«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτο κι’αν δεν ειναι……….. ανεκδoτo!!!!!!!!!!!! Ουχα Χουχα!!! Ποιοι να δουλέψουν οι πούστηδες ή οι προδότες;;;

Αμερικανοί θέλουν από Ελλάδα πυρομαχικά 180 εκ δολαρίων αλλά δεν τους απαντάμε!!!!!! – Ποια ανάπτυξη ρε!!!!!!………. τα κτηνη.

ΜΟΝΟ για ΤΕΤΟΙΑ είναι η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ!!!

Αμερικανική εταιρεία κολοσσός , η ATK ζητά να παραγγείλει πυρομαχικά αξίας 180.000.000 δολαρίων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ,αλλά δεν βρίσκει κανένα να συζητήσει και να υπογράψουν τη συμφωνία!!! Ποια ανάπτυξη;

Στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα που σήμερα κόβουν το νερό, σε λίγες μέρες κόβουν το ρεύμα και τραπεζικοί λογαριασμοί υπηρεσιακών παραγόντων οι οποίοι δεν έχουν καν δικαίωμα υπογραφής δεσμεύτηκαν για χρέη της εταιρείας προς της εφορία, υπάρχουν στο τραπέζι δύο συμφωνίες που δίνουν ζωή στην εταιρεία για την επόμενη πενταετία!

Ναι το ερώτημα είναι εύλογο : “και γιατί δεν υπογράφουμε”; Γιατί η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη αξιωθεί να διορίσει νέα διοίκηση . Για να είμαστε πιο ακριβείς δεν έχει αξιωθεί να αντικαταστήσει την προηγούμενη διοίκηση με την νέα με αποτέλεσμα να πηγαίνουν δύο πρόεδροι στα ΕΑΣ, δύο διευθύνοντες σύμβουλοι, αλλά κανείς από τους τέσσερις να μην μπορεί να υπογράψει τίποτα !!! Απίθανες καταστάσεις…

Ο διορισμός του νέου διευθύνοντα συμβούλου…εκκρεμεί λέει από τη Βουλή που προφανώς δεν έχει βρει χρόνο για να τον εγκρίνει. Στο μεταξύ βέβαια οι Αμερικανοί έχουν πραγματικά σηκώσει τα χέρια ψηλά αφού μάλλον δεν θα τους έχει ξανασυμβεί να θέλουν να δώσουν παραγγελία 180 εκατομμυρίων δολαρίων και να μην βρίσκουν κανέναν να τους απαντήσει. Αν σε κάποιους φαίνεται περίεργο ότι ολόκληρη ATK έχει σπεύσει στα ΕΑΣ για παραγγελίες να εξηγήσουμε: ζητάνε κυρίως πυρομαχικά μικρού διαμετρήματος .

“Κόλαση με τις κατασχέσεις”

Η κατάσταση στην εταιρεία γίνεται ακόμη πιο τραγική αφού η διοίκηση -η απερχόμενη- ακολουθώντας οδηγίες των υπουργείων Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας χρησιμοποιούσε τα όποια έσοδα για την μισθοδοσία και την πληρωμή προμηθευτών , βάζοντας σε δεύτερη μοίρα -κατόπιν οδηγιών επαναλαμβάνουμε- τις υποχρεώσεις προς την εφορία. Όμως η εφορία ήρθε να δεσμεύσει τους λογαριασμούς μελών των διοικήσεων των ΕΑΣ, ακόμη και υπηρεσιακών παραγόντων που δεν έχουν καν δικαίωμα υπογραφής για τις οφειλές!!!

Το ΥΕΘΑ έχει αναθέσει στα ΕΑΣ τη δουλειά με τα πυρομαχικά των Apache αλλά και το πρόγραμμα καταστροφής ναρκών. Καλό θα ήταν βέβαια Σταϊκούρας- Παναγιωτόπουλος να συντονιστούν και να βρουν λύση εδώ και τώρα. Γιατί αν όλα αυτά που γίνονται στα ΕΑΣ συμβαίνουν κι αλλού …ανάπτυξη δεν έρχεται ούτε για αστείο! 

Στο ερώτημα να γελάς ή να κλαις επιλέγετε μόνοι σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εις μνήμην των ΕΑΣ κ.Βενιζέλο!
Ο Τσίπρας στα ΕΑΣ: “η τρόϊκα εσωτερικού εκτελεί την αμυντική βιομηχανία”
“Ταφόπλακα” και στα ΕΑΣ ετοιμάζονται να βάλουν οι Ευρωπαίοι!
http://www.onalert.gr/
jd jdimi1@optusnet.com.au
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>