«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ηρεμία πριν από την καταιγίδα


Οπως έγραψε η εφημερίδα μας, ο τοποτηρητής της Ανγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα, ο πολύς Χορστ Ράιχενμπαχ, εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι οι Ελληνες δεν διαδηλώνουν κατά της λιτότητας στη χώρα. Του είχε φανεί αξιοπερίεργο -και εξαιρετικά βολικό- το γεγονός ότι η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ έξω από την ελληνική Βουλή είχε μικρή προσέλευση. Ο κ. Ράιχενμπαχ, επισημαίνοντας τις δυναμικές κινητοποιήσεις των γερμανικών συνδικάτων, που κατάφεραν να πάρουν 6% σε αυξήσεις σε μισθούς, σε αντιδιαστολή με την «απραξία» των Ελλήνων που έχασαν το 50% των εισοδημάτων τους, εμμέσως μας χαρακτηρίζει ασπόνδυλους, δουλοπρεπείς, αναξιοπρεπείς.
Αν θέλει να βρει αναξιοπρεπείς ανθρώπους αυτός ο κύριος, πρώτα και κύρια πρέπει να κοιτάξει στον καθρέφτη του και στην κυβέρνηση της χώρας του, η οποία διαρκώς και ανερυθρίαστα προβαίνει στη μεγαλύτερη δυνατή ατιμία. Αρνείται να αποζημιώσει την Ελλάδα για τις ωμότητες, τις σφαγές, τα ολοκαυτώματα που διέπραξαν οι χιτλερικοί την περίοδο της Κατοχής. Αρνείται, επίσης, η κυβέρνηση της κυρίας Μέρκελ να ξεχρεώσει το αναγκαστικό δάνειο που έλαβε η ναζιστική Γερμανία από την κατακτημένη Ελλάδα. Αυτή κι αν είναι αναξιοπρέπεια…
Τώρα, όσον αφορά τους λόγους που απομάκρυναν τους Ελληνες από τα σάπια παραμάγαζα των εργατοπατέρων, αυτοί έχουν περιγραφεί και αναλυθεί διεξοδικά από τη «δημοκρατία» και δεν χρειάζεται η εκ νέου παράθεση των ίδιων αιτιάσεων. Ούτε, ασφαλώς, είναι έξυπνο εκ μέρους του κ. Ράιχενμπαχ να υποδεικνύει στους Ελληνες τα όρια της ανοχής που νομίζει ότι δείχνουν στις κατοχικές δυνάμεις τις οποίες εκπροσωπεί. Μπορεί να συντρέξουν οι λόγοι και να προκύψουν οι συγκυρίες που θα δρομολογήσουν δυσάρεστες εξελίξεις για εκείνον και τους ομοίους του.
Ούτως ή άλλως, σχεδόν πάντοτε πριν από τις μεγάλες καταιγίδες επικρατεί μια περίεργη και παραπλανητική ηρεμία. Ας μην παίζουν άλλο με τα νεύρα των δεινοπαθούντων πολιτών αυτής της πατρίδας οι εκπρόσωποι των «δάνειων δυνάμεων». Οι Ελληνες δεν έχουν καμία πρόθεση να γίνουν η χλεύη των ηττημένων.
δημοκρατία
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/