«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Έλληνες προϋπήρχαν και έχουν προβλέψει να αναγεννιούνται! Μαύρες ρόμπες!

Σιωνιστές και παγανιστές κακίστης μορφής είσαστε εσείς κύριε Μητροπολίτη!

Κοιταχτείτε στον καθρέφτη θα σας κάνει καλό!

Αυτή σας έβαλε στην θέση σας και κατάπιατε την γλώσσα σας!!!

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς λέει ότι τρώγονται μεταξύ τους οι Έλληνες που θέλουν να λέγονται μόνο Έλληνες!
Τα του οίκου του δεν τα βλέπει αλληθωρίζει επικίνδυνα!
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο γράφοντας επιδιώκει την «αφύπνιση» μας και την άμεση, έγκαιρη διακοπή της σιωπής των αμνών που βασιλεύει!
Αλήθεια κύριε Μητροπολίτη μη παγανιστή και πιστού στην ορθοδοξία των διαφόρων ορθοδοξιών, μαντριά σε εναλλάξ με τα πολιτικά μαντριά, πόσες ομάδες, αιρέσεις, έχετε στη Α!!! Εθνική κατηγορία;;;
Δεν μας λες τι θεός είναι αυτός με τέτοια δύναμη που συνεργάζεται με την προδοτική Κυβέρνηση αφού την ορκίζει και πάνε καλά οι δουλειές της, ξεπαστρεύοντας τους αδύναμους και ευκολόπιστους  πιστούς του;;;
Ξέρετε κύριε Μητροπολίτη διαβάζοντας την δήλωση σας να καλείτε την Κυβέρνηση να κυνηγήσει  τους πιστούς στο έθνος τους και τους προγόνους τους,  αισθάνθηκα τον τρόμο σαν να ζούσα στον μεσαίωνα και αμέσως ανατρίχιασα γιατί κατάλαβα το θεάρεστο έργο σας!
Αλήθεια υπάρχει επάνω στην γη δικτάτορας που να σκότωσε όσους η θεάρεστη θρησκεία σας με το σταυρό στο χέρι και στο όνομα ενός ανύπαρκτου πανάγαθου θεού;;;
Τελικά είσαι φοβισμένος, κριμένος κάτω από την τρομοκρατική θρησκεία σου και την μαύρη ρόμπα! Και σε νόμιζα για παλικάρι, γεμάτος φόβο είσαι, με έναν τόσο ισχυρό προστάτη όπως ο θεός σου, να ζητάς βοήθεια από μια προδοτική κατοχική κυβέρνηση, δείχνει ότι δεν έχεις ντοκουμέντα να ανταπεξέλθεις με στοιχεία και καταφεύγεις στην τρομοκράτηση και τον ψυχικό εκβιασμό των αμνών.
Εγώ πάντως είμαι εδώ, δηλώνω Έλλην Εθνικός και έχω εκατομμύρια στοιχεία να διαψεύσω τον γενοκτόνο  κατασκευασμένο θεό σου, που έβαλε κατά του ελληνισμού και των Ελλήνων!
Είσαστε επικίνδυνα αχάριστοι!
Αυτούς που εσείς λέτε όπως σας συμφέρει, παγανιστές και εγώ λέω τους κληρονομικούς γονείς μου Αρχαίους Έλληνες!
Σας έμαθαν να τρώτε σε πιάτο, που τρώγατε σε κορήτο μετάφραση εκεί που τρώνε τα γουρούνια, σας έμαθαν να περπατάτε στα δυο πόδια και σας κατέβασαν από τα δέντρα, σας έμαθαν να συλλαβίζετε και να γράφετε που πριν μουγκρίζατε, μοίρασαν σε όλον τον κόσμο τις γνώσεις τους, τον πολιτισμό, σας έμαθαν να γιατρεύεστε, σας έμαθαν επιστήμες,  τέχνες, μουσική, εξύψωσαν τον άνθρωπο για να τον οδηγήσουν στο πεπρωμένο του στο σύμπαν και εσείς τους κατασφάξατε και συνεχίζεται με λύσσα να ζητάτε τον αφανισμό τους!
Κύριε Μητροπολίτη σε προκαλώ και προσκαλώ σε διάλογο, αν και αποκλείετε να κατέβεις τόσο χαμηλά, εσύ είσαι ο εκπρόσωπος του θεού σου!
Θα το τονίζω πάντα, με τους πιστούς χριστιανούς δεν έχω τίποτα γιατί ήμουν και εγώ σε αυτό το μαντρί και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να ξεφύγεις.
Μην ονειρεύεστε, αυτήν την φορά έχουν γνώσει οι φύλακες!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>