναφέρθηκαν στην ανάπτυξη και ενίσχυση των αμερικανοτουρκικών σχέσεων με έμφαση στον οικονομικό-εμπορικό τομέα, με τον Τούρκο πρωθυπουργό να αναφέρει ότι “στοχεύουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη των οικονομικών και εμπορικών μας σχέσεων”.
Για το Κυπριακό, ο πρόεδρος Ομπάμα δεν έκανε καμία αναφορά, ενώ ο πρωθυπουργός της Τουρκίας επισήμανε ότι το έθεσε στη συζήτηση και ότι “πάντα υπάρχει ευκαιρία” για την επίλυσή του, όπως είπε.
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>