«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είδα, έπαθα, ρώτησα, διάβασα, υπόφερα, έμαθα, βεβαιώθηκα και γράφω την άποψή μου!

Ο θεός και ο διάβολος είμαι εγώ, εσύ, ο διπλανός μου, ο διπλανός σου! Την ίδια ώρα κάνεις θεϊκά έργα χειροπιαστά και την ίδια ώρα κάνεις διαβολικά, ανάλογα πόσο υγιές άτομο είσαι και πως γαλουχήθηκες μέσα από την οικογένεια σου και την κοινωνία.

Ο άνθρωπος είναι ο θεός του σύμπαντος, με όποια μορφή και να έχει και σε όποιο πλανήτη και αν μένει!
Είτε έχει στενά μάτια και μεγάλα χέρια, ή είναι λίγο άσπρος, ή σκούρος, η κίτρινος, ή πράσινος.

Να μην ξεχνάμε την λέξη θεάνθρωπος‼!

Όχι ο θεός των ανθρώπων, αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος θεός!
Ο άνθρωπος είναι θεός χειροπιαστός με ιστορία και όχι ένας ανύπαρκτος και κατά φαντασία, (Κοινός) κατασκευασμένος και για αυτό και δεν ανταποκρίνεται στο καλέσματα του δημιουργήματος του, τον άνθρωπο, όπως λένε διάφορα φανταστικά οι Εβραίοι- Ιουδαίοι-χριστιανοί ότι κάνει, ο κουφός, αναίσθητος, απαθείς, άπονος θεός τους)!
Ας περιοριστούμε στην γη να μην δώσουμε δικαιολογίες σε αυτούς??? Που θέλουν έναν θεό ανεύθυνο, ψυχρό, να μην απολογείται με αποδείξεις και πρωτόκολλο παραλαβής και παραδόσεως των πεπραγμένων του!
Θα είμαι πολύ απλός και κατανοητός, χωρίς αναλύσεις και φιλοσοφίες, διότι με ενδιαφέρει ο απλός λαός και όχι οι διανοούμενοι παραδομένοι στην στήριξη των προδοτών!

Ο άνθρωπος είναι το ανώτερο ον στο σύμπαν με αποδείξεις!

Τώρα γιατί δημιούργησαν έναν θεό κατά φαντασία που η ύπαρξή του δεν αποδεικνύεται από πουθενά, είναι το ζητούμενο!
Γιατί; ο άνθρωπος είναι το ανώτερο ον στο σύμπαν και από που βγαίνει ότι είναι και ο αληθινός θεός;
Όχι με την θεϊκή ιδιότητα του αλάθητου με ψεύτικες και φανταστικές δυνατότητες που δίνουν σήμερα οι Ιουδαίοι- Εβραίοι –χριστιανοί άμπρα κατάμπρα, αλλά με την γνώση ότι ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα αποδεικνύοντας έμπρακτα τι μπορεί χειροπιαστά και επιστημονικά επαληθεύσιμα‼!
Του ανθρώπου δεν του χρειάζονται ψεύτικοι θεοί αλλά πίστη στην αγάπη και αλληλεγγύη που είναι το μοναδικό στοιχείο εξέλιξής του!
Η αγάπη είναι η μοναδική πίστη και θρησκεία που έχει όλα τα θεϊκά στοιχεία και υπάρχει σε όλα τα όντα με μεγαλύτερη παρουσία στον άνθρωπο που έχει και το επιπλέον στοιχείο την κακία!
Φυσικά σήμερα έχει αποδειχτεί ότι άνθρωπος είναι το καλό και το κακό, ο θεός και ο διάολος μαζί, συνυπάρχουν μέσα στο ίδιο σώμα.
Έναν άνθρωπο, άκακο, πράο, μέσα σε δευτερόλεπτα μπορούν οι συνθήκες να τον μεταμορφώσουν σε ένα εγκληματικό μείγμα δύναμης και κακίας! Και το αντίθετο με έργα καλά για την βελτίωση του ανθρώπου!

Και κανένας ψεύτικος θεός δεν τον σταματά!

Θεοί και ημίθεοι έχουν καταγραφεί στο ελληνικό πάνθεον, με γιγαντομαχίες θεών καλών και κακών, που εναλλάξ νικούσαν οι κακοί τους καλούς θεούς, άνθρωποι όμως. ανεξάρτητα με τις δυνάμεις που είχαν φτιάξει που τους ανέβαζαν στα μάτια των λαών σαν θεούς, που ο σημερινός θεός με τους εκπροσώπους του τους αναφέρουν ως κακούς πρόστυχους ειδωλολάτρες, βάζοντας καλούς και κακούς σε ένα τσουβάλι! Δηλαδή αναγνωρίζουν την ύπαρξη τους, αλλά ήταν κακοί, ενώ αυτός ο κατά φαντασία θεός, είναι καλός, θα το δούμε αυτό παρακάτω ;
Οι κακοί και καλοί θεοί λοιπόν ήταν άνθρωποι με ιδιαίτερες γνώσεις και δυνάμεις και αδυναμίες ανθρώπινες. που τις έφτιαξαν οι ίδιοι, ή τις έφεραν μαζί τους από εκεί που ήρθαν!
Είτε σε αυτή τη μορφή που έχουμε, είτε σε άλλη και εξελίχτηκαν βάσει κώδικα(το DNA (γενετική σύσταση – ΝΤΙ.ΕΝ.ΕΙ ) που κουβαλούσαν μέσα τους!
Αυτό το βλέπουμε και σήμερα καθαρά, χειροπιαστά, στην καθημερινότητα!
Έχουμε έναν αγρότη καλό και έναν κακό, έχουμε έναν άνθρωπο από οποιοδήποτε επάγγελμα καλό και ένα κακό, έχουμε ένα επιστήμονα καλό που τις θεϊκές γνώσεις του τις προσφέρει για το καλό των συνανθρώπων του και έναν επιστήμονα κακό που τις ίδιες επιστημονικές γνώσεις και ικανότητες τις προσφέρει μόνο για κακό!

Ο θεός κατά φαντασία δεν ευλογεί τον καλό, ούτε τιμωρεί τον κακό!

Φυσικό είναι αφού δεν υπάρχει!

Λοιπόν ανακεφαλαίωση, τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος θεός και τι ο ψεύτικος, τον μεν τον ξέρουμε και τον βλέπουμε και τον ψεύτικο ούτε τον είδαμε ούτε θα τον δούμε;
Τι κάνουν αυτοί οι θεοί;;
Ας δούμε πρώτα τι κάνει ο άνθρωπος θεός, καλώς ή κακώς.
Σεισμούς, κεραυνούς, βροχές, ανέμους, αρρώστιες, τσουνάμια, ταξίδια στο διάστημα, γενοκτονίες, μεταλλάξεις, μπορεί τρία ζώα να τα ενώσει σε ένα, φτιάχνει άνθρωπο από την αρχή, τον μετατρέπει σε ότι θέλει, έχει κάνει τα φυτά να παράγουν άλλα από αυτά που γεννήθηκαν και σε διαφορετικές συνθήκες, έχει φτιάξει τόση δύναμη που με ένα πάτημα ενός κουμπιού τινάζει την γη 10 φορές σε κομμάτια!
Αυτά τα λίγα που αναφέρω από τα χιλιάδες που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος θεός είναι πρακτικά, αληθινά και χειροπιαστά τα ζούμε, τα αισθανόμαστε και μπορούμε να τα αλλάξουμε!

Τα εφόδια που χρειαζόμαστε τα έχουμε, αλλά τα έχουμε βάλει στην αποθήκη!

Την αγάπη και την αλληλεγγύη και τον σεβασμό στο περιβάλλον‼!

Ας έρθουμε στον θεό κατά φαντασία ή στους θεούς κατά φαντασία των διαφόρων λαών, τι υπάρχει σε γραπτά αληθινό χειροπιαστό;

Τίποτα, από τίποτα ίσον μηδέν!

Ή κάτι κατάφερε έκανε τον περήφανο άνθρωπο δούλο, φοβισμένο, γονατισμένο στα τέσσερα να γλύφει να του δώσουν αυτό που είναι δικό του εξ αρχής την ελευθερία της ψυχής του!
Κατάφερε να βάλει τον άνθρωπο να εξολοθρεύει την ίδια την γενιά του, το είδος του και τον έστρεψε εναντίων όλων των άλλων όντων!
Τι μπορεί να αποδείξει σήμερα από την δύναμη του πρακτικά και χειροπιαστά; Τίποτα!
Για αυτό λέω ότι ο άνθρωπος είναι και θεός και ο διάολος στο ίδιο σώμα!
Κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες κάνει θεϊκά αληθινά έργα, είτε καλά είτε κακά σε μέγεθος που υποσκελίζουν τις υποσχέσεις του ψεύτικου θεού.
Τα γραπτά από αρχαιοτάτων χρόνων μας μιλούν για θεούς που πέταγαν, που έριχναν κεραυνούς, που πετούσαν οι ίδιοι με άρματα, που έπαιρναν άλλη μορφή,
Άλλη με καλό σκοπό προς τον άνθρωπο και άλλη όχι, το ίδιο συμβαίνει και σήμερα!
Η μάχη μεταξύ του καλού εαυτού του και του κακού του είναι μέσα στον άνθρωπο είναι γεγονός αρχέγονο!
Τώρα στην ερώτηση γιατί υπάρχουν δυο διαφορετικοί χαρακτήρες στο ίδιο σώμα;
Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω άμεσα, ίσως αυτή η αρχέγονη κατάσταση να υπάρχει σκόπιμα και να του επιτρέπει μέσα από αυτήν την άνιση προσωπική μάχη να αναπτύσσετε και να βελτιώνεται για κάτι ανώτερο στο απώτερο μέλλων που έχει σχεδιαστεί εξ αρχής;;;;;;
Αυτό που λέγεται από αρχαιοτάτων χρόνων, ότι γεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου, από το θάνατο γεννιέται ζωή. Από την καταστροφή έρχεται η δημιουργία!
Ίσως εδώ είναι και το κλειδί αν σκεφτούμε το σύντομο πέρασμα του ανθρώπου στο σόμα του, με τέτοιες τεράστιες γνώσεις που δημιουργεί και φαίνεται ότι τα αφήνει όλα στον αέρα;;
Είναι έτσι; Ή το πνεύμα ταξιδεύει βάσει αρχέγονου σχεδίου;
Οι αρχαίοι φιλόσοφοι είχαν εντοπίσει τον κακό δεύτερο εαυτό τους και δημιουργούσαν μέσα από την γνώση τον κατάλληλο ψυχικό μηχανισμό να τον φυλακίσουν!
Τις περισσότερες φορές το κατάφεραν, αλλά δεν το ολοκλήρωσαν.
Τα ερώτημα αυτό στο τέλος δεν αλλοιώνει την αλήθεια ότι άνθρωπος είναι δυο χαρακτήρες διαφορετικοί στο ίδιο σώμα! Αυτό είναι που του δίνει την θεϊκή υπόσταση και τον ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα πλάσματα!
Και για αυτό είναι και ανώτερο ον ο άνθρωπος!
Που σημαίνει με αποδείξεις ότι κάνει και πράττει αληθινά αυτά που επικαλούνται ότι κάνει ο κατά φαντασία θεός τους οι εκπρόσωποί του, μαύρες , κίτρινες, άσπρες, πράσινες ρόμπες, με μήτρες, διαμάντια, σκουφάκια και χρυσοποίκιλτα μπαστούνια!
Σύμβολα διεθνούς σκοταδισμού και αποπροσανατολισμού να μην φτάσει ο άνθρωπος στην ολοκλήρωση του ‼‼
Όλοι αυτοί που ασχολούνται με τις θρησκείες και με τους θεούς τους κατά παραγγελία είναι όλοι ψυχικά σχιζοφρενείς, ψεύτες με δολοφονικά ένστικτα με ένα σταυρό στο χέρι!
Αν όλοι αυτοί περνούσαν από ψυχίατρο θα ήταν όλοι κλεισμένοι σε ψυχιατρικά ιδρύματα!
Οι μεγαλύτερες σφαγές, γενοκτονίες, αφανισμοί λαών έγιναν με ένα σταυρό στο χέρι και στο όνομα του ανύπαρκτου θεού χριστιανού και ειδικά κατά των Ελλήνων μέχρι και σήμερα!
Που σημαίνει ότι σε αυτά τα όντα ο κακός εαυτός τους έχει νικήσει τον καλό εαυτό τους και είναι απορριπτέοι από το αρχικό και αρχέγονο συμπατικό σχέδιο της κατάληξης του ανθρώπου μέσα στην συμπαντική ολοκλήρωση!
Η μανία του σκοταδισμού κατά των Ελλήνων περνά απαρατήρητος με παγκόσμια πλύση εγκεφάλου, δεν βλέπει και δεν αναρωτιέται κανείς γιατί έκαναν πειραματόζωο των Έλληνα;;;
Ασφαλώς ο σκοταδισμός με την μορφή της παγκοσμιοποίησης θα επικαλεστεί ότι εγώ είμαι ο σχιζοφρενείς!
Θέλω να το αποδείξουν όπως κάνω εγώ, φανερά και δυνατά.
Ας βγουν λοιπόν να μας αποδείξουν στην πράξη την παρουσία του δικού τους αιμοδιψή και σαδιστή θεού τους, μπροστά στον ανυπόφορο πόνο που ανέχεται επάνω στην γη στα πλάσματά του???????????
Κανείς δεν ξέρει από πού ήρθαμε ή αν εδώ είμαστε πάντα, ούτε ξέρει κανείς που θα πάμε, ένα όμως μαθαίνουμε, ότι γεννιόμαστε και πεθαίνουμε για να υπάρχει το αρχέγονο σχέδιο (το DNA (γενετική σύσταση – ΝΤΙ.ΕΝ.ΕΙ ) μέσα στην ύλη, μέσα στο σύμπαν με κάποιο τελικό σκοπό, που το ανακαλύπτει καθημερινά ο άνθρωπος μέσα από το δικό του σχέδιο μέσω της γνώσης!
Και εδώ χωρίς σοβινισμό μόνο ο Έλληνας το κουβαλά χωρίς να αλλοιώνεται από την αρχέγονη μορφή του!
Είναι λοιπόν ντροπή ένα ανώτερο ον ο άνθρωπος να σκύβει στους δολοφόνους του και ψεύτικους θεούς.
Ο τρόμος του σκοταδισμού… είναι ο καλός και αγνός άνθρωπος!
Για αυτό και μολύνουν την φύση και το περιβάλλον, από εκεί ο άνθρωπος τροφοδοτεί τα υγιή κύτταρα του καλού του εαυτού!
Όταν είσαι στην φύση είσαι υγιές άτομο, όταν είσαι στην ζούγκλα της τσιμεντούπολης σαπίζεις!
Ο άνθρωπος είναι το μοναδικό ανώτερο ον στο σύμπαν και όσο μας αφορά στην γη!
Χθες ήταν άλλος, σήμερα είναι άλλος, αύριο θα είναι άλλος, μέσα από την γνώση εμπλουτίζει το (DNA (γενετική σύσταση – ΝΤΙ.ΕΝ.ΕΙ ) για να το παραδώσει καλύτερο στους κληρονόμους του!
Για εκατομμύρια χρόνια, ο άνθρωπος ήταν έτσι φτιαγμένος ώστε να βρίσκει λύσεις για τα βασικά της επιβίωσής και διαιώνιση του -τροφή, στέγη και αναπαραγωγή. Όμως εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια και ειδικά τους δυο τελευταίους αιώνες με τη βιομηχανική επανάσταση και την επανάσταση της υψηλής τεχνολογίας, η ανθρωπότητα ήρθε αντιμέτωπη πρόσωπο με πρόσωπο με νέα συστήματα, απάνθρωπα και καταστροφικά για τον ίδιο των άνθρωπο, με τις ευλογίες των θρησκειών και σε ότι μας αφορά σαν Έλληνες με τον χριστιανισμό!
Ως συνέπεια, τα περισσότερα από τα προβλήματα που έχει να λύσει ο σύγχρονος άνθρωπος είναι πολύ πιο περίπλοκα.
Σχετίζονται άμεσα με γνώση και παιδεία που την υποβάθμισαν στα βασικότερα σημεία της, που αφορά την ψυχική υγεία του ανθρώπου!
Με την παραπλανητική συμπεριφορά των ΜΜΕ, με την εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας και της καινοτομίας στην καθημερινή ζωή.
Ξοδεύει πολύ χρόνο στην έρευνα και στα επιτεύγματά του και αμελεί τις σχέσεις του με την αγάπη και την αλληλεγγύη, έστω και ακούσια.
Όπως έγραψα παραπάνω δεν αναφέρομαι στην πλούσια βιβλιογραφία για την μη ύπαρξη του ψεύτικου θεού με το διαχρονικό θέατρο σκιών μέσα στους αιώνες, τις μαύρες ρόμπες σε ρόλο σκηνοθέτη!
Γιατί είναι περιττή μια τέτοια αναφορά.
Ο ίδιος ο άνθρωπος με τα καλά ή κακά έργα του αποδεικνύει τα περί θεού και ποιος είναι.
Μπορούμε τώρα να διορθώσουμε την πορεία μας προς την θεϊκή ολοκλήρωση μας μέσα στον σύμπαν Οι Έλληνες το έχουμε μέσα στο (DNA (γενετική σύσταση – ΝΤΙ.ΕΝ.ΕΙ )

Το ιστορικό βάρος είναι δικό μας, μας αρέσει ή δεν μας αρέσει!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣ
Μοιραστείτε το!

2 comments to Είδα, έπαθα, ρώτησα, διάβασα, υπόφερα, έμαθα, βεβαιώθηκα και γράφω την άποψή μου!

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΝΙΩΡΗΣ

    Τό νά αυτοτιτλοφορείσαι “Ελλην” καί τό νά έχης συνείδηση τί αυτή η έννοια σημαίνει, είναι δύο διαφορετικά πράγματα.”Ελλην” δέν είναι νά έχης ταυτότητα καί υπηκοότητα αυτού τού Κράτους πού θέλει, χωρίς νά τ’ αξίζη, νά λέγεται “Ελλάς”.”Ελλην” σημαίνει Φώς καί Πνεύμα. Σημαίνει Ανθρωπος καί Εξανθρωπιστής. Σημαίνει Αρετή καί Κάλος κι Ανδρεία. Σημαίνει Ελευθερία καί Δίκαιον καί σεβασμό Ετεροδόξων. “Ελλην” σημαίνει Αρμονία καί Ηθος καί Ερως γιά τήν Φύση καί τόν Κόσμο.Βαρύ τό φορτίο τής κληρονομιάς ενός τέτοιου ονόματος καί λίγοι έχουν τό δικαίωμα νά τό φέρουν.Περικλής Γιαννόπουλος (1870-1910)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>