«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το «Γονίδιο του Καρκίνου» και το «Γονίδιο της Ανοησίας»!

(Γράφει ο Ιατρός-Ομοιοπαθητικός Άθως Όθωνος.)
“Της είπαν λέει της Αντζελίνας Τζολί οι γιατροί ότι έχει ένα γονίδιο που της αυξάνει την πιθανότητα για καρκίνο του μαστού ή των ωοθηκών και γι αυτό πήγε και έκανε διπλή μαστεκτομή για να ζήσει και να την χαρούν και τα μικρά της παιδιά!
Εγώ τι να πω τώρα!
-Ότι ο καρκίνος δεν είναι τοπική πάθηση αλλά γενικευμένη κατάρρευση του οργανισμού που απλά εμφανίζεται τοπικά στο πιο αδύνατο σημείο, άρα το να αφαιρέσεις ένα κομμάτι δεν γλυτώνεις το σύνολο. Άρα η μαστεκτομή είναι ακρωτηριασμός και ούτε προλαμβάνει αλλά ούτε και θεραπεύει τον καρκίνο σαν σύνολο.
-Ότι η καλύτερη πρόληψη του καρκίνου είναι να ζεις σωματικά και ψυχικά κατά το δυνατόν φυσιολογικά ώστε να αποτρέψεις μια μαζική κατάρρευση του οργανισμού σαν σύνολο.
-Ότι δεν υπάρχει κανένα γονίδιο του καρκίνου όπως μας λένε σήμερα, όπως δεν υπάρχει κανένα γονίδιο της σχιζοφρένειας ή της ομοφυλοφυλίας ή της εγκληματικότητας όπως μας έλεγαν παλιά. Αν εξαιρέσουμε τις ελάχιστες καθαρά κληρονομούμενες παθήσεις όπως πχ η μεσογειακή αναιμία όλα αυτά τα υπόλοιπα με τα γονίδια και τις πιθανότητες εμφάνισης μιας πάθησης είναι κουραφέξαλα.
-Ότι ο Άνθρωπος και ειδικά το Άτομο, δεν είναι πράγμα ή μηχανή αλλά μια Ατομική Ψυχή που όχι μόνο έχει συγκεκριμένη καρμική πορεία αλλά έχει και τη δυνατότητα της Ελεύθερης Βούλησης και δεν μπορεί να μπει σε καλούπια στατιστικών ανεγκέφαλων επιστημόνων που βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.
-Ότι τέτοιες ειδήσεις παίρνουν μεγάλη έκταση γιατί… «είναι πολλά τα λεφτά» που θα ξοδευτούν σε εξετάσεις τρομοκρατημένων ασθενών και σε «προληπτικές» επεμβάσεις
Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια μερικών γιατρών που ευθύνονται και για την κατάντια της μαζικής φοβίας των ανθρώπων.
Είμαι σίγουρος ότι ο αρχαίος μας φιλόσοφος, ο Διογένης ο Κυνικός αν ζούσε σήμερα, με το καυστικό του χιούμορ θα πρότεινε στους γιατρούς που έκαναν αυτή την επέμβαση στην Αντζελίνα:
1. αν διαγνωσθεί ότι έχουν το γονίδιο του καρκίνου του εγκεφάλου να κόψουν προληπτικά το κεφάλι τους για να προλάβουν τον καρκίνο!
2. αν έχουν προδιάθεση για αφροδίσιο νόσημα να κόβουν προληπτικά …ξέρετε τι!
3. ότι τελικά μάλλον έχουν το γονίδιο της ανοησίας και ότι ο μόνος τρόπος να γλυτώσουν είναι να κόψουν προληπτικά το κεφάλι τους
 Kostas Sinioris kwstas1969loki@yahoo.gr
Μοιραστείτε το!

1 comment to Το «Γονίδιο του Καρκίνου» και το «Γονίδιο της Ανοησίας»!

  • ΒΑΛΟΥΚΑΣ

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ BRCA1 ΚΑΙ BRCA2 EINAI ΔΥΟ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ DNA, EINAI ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ.ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΠΛΕΥΡΗ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ ΚΑΙ RECONSTRUCTION ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90%.ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΑ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>