«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Έλληνες χριστιανοί ετοιμάζονται να κάνουν τα γλέντια τους το Πάσχα!

Τι θα γιορτάσουν στο όνομα του σταυρωμένου θεού τους; Αυτούς που αυτοκτόνησαν; Αυτούς που δεν έχουν φάρμακα; Αυτούς που τους οδήγησαν σε πολυτελές χαρτόκουτο στο πεζοδρόμιο; Το πούλημα των Ελλήνων, της Ελλάδος και του Ελληνισμού σε τιμή ευκαιρίας;
 Άπιστε: Πίστευε και μη ερεύνα!
Βολέψου στο ζωικό βασίλειο που αναβαθμίστηκες στα τέσσερα πόδια σου, εκεί ισχύει το ποιο δυνατό ζώο τρώει το αδύνατο!
Για τα άλλα θα φροντίσουν οι παρακάτω τσοπάνηδες με τους κήρυκες της θρησκείας, που θα φωνάζουν ομαδικά αγαπάτε αλλήλους!!!
Οι 300 Βολευτές είναι εχθροί της Πατρίδος και το παίζουν σωτήρες.
Οι πολιτικοί δεν αποτελούν αυτόνομη τάξη όπως και η αναφορά στη κόλαση δε σημαίνει ότι είμαι και πιστός Χριστιανός (κάθε άλλο μάλιστα). Αλλά η εμμονή σε μια σημασιολογική αυστηρότητα δεν εξυπηρετεί το ουσιώδες. Όπως δεν εξυπηρετεί η προβολή διχαστικών πολιτικών και θρησκευτικών θεωριών τη στιγμή που μια κοινωνία απειλείται με διχασμό και διάσπαση. Η πίστη σε ιδεολογίες και θρησκείες είναι επικίνδυνη υπόθεση γιατί οι πολιτικές ιδεολογίες είναι μισαλλόδοξα μορφώματα που διεκδικούν για τον εαυτό τους την απόλυτη αλήθεια το ίδιο και η θρησκεία. (Και η λέξη ‘πίστη’ είναι αρκετή νομίζω.) Γι αυτό δε θ’ άθελα να βάλω σφραγίδες στη σκέψη μου. Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι η συνειδητοποίηση από όλους μας της κοινής μας ζωής άρα και της κοινής μας ευθύνης. Χωρίς αλληλεγγύη δε γίνεται τίποτα, ούτε καν επανάσταση. Έχουμε πολυδιασπαστεί σε βαθμό που σε λίγο θα απομείνουμε ο καθένας μόνος του να μισεί όλους τους άλλους.
Άντε να ενώσεις τους ανθρώπους αυτούς μετά και να διεκδικήσεις. Φτιάχνουμε τοίχους και αλληλο-απομονωνόμαστε.
Ακόμα και οι διαδηλώσεις γίνονται χώρια! Μη τυχόν και μολύνουμε ο ένας τον άλλον. Ξέρω τι εννοείς για τις κυρίαρχες τάξεις αν και η Ελλάδα θέλει μια ολοδικιά της φιλοσοφική επεξεργασία γιατί μάλλον έχει κουρελιάσει κάθε ορθολογιστική προσέγγιση συμπεριλαμβανόμενης και της μαρξιστικής (που επίσης με τη σειρά της χρειάζεται νέα επεξεργασία και προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα του 21ου αιώνα).
Μακάρι οι ανθρώπινες κοινωνίες να περνούσαν μαζική ψυχανάλυση αλλά δυστυχώς το μόνο που περνάνε είναι μαζικά σοκ, υπό το βλέμμα του τσοπάνη.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ελπίδα της αναγέννησης βρίσκεται στα ερείπια της καταστροφής.
“ Υπάρχουν δύο δυνατότητες για να λεηλατήσεις και να υποδουλώσεις μία χώρα ή μία ήπειρο: Η πρώτη από αυτές είναι το ξίφος, τα όπλα. Η δεύτερη είναι η υπερχρέωση”.
Χαρακτηρίζουν κοπρίτη τον πολίτη που δέχτηκε τον διορισμό και …όχι τον πολιτικό που δημιούργησε την θέση και την προσέφερε προκειμένου ( όπως ο ίδιος ομολογεί ) να ωφεληθεί εξασφαλίζοντας την προσωπική του ανέλιξη, τις ατομικές οικονομικές απολαβές και προνόμια και να αναρριχηθεί στο φαύλο πολιτικό προσωπικό που με τις λαμογιές, τις ρεμούλες και τις μίζες οδήγησε την Ελλάδα στην παραχώρηση της εθνικής της κυριαρχίας και τους Έλληνες πολίτες στην εξαθλίωση.
Τους Έλληνες πολίτες που τους βάφτισαν αυτόχειρες με ψυχολογικά προβλήματα, που λοιδορούνται και εξευτελίζονται με τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς από πολιτικούς αλήτες, όπως το παχύδερμο Παγκαλοειδές που είπε όλοι μαζί τα φάγαμε! Και δεν τον κάλεσε ο εισαγγελέας να τον δικάσει για το δικό του φαγοπότι που ομολόγησε. Είναι κοντά η ώρα που οι πολιτικοί κοπρίτες θα πεταχτούν από τον ελληνικό λαό στα σκουπίδια της ιστορίας.
Ετοιμάζονται να πάρουν νέα μέτρα σε βάρος του λαού, που θα τον αποτελειώσουν! Και τα κρύβουν λέγοντας ότι «εάν υλοποιήσουμε επακριβώς το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, δεν θα χρειαστεί να πάρουμε άλλα μέτρα». . . . Πρόκειται περί μίας ακόμη απάτης. Γνωρίζουν ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει, γνωρίζουν ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο, αλλά εξαπατούν συνειδητά τον λαό, ενδιαφέρονται πώς θα προστατέψουν τα συμφέροντα των τοκογλύφων και των Τραπεζών ! Είναι υποτελείς τους !
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣ
Μοιραστείτε το!

1 comment to Οι Έλληνες χριστιανοί ετοιμάζονται να κάνουν τα γλέντια τους το Πάσχα!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>