«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

 

Αλήθεια ο διάολος που επικαλούνται οι θρησκείες σε τι θα διαφέρει από αυτόν στην φωτογραφία;;;

Ως γέρων πνευματικός λέγω εις τα πρόβατα του Χριστού  προσέξατε, μη δεχθήτε φιλίαν και ένωσιν με τον Πάπαν, 

διότι ο Πάπας, 

εάν και την όψιν του προσώ­που του άλλαξε εναντίον της εντολής του Θεού 

(Λευϊτ. Α’9)…,

 Ένας καλόγερος είπε ο διάβολος, (εγώ λέω ο εκτελεστής της ανθρωπότητας) θα εμφανιστή  ως άγιος!

Θα έχει με το μέρος του το μεγάλο ποσοστό της θρησκείας, εκεί βρίσκονται τα ζώα, άνθρωποι που είναι έτοιμοι να παραδώσουν την ψυχή τους και να πάνε πειθήνια στην σφαγή, ( αλλιώς παράδεισο!)
Η νέα τάξη έχει εξασφαλίσει τα εργαλεία για την κατε επανάληψη λεγόμενων της ότι τα τρία πέμπτα της ανθρωπότητας πρέπει να αναληφθούν!
Ποιος είναι κατάλληλος να πει στα ζώα μην αντιδράτε είναι δοκιμασία για να πάτε καθαροί δίπλα στο θεό και στον παράδεισο, Ο  Πάπας φυσικά, Ο διάβολος με θρησκευτική περιβολή!
Ποιος είναι το έργο τους σε μια δημοκρατική  κοινωνία; Φυσικά να τους έχει σε ένα διαφορετικό από το πολιτικό μαντρί αλυσοδεμένη την ψυχή τους!
Φυσικά σαν Έλληνα δεν με ενδιαφέρει άμεσα αλλά έμμεσα.
Και ρωτώ  τι σχέση μπορεί να έχει οποιαδήποτε θρησκεία με την δική μας αληθινή  δημοκρατία;
Υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός της δημοκρατίας από την ένοχη θρησκεία;
Ας  διαβάσουν να μας πουν  τι εγκλήματα έκαναν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι που εφάρμοσαν την δημοκρατία αφήνοντας την θρησκεία στο σπίτι τους , εκτός του έθνους και της διακυβέρνησης,  έναντι των  μεγαλύτερων εγκληματικών  συμμοριών στους αιώνες που λέγονται θρησκείες,  με γενοκτονίες, με διάφορες σταυροφορίες με ένα σταυρό στο χέρι και στην πανοπλία τους αιματοκυλούσαν ολόκληρους λαούς, ξεκλήρισαν έθνη, πρώτο και χειρότερο ξεκλήρισμα με απανωτές σφαγές υπέστη ο ελληνισμός!
Η οποιαδήποτε θρησκεία σε θεωρεί ανεύθυνο, δούλο, χωρίς δική σου θέληση, πίστευε και μη ερεύνα! Αν δεν έχει τον πρώτο λόγο και τον τελευταίο σε αφορίζει και ενώ διδάσκει αγάπη σε εξοστρακίζει σαν μίασμα, σε αποβάλει από τον κοινωνικό ιστό!
Η θρησκεία γέννησε όλα τα χειρότερα δεινά στον άνθρωπο, η θρησκεία απέκλεισε το πνεύμα ελεύθερο να συναντήσει το σύμπαν όπου και είναι η μήτρα που τον γέννησε, η θρησκεία επέβαλε πάντα τον σκοταδισμό, η θρησκεία κατέστρεψε οτιδήποτε ανύψωνε τον πολιτισμό και την ισότητα την ισοπολιτεία!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

1 comment to ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>