«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Την αρκούδα την εκπαίδευσαν στα αναμμένα κάρβουνα και τώρα την περιφέρουν στα παζάρια προς πώληση!

Το Reuters τινάζει στον αέρα το καλό κλίμα Σαμαρά

Το θέμα της αναδιάρθρωσης των ελληνικών δανείων προς το ΔΝΤ στο πλαίσιο της στρατηγικής για τη μείωση του ελληνικού χρέους κάτω από το 110% του ΑΕΠ αγγίζει το Reuters επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στην ελληνική κυβέρνηση.
Μια ημέρα νωρίτερα το ΔΝΤ είχε αποκλείσει γενικότερα νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, δια στόματος του Γκέρι Ράις, επισημαίνοντας ότι οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί στο Eurogroup ρίζνουν το βάρος της προσπάθειας στους Ευρωπαίους, οι οποίοι έχουν και τον κύριο όγκο του χρέους στα χέρια τους.
Αν και στα media το θέμα επικεντρώνεται στην προοπτική νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους καθώς και στην τοξικόιτητά του στην πραγματικότητα το θέμα που ανοίγει είναι πολύ μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο απ την ίδια τη συζήτηση.
Η προοπτική μη επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων και η κωλυσυεργία των Ευρωπαίων στην ανάληψη πρωτοβουλιών για τη μείωσή του, στη βάση της συμφωνίας με το ΔΝΤ αποτελεί ωρολογιακή βόμβα για τη χώρα, η οποία μπορεί να αποκλειστεί από το ΔΝΤ λόγω “ευρωπαϊκών επιλογών”.
Η επαναφορά του θέματος στην επικαιρότητα, αν αυτή συνοδευτεί από την έναρξη πολιτικών διεργασιών, συνεπάγεται ότι στα παρασκήνια υπάρχουν έντονες διαπραγματεύσεις οι οποίες δεν τελεσφόρησαν.
Αν και οι τόνοι ανέβηκαν, λόγω του δημοσιεύματος του Reuters εν τούτοις δεν αναμένεται να υπάρξουν αντίστοιχες επίσημες πολιτικές τοποθεετήσεις τόσο από την ελληνική πλευρά όσο και από την Ευρώπη, ενώ το ΔΝΤ θα διαψεύσει επισήμως και παρασκηνιακά τα σενάρια.
Οι εξελίξεις αυτές για την Ελλάδα όμως είναι βραχυχρόνια αρνητικές, καθώς ανοίγουν θέμα νέου κουρέματος, ενώ η χώρα αγωνίζεται να αλλάξει το κλίμα στις αγορές και να προσελκύσει επενδύσεις.
Τα δημοσιεύματα και “ντόρος” γύρω από το θέμα απειλούν να δυναμιτίσουν τις κυβερνητικές προσπάθειες οι οποίες έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς, όπως η κατακόρυφη πτώση των spreads και η αλαμτώδης άνοδος του Χρηματιστηρίου.
http://www.tragiko.net/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>