«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έπιασαν τον μακελάρη στα Γιάννενα!

 

Πριν λίγο συνελήφθη ο μακελάρης στα Γιάννενα, στη διασταύρωση της Πεδινής. Θεωρούσαμε τη σύλληψη θέμα ωρών αλλά τελικά ο άρτιος επιχειρησιακός σχεδιασμός της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. την έκανε θέμα λεπτών. Από τη διαδικτυακή κοινότητα χρηστών του EpirusGate ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ! Σε λίγο περισσότερα…

Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

 

Συγχαρητήρια στη ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

 

Σας το λέμε από το πρωί. Η σύλληψη του μακελάρη πριν από λίγο στο διασταύρωση της Πεδινής, ήταν το επιστέγασμα ενός άρτιου επιχειρησιακού σχεδιασμού της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. που με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων κ. Ανδρέα Παπιγκιώτη, εμπέδωσε αίσθημα ασφάλειας και στον τελευταίο Γιαννιώτη, που είδε να αναπτύσσεται σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή ένα πρωτοφανές σχέδιο. Ένα πλάνο, που σε σύντομο χρονικό διάστημα απέφερε αποτελέσματα. Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε μερι σήμερα. Οι συγκρίσεις είναι θα ατυχείς για τους προκατόχους του. Ακόμη και με περιορισμένους πόρους η τοπική ΕΛ.ΑΣ. απέδειξε μπορεί και στέκεται αποτελεσματικά στο πλευρό του πολίτη. Χωρίς βενζίνες και με περιορισμένα είδη πρώτης ανάγκης για τη δουλειά τους, οι τοπικοί αστυνομικοί με βάση το φιλότιμο και την ευσυνειδησία μπόρεσαν και έπιασαν τον επικίνδυνο κακοποιό.

Δεν είναι δραπέτης των Φυλακών Τρικάλων ο συλληφθείς- μακελάρης των Ιωαννίνων!

30χρονος Αλβανός είναι τελικά ο συλληφθείς δολοφόνος των Κτισμάτων, ο οποίος πριν από λίγη ώρα στη διασταύρωση Πεδινής, έπεσε στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. Δεν είναι κάποιος από τους καταζητούμενους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και ο ίδιος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, έχει εκτίσει ποινή στη χώρα μας και έχει αποφυλακιστεί από τις φυλακές Ναυπλίου. Σεβόμενοι το έργο της προανάκρισης -αν και γνωρίζουμε δεν σας αποκαλύπτουμε περαιτέρω στοιχεία- σας λέμε απλά πως δεν αποκλείεται να είχε συνεργάτες στην περιοχή, οπότε να προκύψουν κι άλλα… “λαβράκια”.
http://epirusgate.blogspot.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>