«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έχει κανένας αντίρρηση ότι ο άνθρωπος είναι ο θεός και ο διάολος;

Στην κορυφή της ιστοσελίδας βρίσκετε το άρθρο μου ο άνθρωπος είναι ο θεός.

θα ενημερώνετε συχνά με θέματα που σχετίζονται και με τις αντίθετες απόψεις αφού τις τεκμηριώνουν χωρίς αφορισμούς.

Σας θυμίζει τίποτα ο θεός Πάνας;

Μισός τράγος και μισός άνθρωπος!

Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες προ-γονείς μας, έκαναν τεράστιες προσπάθειες να ελέγξουν τους τότε επιστήμονες τέρατα.

Ο Αχιλλέας, ο Ηρακλής και άλλοι με υπερβολικές δυνάμεις που άγγιζαν την έννοια του θεού μήπως ήταν μεταλλάξεις;

Ο Μέγας Αλέξανδρος που παρουσιάστηκε σαν θεός,  μήπως ήταν γέννημα μιας μετάλλαξης με επιλογή του Φιλίππου και για κάποιο λόγο η μετάλλαξη απέτυχε με αποτέλεσμα να πεθάνει περίεργα και νέος;

Τα Πρώτα Γενετικώς Τροποποιημένα Μωρά Γεννήθηκαν!!!

Οι πρώτοι γενετικώς τροποποιημένοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν δημιουργηθεί, αποκαλύφθηκε στις…
4/5/2013.
Η αποκάλυψη ότι 30 υγιή μωρά γεννήθηκαν μετά από μια σειρά πειραμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες προκάλεσε νέα οργισμένη συζήτηση σχετικά με τη δεοντολογία.
Μέχρι σήμερα, δύο από τα μωρά έχουν δοκιμαστεί και έχουν βρεθεί να περιέχουν γονίδια από τρεις «γονείς».
Δεκαπέντε παιδιά γεννήθηκαν κατά τα τελευταία τρία χρόνια, ως αποτέλεσμα ενός πειραματικού προγράμματος στο Ινστιτούτο Αναπαραγωγικής Ιατρικής και Επιστημών του Αποστόλου Βαρνάβα στο Νιου Τζέρσεϊ.
Τα μωρά γεννήθηκαν από γυναίκες που είχαν προβλήματα σύλληψης. Επιπλέον γονίδια από έναν θηλυκό δότη εισήχθησαν στα αυγά τους πριν αυτά γονιμοποιηθούν σε μια προσπάθεια να μπορέσουν να συλλάβουν.
Γενετικές εξετάσεις δακτυλικών αποτυπωμάτων σε δύο ενός χρόνου παιδιά επιβεβαιώνουν ότι κληρονομήσαν DNA από τρεις ενήλικες – δύο γυναίκες και έναν άνδρα.
Το γεγονός ότι τα παιδιά κληρονόμησαν τα επιπλέον γονίδια και τα ενέταξαν στην «βλαστική γραμμή» τους σημαίνει ότι θα μπορούν, με τη σειρά τους, να τα περάσουν στους δικούς τους απογόνους.
Η αλλοίωση της ανθρώπινης βλαστικής σειράς είναι μια τεχνική αποκομμένη από τη συντριπτική πλειοψηφία των επιστημόνων του κόσμου.
Γενετιστές φοβούνται ότι μια μέρα αυτή η μέθοδος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει νέες φυλές ανθρώπων με έξτρα, επιθυμητά χαρακτηριστικά, όπως αντοχή και υψηλή νοημοσύνη.
Γράφοντας στο περιοδικό Human Reproduction, ερευνητές, με επικεφαλής τον πρωτοπόρο καθηγητή Jacques Cohen, λένε ότι αυτή «είναι η πρώτη περίπτωση γενετικής τροποποίησης της ανθρώπινης βλαστικής σειράς που οδηγεί σε κανονικά υγιή παιδιά».
Ορισμένοι ειδικοί επέκριναν δριμύτατα τα πειράματα. Ο Lord Winston, του Hammersmith Hospital στο Δυτικό Λονδίνο, δήλωσε στο BBC χθες: «Όσον αφορά τη μεταχείριση του υπογόνιμου, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η τεχνική αυτή αξίζει . . . Είμαι πολύ έκπληκτος ότι ακόμη διεξάγεται σε αυτό το στάδιο. Θα έπρεπε σίγουρα να μην επιτρέπεται στη Βρετανία ».
Ο John Smeaton, εθνικός διευθυντής της Εταιρείας για την Προστασία των αγέννητων παιδιών, δήλωσε: «Με την πρώτη ματιά φαίνεται μία τεράστια συμπάθεια για τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας. Αλλά αυτό φαίνεται να είναι μια περαιτέρω απεικόνιση του γεγονότος ότι η όλη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης ως μέσο σύλληψης μωρών οδηγεί σε μωρά που θεωρούνται ως αντικείμενα σε μια γραμμή παραγωγής.
«Είναι ένα περαιτέρω και πολύ ανησυχητικό βήμα προς λάθος κατεύθυνση για την ανθρωπότητα».
Ο καθηγητής Κοέν και οι συνεργάτες του, διέγνωσαν ότι οι γυναίκες ήταν στείρες επειδή είχαν ελαττώματα στις μικροσκοπικές δομές στα κύτταρα των αυγών τους, που ονομάζονται μιτοχόνδρια.
Πήραν τα αυγά από δωρητές και, χρησιμοποιώντας μια λεπτή βελόνα, αναρρόφησαν κάποιο από το εσωτερικό υλικό – που περιέχει «υγιεινά» μιτοχόνδρια – και το έγχυσαν σε αυγά των γυναικών που ήθελαν να συλλάβουν.
Επειδή τα γονίδια περιέχουν μιτοχόνδρια, τα μωρά που προέκυψαν από την επεξεργασία έχουν κληρονομήσει DNA και από τις δύο γυναίκες. Αυτά τα γονίδια μπορούν τώρα να περάσουν κάτω από την βλαστική σειρά κατά μήκος της μητρικής γραμμής.
Ένας εκπρόσωπος της Ανθρώπινης Γονιμοποίησης και Εμβρυολογίας (HFEA), η οποία ρυθμίζει την τεχνολογία «υποβοηθούμενης αναπαραγωγής» στη Βρετανία, δήλωσε ότι δεν θα χορηγήσει άδεια στην τεχνική αυτή, αφού πρόκειται για τροποποίηση της βλαστικής σειράς.
Ο Jacques Cohen θεωρείται ως ένας λαμπρός, αλλά αμφιλεγόμενος επιστήμονας που έχει ξεπεράσει τα όρια της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.
Ανέπτυξε μια τεχνική που επιτρέπει σε υπογόνιμους άνδρες να έχουν τα δικά τους παιδιά, με την έγχυση DNA του σπέρματος κατευθείαν στο ωάριο στο εργαστήριο.
Πριν από αυτό, μόνο οι υπογόνιμες γυναίκες ήταν σε θέση να συλλάβουν με εξωσωματική γονιμοποίηση.
Πέρυσι, ο καθηγητής Cohen δήλωσε ότι η εμπειρία του θα του επιτρέψει να κλωνοποιήσει παιδιά – μια προοπτική που προκάλεσε φρίκη στην επιστημονική κοινότητα.
«Θα ήταν έργο ενός απογεύματος για έναν από τους μαθητές μου», είπε, προσθέτοντας ότι είχε προσεγγιστεί από «τουλάχιστον τρεις» ιδιώτες που επιθυμούσαν να δημιουργήσουν ένα κλωνοποιημένο παιδί, αλλά είχε απορρίψει τα αιτήματά τους.
dailymail

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>