«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εβραϊκή οργάνωση ζητά την απαγόρευση Χρυσής Αυγής και λοιπών ναζιστικών κομμάτων

Οι Εβραίοι πάνε γυρεύοντας να μας κανουν χρυσαυγήτες! Μην ξύνεστε στην μαγκούρα του τσοπάνη! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Την ανησυχία του για την άνοδο των νεοναζιστικών κομμάτων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και ιδιαίτερα στην Ουγγαρία (Jobbik) και στην Ελλάδα (Χρυσή Αυγή) εξέφρασε χθες το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο, κατά την ολοκλήρωση των εργασιών του ετήσιου συνεδρίου του στη Βουδαπέστη, καλώντας τις κυβερνήσεις να εξετάσουν το ενδεχόμενο απαγόρευσής τους (άρθρο της Margit Feher στο blog της WALL STREET JOURNAL με τίτλο «Jewish Leaders Call on Europe to Ban Neo-Nazi Parties».
Σε ανακοίνωσή του το ΠΕΣ επεσήμανε ότι κόμματα, όπως το Jobbik στην Ουγγαρία και η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα προωθούν «τον τοξικό συνδυασμό ακραίου αντισημιτικού λόγου, επιθετικού εθνικού σοβινισμού και μιας αντικαπιταλιστικής, αντισοσιαλιστικής ρητορικής, που χαρακτηρίζουν την σκέψη και τις πράξεις του ναζιστικού κόμματος».
Το ΠΕΣ επέλεξε φέτος την Ουγγαρία για το ετήσιο συνέδριό του, που πραγματοποιείται συνήθως στην Ιερουσαλήμ, για να δείξει την στήριξή του στην εβραϊκή κοινότητα της χώρας και να προσελκύσει την προσοχή στην άνοδο του αντισημιτισμού σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης.
Το ΠΕΣ κάλεσε τον Ούγγρο Πρωθυπουργό, Viktor Orban, και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες, να συνταχθούν με τους 125 πολιτικούς από 40 περίπου χώρες, που υπέγραψαν την διακήρυξη του Λονδίνου του 2009 για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού.
http://blogs.wsj.com/emergingeurope/2013/05/07/jewish-leaders-call-on-europe-to-ban-neo-nazi-parties/tab/print/?KEYWORDS=Greece
Στο ίδιο θέμα αναφέρεται σύντομο δημοσίευμα της WASHINGTON POST («World Jewish Congress warns about neo-Nazi parties».
http://www.washingtonpost.com/world/world-digest-may-7-2013/2013/05/07/9dcd9760-b71a-11e2-92f3-f291801936b8_story.html
 http://mignatiou.com/?p=3010#ixzz2SmCAB7Wa
Μοιραστείτε το!

1 comment to Εβραϊκή οργάνωση ζητά την απαγόρευση Χρυσής Αυγής και λοιπών ναζιστικών κομμάτων

  • παναγιωτης

    στα 58 μου εγινα χρυσαυγιτης………..
    πρωην στελεχος του “ρηγα φεραιου”………
    οι εβραιοι μας εχουν σπασει τα αρχ@δια……

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>