«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι λαοί δεν πρέπει να ξεχνούν.

Η πλήρης σύγχυση των ταραγμένων καιρών είναι ορατή πλέον και στους πιο ψύχραιμους εξ ημών.  Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας των επικοινωνιακών επιτευγμάτων δυστυχώς δεν έλυσε προβλήματα όπως η μοναξιά , η δυσπιστία, η εύκολη διαπόμπευση των διάφορων στην σκέψη και στο φρόνημα , και τόσων άλλων θεμάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητα  των ανθρώπων σε όλα τα μήκη και πλάτη του γήινου πλανήτη.
Η οικονομία κυρίαρχη πλέον σε κάθε βήμα των ανθρώπων και ο τρόπος που εφαρμόζεται πέρα και πάνω από ιδεολογίες και θρησκευτικές αντιλήψεις. Γεγονός είναι  ότι οι άνθρωποι έχασαν την αρμονία του βηματισμού και της επιδίωξης  μιας ειρηνικής ζωής.
Απειλές βίας από κράτη που μετά βίας κρατούνται από εκδηλώσεις πολεμικής επιθετικότητας χρησιμοποιώντας ως φύλο συκής την συμπόρευσή τους σε παγκόσμιους οργανισμούς και που επηρεάζουν τις αποφάσεις προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση. Οι λαοί αιχμάλωτοι πλέον στις άνομες ορέξεις των προσωρινά ισχυρών, αγωνιούν για το αύριο και το όποιο μέλλον τους επιφυλάσσεται. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η Ελλάδα που στην διαδρομή των 192 χρόνων προσπάθειας για ανεξαρτησία  και πρόοδο έχει εμπλακεί στα δίχτυα των «φίλων» και προστατών , ξένων και ημετέρων.
Αγωνιά ένα πλήθος κόσμου για την επιβίωση του και κανείς από τους ολιγάρχες δεν δίνει την παραμικρή σημασία. Σημεία των καιρών και καταστροφική πορεία για ένα έθνος που έδωσε αμέτρητες θυσίες και ανυπέρβλητες προσφορές αίματος, σε σημείο που να αλλάξει και την πορεία των μαχών στον τελευταίο ευρωπαϊκό πόλεμο. Η ανταμοιβή αυτού του πολύπαθους έθνους είναι η μνησικακία και η φανερή εχθρότητα.
Η αντίδραση θα έλθει και θα είναι τρομερή και  χωρίς έλεος. Ας το γνωρίζουν οι όψιμοι εφιάλτες.
GERMA
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>