«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο άνθρωπος κάνει λάθη από άγνοια.

 

Το σκέφτηκα πολύ για να αποφασίσω να το ανεβάσω αγαπητή φίλη, παρά την υπόδειξη ότι είναι για δική μας ενημέρωση!

Αν γνώριζε το σωστό (αλήθεια, δίκαιο) δεν θα έκανε ποτέ το λάθος (κακό, άδικο).
Για όλα τα πράγματα υπάρχει μόνο ένα σωστό (αλήθεια, δίκαιο). Το οποίο για να το αντιληφθείς πρέπει υποχρεωτικά να διαβείς ολάκερο τον κύκλο (να δεις το θέμα απʼ όλες τις μεριές).
Ο άνθρωπος χρησιμοποιεί δύο τρόπους για να αναδείξει το σωστό (αλήθεια, δίκαιο). Ο ένας είναι η νουθεσία κι ο άλλος η τιμωρία. (Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έφεραν ποτέ σε κάποιον το επιθυμητό αποτέλεσμα.) Το σύμπαν έχει έναν άλλον μοναδικό τρόπο να κάνει τον άνθρωπο να δει το σωστό. Αυτό που έπραξες θα το πάθεις. Από θύτης θα γίνεις θύμα. Αναγκαστικά θα το δεις απʼ όλες τις μεριές.
(Η τιμωρία και η εκδίκηση δεν έχει καμία σχέση με την δικαιοσύνη που επιβάλλει το σύμπαν. Αν κλέψεις, ο άνθρωπος σε τιμωρεί βάζοντάς σε φυλακή, ή αν σε πετύχει το θύμα, σού κάνει κακό -μέχρι και να σε σκοτώσει- από εκδίκηση. Το σύμπαν χρησιμοποιεί έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Θα σου δημιουργήσει συνθήκες τέτοιες ώστε να αναγκαστείς να γίνεις έντιμος. Θα σου βρει δουλειά, από την οποία θα αποκομίζεις κέρδη ανάλογα με τον κόπο σου, θα σε κάνει να αγαπήσεις τις ιδιοκτησίες, με πολύ αργό ρυθμό και με μόχθο θα σε κάνει να τις αποκτήσεις, κι αφού έχεις δώσει μέρος του εαυτού σου, σε βάζει να κάνεις όμορφα σχέδια για το μέλλον, αφού σε κάνει να αγαπήσεις την θαλπωρή, την σιγουριά που σου προσφέρουν, αφού γίνουν όλα αυτά, θα βάλει κάποιον να στα κλέψει. Κι επειδή όλη η αλήθεια βρίσκεται στον ΛΟΓΟ που γίνεται το καθετί, το ξανατονίζω, δεν έχει να κάνει ούτε με τιμωρία, ούτε με εκδίκηση, σε βοηθά να δεις σφαιρικά. Κι είναι ο μόνος τρόπος για να φτάσεις στην μία και μόνη αλήθεια, που είναι και το ΜΟΝΟ ζητούμενο.)
Επειδή ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία στο σύμπαν -και δεν σχετίζεται καθόλου με την χρονική ζώσα περίοδο των ανθρώπων-, σπάνια στην ίδια ζωή θα υπάρξεις ταυτόχρονα και θύτης και θύμα, το πιο σύνηθες είναι την αντίθετη θέαση να την πάρεις σε επόμενη ζωή.
Σήμερα γίνεται το εξής μαγικό, ο χρόνος τρέχει. Μέσα σε τρία χρόνια ζήσαμε εκατό. Αυτό (ο συμπυκνωμένος χρόνος) ευθύνεται για το ότι θα καταφέρουμε σʼ αυτήν την ζώσα ζωή, αυτήν την μία, να τα δούμε όλα. (Αφορά τον καθένα μας ξεχωριστά και όλους.) Ό,τι έκανες θα το πάθεις, ό,τι λάθος κάνεις θα σε βάλει να το υποστείς.
Η εποχή προσβλέπει στην ολοκλήρωση του ανθρώπου.

Από μια καλή φίλη!

………………………………………………….

Αγαπητή φίλη δεν θα διαφωνήσω, αλλά θα προσθέσω ότι ο άνθρωπος είτε είναι φτωχός είτε πλούσιος. Είτε κακός είτε καλός θα περάσει στην ζωή του καλές και κακές στιγμές υποχρεωτικά για να ολοκληρωθεί, είτε στην σωστή πλευρά είτε στην κακή!
Η διαφορά θα είναι πάντα στην συχνότητα που θα υποστεί ο καθένας, τα βάσανα την λείπει τον πόνο ή την ευτυχία. Αυτό πρέπει να καταλάβει ο άνθρωπος ότι η μόνη λύσει είναι να ζήσει όσο μπορεί ποιο ευτυχισμένες στιγμές στο γρήγορο πέρασμά του!
Και αυτό γίνετε μόνο με αγάπη για όλα τα όντα χωρίς υποκρισία, αγάπη για το περιβάλλον, αγάπη για τα γράμματα, αγάπη για την ισονομία και ισοκρατία!
Πρέπει να του γίνει ΠΙΣΤΕΥΩ θρησκεία το εμείς και όχι το εγώ, γιατί έτσι διαμορφώνετε μια υγιές κοινωνία που θα διαμορφώνονται τα παραπάνω.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>