«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!!!!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                        Αθήνα 20η   Απριλίου 2013

 ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ

Η απάντηση στο κενό, που προήλθε από την ηθική παρακμή του πολιτικού συστήματος των χρόνων της «μεταπολίτευσης» και της κάλπικης «δημοκρατίας», είναι η ύπαρξη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ[Ε.ΛΑ.Σ.] διά του οποίου πιστεύουμε ότι υπάρχει η ελπίδα και το όραμα για το αύριο του Έθνους των Ελλήνων.    
          Προσβλέπουμε στην κοινωνική ανάταση του Λαού μας, στην ταχύρρυθμη ανάπτυξη των συνθηκών διαβιώσεώς του, στον εθνικό πολιτικό λόγο και στην υπέρβαση της οργάνωσης του κράτους μας χωρίς ιδεοληψίες και παρωπίδες κομματισμού, για να προλάβουμε τον καταποντισμό της πατρίδος μας. Ο τραπεζικός Μινώταυρος διψάει για αίμα, αίμα ελληνικό και οι οδαλίσκες του διεθνούς Σιωνισμού είναι πρόθυμες να του προσφέρουν βορά το σεπτό σώμα της Ελλάδος!!! Ξεχνούν όμως οι νεογενίτσαροι ότι υπάρχουν και Έλληνες σε τούτο τον ιερό τόπο!!! Ξεχνούν οι εθελόδουλοι ότι υπάρχουν και ελεύθεροι Έλληνες αγωνιστές έτοιμοι να πεθάνουν!!!

Δεν υπάρχουν για εμάς χαμένες γενιές. Δεν έχουμε, ως Έθνος, το δικαίωμα της αποτυχίας του δικού μας αύριο και των μελλοντικών γενεών στις οποίες θα δώσουμε λόγο. Εφαρμόζοντας την δημιουργική τακτική του έργου και όχι του στείρου πολιτικού λόγου, ερχόμενοι σε σύγκρουση με το διεφθαρμένο κατεστημένο που χρόνια τώρα δρά ως κατοχικό σύνδρομο στα σπλάχνα του Έθνους, τιμώντας την Ιστορία μας, την πολιτιστική μας κληρονομιά, τους ήρωές μας και την ιδέα του ελληνισμού, που σημαίνει το φως του κόσμου και της έννοιας του ανθρώπου, «ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ», ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ στις επιταγές της Νέας Τάξης, της Νέας Εποχής και της Παγκοσμιοποίησης, υπέρμαχοι των ηθικών αξιών του ελληνισμού και των ιδανικών του Έθνους μας, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ «και την πατρίδα δεν θα την παραδώσουμε μικρότερη αλλά μεγαλύτερη και ισχυρότερη από όση την παραλάβαμε»!!! Αυτό είναι η δική μας υποχρέωσις ως Ελλήνων!!! Αυτό είναι το έναυσμα του δικού μας αγώνα εναντίον των διεφθαρμένων δυνάμεων κατοχής!!!

Αδέρφια, αν πιστεύετε ότι οι, επισυναπτόμενοι στο παρόν μήνυμά μας, σκοποί και στόχοι της κινήσεώς μας σας εκφράζουν, ελάτε κοντά μας σε ένα κοινό μέτωπο πάλης κατά του αφανισμού της πατρίδας μας από τις ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ δυνάμεις του σκότους, της παρακμής και του θανάτου του ελληνισμού. Γιά όλους εμάς η πατρίδα μας είναι υπεράνω όλων και ο παράγοντας ΑΝΘΡΩΠΟΣ  αποτελεί την υπέρτατη αξία. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!!! Ή ΤΩΡΑ, Ή ΠΟΤΕ!!! Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΗ!!! Το σύνθημα αυτό είναι πιό επίκαιρο όσο ποτέ!!! Ας το λάβουν υπ’ όψιν τους τα τρωκτικά που εκτρέφονται στον βούρκο των ανήλιαγων Στοών και του κάθε είδους Λεσχών.

Αναμένοντες την οποιαδήποτε διατυπούμενη θέση σας επί των επιδιώξεών μας, σας περιμένουμε ως αλληλέγγυους συμπαραστάτες μας στον αγώνα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού. Δώστε την μάχη μαζί μας, γιά την Ελλάδα, με τους Έλληνες!!! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!      

Για τον Ε.ΛΑ.Σ.

Οδυσσέας Α. Τηλιγάδας     Μαρία Ι. Εξαρχουλάκου

            Τηλ: 210 3241961               Τηλ: 210 8239965

Μοιραστείτε το!

3 comments to ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!!!!

  • Αλκιβιαδης Στεφανιδης

    Απο την επχη που ημουν στην ΕΝΕΠ , αυτος ο χωρος ητανε διασπασμενος. Γ Ι Α Τ Ι ?
    Η ΧΑ αρκει!

  • pipis

    Γράφετε ” Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΗ!!! “, με ποιό όραμα; Με ποιά εφαρμόσιμη κυβερνητική; Με τις ήδη υπάρχουσες του καπιταλισμού και τα στάδιά του, ή με του Κομουνισμού και τα στάδιά του; Αυτές δεν είναι ελληνικές κυβερνητικές θεωρίες αλλά εβραικές! Τι ελληνικό κράτος θα δομήσουμε με εβραικές αποτυχημένες, στην πράξη, θεωρίες (διεθνισμός – παγκοσμιοποίηση); Έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό; Αν όχι, έχω να σας προτείνω κάποιες σκέψεις.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>