«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θρέφουμε το παγκόσμιο τέρας που θα μας κατασπαράξει!

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί το σχέδιο δράσης της νέας τάξης που έχει ως σκοπό την καταχώρηση και τον έλεγχο όλων των γαιών σε κάμπους και βουνά, όλων των υδάτων, γεωτρήσεων, πηγαδιών, ποτάμια, λίμνες, όλων των μετάλλων, των φυτών, της αγροτικής παραγωγής, ακόμα και τους κήπους στα σπίτια, των ζώων, στο μεγάλωμα, την πώληση και το σφάξιμο, με κάθετο ολοκληρωτικό έλεγχο , των κατασκευών ακόμα και το κοτέτσι με μια κότα ή το σκυλόσπιτο, των μέσων παραγωγής εδώ έχει γίνει, των πηγών πληροφόρησης και εδώ έχει ολοκληρωθεί, των πηγών ενέργειας και εδώ ολοκληρώνεται και κατ’ επέκταση όλων των ανθρώπων του κόσμου.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 40 ετών έχει εφαρμοσθεί πρωταρχικά σε ολόκληρη την επικράτεια της Αμερικής και τώρα σε όλο τον κόσμο!
Οικολογία, οικονομία και ισονομία και παραβίαση ή παύση του συντάγματος σε κάθε χώρα με υπονομευτικό τρόπο και με τους εγκάθετους κάθε χώρας αποτελούν τους «πολιορκητικούς» κριούς για την νομιμοποίηση της (παγκοσμιοποίησης νέας τάξης)!
Θεωρείται μη-βιώσιμη ανάπτυξη από τα νέο-ταξικά κέντρα, ο τρόπος ζωής της μεσαίας τάξης και προωθούν ταχύτατα στο σχέδιο αφανισμού της που υλοποιείται μπροστά στα μάτια μας σε όλες τις χώρες της γης χωρίς καμία αντίδραση)!
Η ανθρωπότητα έκανε εκπτώσεις στην δημοκρατία ή την ερμηνεύει ο καθένας όπως τον βολεύει!
Οι οικίες στις οποίες διαβιώνει μία και μόνο οικογένεια, τα οχήματα ιδιωτικής χρήσης, η κατανάλωση κρέατος, νοθευμένου και μεταλλαγμένου, ο κλιματισμός, οι ηλεκτρικές συσκευές που μας βομβαρδίζουν με ενέργεια και για αυτό δεν αντιδρούμε και είμαστε ζόμπι, τα φράγματα η γεωργία και η ανεξαρτησία των ανθρώπων είναι παλιό όνειρο, το δικαίωμα στην ενημέρωση, στην παιδεία, στην υγεία έγιναν απαγορευτικά και διώκονται‼
Η αστικοποίηση είναι μία κατάσταση που εξυπηρετεί άμεσα τους στόχους της παγκόσμιας Τραπεζικής ελίτ και της ντόπιας η οποία θα κατασπαραχτεί στο μέλλον από την κεφαλή του τραπεζικού τέρατος που είναι ανικανοποίητο και θα αρχίσει να τρώει τα πόδια του!
Οι αγροτικές περιοχές εγκαταλείπονται και μαραζώνουν ενώ έχουν πουληθεί σε αλλοδαπούς κυρίως αλβανούς αμφιβόλου νομιμότητας να θεωρούνται κοινωνία!
Οι αστικές περιοχές εμφανίζουν υπέρ-συγκέντρωση πληθυσμών μέσω εγκληματικών και προδοτικών πολιτικών 50 χρόνων προδοτική μετανάστευση με αποκορύφωμα τα 15 τελευταία χρόνια , που περιορίζουν τη χρήση γης, με απαγορευτική αύξηση του κόστους που σχετίζεται με τα καύσιμα κίνησης, μέσω της ανεπαρκέστατης έως καθόλου συντήρησης των επαρχιακών και αγροτικών δρόμων και διοδίων και των δικτύων, με το κλείσιμο των επαρχιακών σχολείων, αυτό είναι το ποιο φοβερό σχέδιο της νέας τάξης σε άψογη συνεργασία με τους ντόπιους προδότες!
Δεν θέλουν μορφωμένους ανθρώπους-εργάτες-υπαλλήλους, αλλά δούλους‼!
Με το κλείσιμο των επαρχιακών ταχυδρομείων, εφοριών, αστυνομικών τμημάτων να μην υπάρχει κρατικός έλεγχος στους απατεώνες,  που τώρα τους λένε επενδυτές!
Με τον αυστηρότατο έλεγχο στα πηγάδια και στις πηγές υδροδότησης, με τους έξυπνους μετρητές χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος σε αστικές και αγροτικές περιοχές ως ενιαία πολιτική, με αποκορύφωμα την κατάσχεση της ιδιοκτησίας ακόμα και με ένα ευρώ χρέος!
Μην βιαστείτε να με κατηγορήσετε ως απαισιόδοξο η καταστροφολόγο, δεν θα προλάβετε είναι τόσο ανατριχιαστικά κοντά‼!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>