«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σε σκοτώνω και μετά κάθομαι και κλαίω! Σε καταστρέφω και μετά σε σώνω!!!

Με αγάπη από Γερμανία… στο Κυπριακό πακέτο διάσωσης

Το «πράσινο φως» στο πακέτο διάσωσης της Κύπρου έδωσε με μεγάλη πλειοψηφία, όπως εξάλλου αναμενόταν αφού έκαναν την δουλειά τους, η γερμανική βουλή.
Από τους 602 βουλευτές της Μπούντεσταγκ που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, οι 487 ψήφισαν υπέρ της έγκρισης του πακέτου διάσωσης, οι 102 ψήφισαν κατά και 13 απείχαν.
Μιλώντας νωρίτερα ενώπιον του γερμανικού κοινοβουλίου, ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υπεραμύνθηκε του σχεδίου διάσωσης της Κύπρου, όπως αυτό αποφασίστηκε από το Euro-group, και ζήτησε από τους βουλευτές να το υπερψηφίσουν.
Ο κ. Σόιμπλε προειδοποίησε για σοβαρό κίνδυνο μετάδοσης της κρίσης και σε άλλες χώρες της Ευρω-ζώνης, αν δεν αποτραπεί η χρεοκοπία της Κύπρου, ενώ επανέλαβε ότι το πρόβλημα της χώρας ήταν ο υπέρογκος τραπεζικός τομέας και ότι «δεν μπορεί να υπάρξει λύση χωρίς τη δραστική μείωσή του».
Επισήμανε ότι, τόσο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, διαβεβαιώνουν ότι η Κύπρος αποτελεί συστημική απειλή για άλλες χώρες της Ευρω-ζώνης, γεγονός το οποίο καθιστά τη διάσωσή της αναγκαία. «Εάν δεν βοηθήσουμε, η Κύπρος θα οδηγηθεί χωρίς αμφιβολία στη χρεοκοπία, θέτοντας σε κίνδυνο και άλλες χώρες, όπως την Ελλάδα», τόνισε.
Όπως σημείωσε ο κ. Σόιμπλε, αν και η αβεβαιότητα σχετικά με την κρίση χρέους εξακολουθεί να επηρεάζει τις αγορές, έχει υποχωρήσει σημαντικά τους τελευταίους μήνες. Ο γερμανός  ΥΠΟΙΚ προέβλεψε, μάλιστα, βελτίωση της κατάστασης στις χώρες της Ευρω-ζώνης που αντιμετωπίζουν οικονομική κρίση το επόμενο έτος και τόνισε ότι η Γερμανία, η οποία δεν βιώνει καθημερινά την κρίση του ευρώ, «πρέπει να θυμάται ότι οι άνθρωποι στην Ιρλανδία, στην Πορτογαλία, στην Ισπανία και στην Ελλάδα περνούν δύσκολη περίοδο».
Διευκρίνισε, πάντως, ότι δεν υπάρχει σύντομος δρόμος, αλλά «για εκείνους οι οποίοι πλήττονται, είναι δύσκολο», ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για τα υψηλά επίπεδα ανεργίας σε ορισμένες χώρες – μέλη, χαρακτηρίζοντάς τα «καταστροφή» η οποία χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.
«Πρέπει να καταπολεμήσουμε ειδικά τα υψηλά επίπεδα ανεργίας στους νέους σε μια σειρά ευρωπαϊκών χωρών», είπε, προσθέτοντας πως «είναι καταστροφή αν το 30-40% των νέων ανθρώπων δεν έχει δουλειά σε μακροπρόθεσμο επίπεδο».
Υποστήριξε, ωστόσο, ότι παρότι τα προγράμματα προσαρμογής είναι επώδυνα, φέρνουν ήδη αποτελέσματα, με αύξηση της ανταγωνιστικότητας και μείωση των ελλειμμάτων.
Πηγή: Reuters, Deutsce Welle
ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>