«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ.

 

Δύσκολη η γέννα. Αλλά έγινε. Σημαδιακό; Ίσως, αλλά 300 γενναίοι πολίτες βρέθηκαν στον Μαραθώνα, κάτω από δυσμενέστατες καιρικές (και όχι μόνο) συνθήκες. Γνωρίστηκαν, μίλησαν, αντάλλαξαν απόψεις μεταξύ τους.

Δεν ενοχλήθηκαν από τον μικρό αριθμό τους. Το αντίθετο, έγινε, ενθουσιάστηκαν και πείσμωσαν ακόμη περισσότερο, αναγνωρίζοντας πια πως είναι καθήκον και χρέος τους ιερό να σταθούν όρθιοι, να μεταλαμπαδεύσουν την φλόγα που άναψε στον Μαραθώνα και σε άλλους. Συζητούσαν μεταξύ τους και υπόσχονταν πως η επόμενη φορά θα τους βρει πολλαπλάσιους. Όλοι τους ήξεραν πως πάντα από τους λίγους ξεκινάνε εκείνα που φέρνουν τις μεγάλες αλλαγές.


Δεν τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ, από όλους εμάς που δεν βρεθήκαμε στον κοινό τόπο, στο σημείο εκκίνησης για τον αγώνα επαναφοράς του αυτονόητου, των αξιών και της δημοκρατίας σε ετούτη την ταλαιπωρημένη πατρίδα.

Ένας κύκλος έκλεισε, αλλά ένας άλλος κύκλος ετοιμάζεται να ανοίξει. Παρά τις αντιξοότητες, παρά τον ψυχολογικό βομβαρδισμό των Ελλήνων, παρά τους επιτηδευμένα τοποθετημένους «τσομπάνηδες», ο Μαραθώνας 2013 γέννησε τους δικούς του μαραθωνομάχους, τους πολίτες οπλίτες, τους πολίτες που αποφάσισαν να πάψουν να είναι πελάτες.
Αυτοί οι λίγοι, οι ωραίοι όμως στην ψυχή και στην καρδιά, έμαθαν πολλά μέσα στους μήνες που πέρασαν. Έζησαν πολεμικές εναντίον της ελεύθερης βούλησης του Έλληνα, βίωσαν τακτικές ψυχολογικού πολέμου και αποφάσισαν πως τίποτε δεν θα τους λυγίσει.
Αυτούς τους 300 τους ευχαριστούμε θερμά, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Δίπλα τους θα βρεθούμε, για να μας δώσουν κουράγιο από την δική τους ψυχή, δύναμη από την δική τους παρουσία. Δίπλα τους θα βρεθούμε για να μας δοθεί η ευκαιρία να μάθουμε αυτά που δεν ξέρουμε, να νιώσουμε αυτά που μας απαγορεύουν, να σκεφτούμε και να κάνουν όλα αυτά που μπορούν να ρίξουν το καθεστώς που αποδόμησε την Δημοκρατία, που συνήργησε στην δολοφονία της πατρίδας μας, της Ελλάδας.

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς, τους ολίγους αλλά ατρόμητους, που δεν διστάσατε να δείξετε τα πρόσωπά σας στους ολιγάρχες, που δεν διστάσατε να δηλώσετε παρόντες όταν νιώσατε πως σας καλεί η πατρίδα.

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να μας ανεχθείτε στη σκιά σας και να βοηθήσετε να βρούμε τον δρόμο που μέχρι τώρα δεν βρήκαμε, να βροντοφωνάξουμε μαζί σας τα λόγια που απαγορεύτηκαν: Αγώνας, δημοκρατία, αξιοκρατία, αγάπη για τον συμπολίτη και για την πατρίδα.
Ευχαριστούμε και όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν, αφού είναι γνωστές και οι οικονομικές δυσκολίες που οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν και λόγω αυτών δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στον Μαραθώνα 2013, αλλά το μυαλό τους, η καρδιά και η ψυχή τους ήταν μαζί με όλους όσους βρέθηκαν εκεί.

Ο Μαραθώνας 2013 τελείωσε, παρέδωσε την σκυτάλη και με την παρουσία του σηματοδότησε την επόμενη επιχείρηση κατά των δυναστών, την επόμενη μάχη κατά των ολίγιστων και ριψάσπιδων, την επόμενη μικρή ή μεγάλη νίκη των πολιτών. Κι αν ο αγώνας είναι δύσκολος, τότε θα είναι καλύτερα, γιατί θα μας διδάξει περισσότερα, γιατί θα μας κάνει καλύτερους και σοφότερους, γιατί θα μας δώσει την ευκαιρία να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε.

Τίποτε δεν τελείωσε στον Μαραθώνα. Αντίθετα, τώρα άρχισε…

Η ομάδα των 5

http://2013marathon.org
ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>