«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αντίσταση και πάλη.


Προτάσεις που ειπώθηκαν σε δύσκολους καιρούς και δίσεχτα πολιτικά χρόνια. Βεβαίως πρέπει να οριοθετήσουμε εναντίον ποίων να γίνει αντίσταση κάθε τύπου και οποιασδήποτε μορφής, αλλά και με ποιους να παλέψουμε.
Προσωπικά ορίζω την αντίσταση στην κακή διαμορφωμένη αντίληψη που έχουμε ως κοινωνία για μύθους που καλλιέργησε η κυρίαρχη μεταπρατική τάξη για το ποια χώρα είμαστε.
Μόνον στην ιστορική πορεία αυτού του τόπου να δει κανείς πως στράβωσε μια ελπιδοφόρα έκρηξη για την ελευθερία αυτού του τόπου, θα καταλάβει τις σκοπιμότητες που παρέσυραν την χώρα σε δρόμους που δύσκολα βγαίνει μια χώρα.
Φυσικά είμαι βαθειά πεπεισμένος ότι ο χαρακτήρας των Ελλήνων χαραγμένος στο διάβα των αιώνων έχει τεράστιες αντιφάσεις. Τον ηρωισμό και την συκοφαντία, την γενναιότητα και την προδοσία, την δυναμική ενός Σωκράτη αλλά και την ελαφρότητα ενός Αλκιβιάδη, την θυσία ενός Λεωνίδα αλλά και την καταδίκη σε θάνατο ενός Παυσανία σε ναό.
Χιλιάδες οι αντιφάσεις και άλλες τόσες οι μετάνοιες των πολιτών. Δύσκολη ράτσα οι Έλληνες που κατά γενική ομολογία είμαστε ικανοί για το σπουδαιότερο κατόρθωμα αλλά και για την ελεεινότερη αποδοχή της όποιας αθλιότητας που θα μας υποβαθμίζει ως λαό.
Συνεπώς η πάλη θα πρέπει να συνεχής αγώνας για την αλλαγή νοοτροπιών και στρεβλώσεων που οδηγούν μια χώρα όχι μόνο σε ναυάγιο αλλά σε διάλυση ως έθνος και ως κράτος. Δυστυχώς οι διαπιστώσεις που κάνουν οι πολίτες αυτής της χώρας και με αφορμή την περιβόητη δίκη του Άκη λες και μόνος αποφάσιζε, η πάλη είναι υποχρεωμένη να γίνει από συνειδητοποιημένους πολίτες ότι πρέπει να υπάρχει συνέχεια αυτού του κράτους. Η ολιγαρχία απλώνει γοργά τα πλοκάμια της σε όλα τα επίπεδα του λαού. Θα αντισταθούμε;
GERMA
23-4-2013

3 ΑΑΑ!!! Λίγα λόγια σε βάρος ενός βιβλίου με πολύ αγάπη γραμμένο για την πατρίδα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>