«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο κακός μας εαυτός

 

Διαβάζω, όλο και πιο συχνά πια, κείμενα με επιχειρηματολογία θεμελιωμένη στο τυφλό μίσος κατά του γερμανικού λαού και απορώ με συλλογισμούς του τύπου ότι οι Γερμανοί δεν «ζήτησαν – έστω και μια τυπική – συγνώμη, για τις θηριωδίες τους ενάντια στο λαό μας».
Απορώ με όλη αυτή την ανέξοδη κι ανώφελη πολεμική, επειδή ολόκληρη η πρώτη, τουλάχιστον, μεταπολεμική γερμανική γενιά, έτσι είχαμε μάθει, έζησε με την ενοχή των ναζιστικών εγκλημάτων και γέρασε αυτομαστιγούμενη κατά την επιταγή της προτεσταντικής ηθικής που τιμωρεί την αμαρτία ως την ώρα της εξιλέωσης.
Απολαμβάνω και τους μηρυκασμούς του γελωτοποιού της Ελληνικής Τηλεδημοκρατίας, μεταξύ αυτών που έχουν αρχίσει να χτίζουν τη νέα, αντιμνημονιακή τους καριέρα πάνω στην αρχή ότι στην Ελλάδα έχουμε γερμανική κατοχή.
Αν μέρος της γερμανικής ελίτ που επιβίωσε των καταστροφών του μεγάλου πολέμου, αρνήθηκε ότι αμάρτησε ή, εναλλακτικά, αποφάσισε ότι η εξιλέωσή της έχει πλέον ολοκληρωθεί, αυτό δε σημαίνει ότι ευθύνεται ο γερμανικός λαός για την άνοδο του 4ου Ράιχ. Είναι πολύ πρόσφατη η καταγγελία ότι η Γερμανία χρησιμοποιεί δουλοπάροικους στο όνομα της βελτίωσης της παραγωγικότητας των γερμανικών σφαγείων (sic) εις βάρος των εργασιακών δικαιωμάτων του γερμανικού λαού. Προτιμάμε να ξεχνάμε ότι τα χώματα της ανατολικής Γερμανίας είναι ακόμα γεμάτα από τις στάχτες που άφησε ο νεοφιλελευθερισμός που σάρωσε υποδομές, ζωές και όνειρα.
Έγραφα προ καιρού με άλλη αφορμή: «δεν είναι γερμανικό αυτό το Ράιχ, είναι το Ράιχ των Αγορών, αυτό που υπηρετεί πιστά ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, το Ράιχ που θα στηρίξει κι ο διάδοχος της Βασίλισσας της Αγγλίας η οποία, λένε, τινάζει όπου να’ ναι τα πέταλα μετά την τελευταία της ταλαιπωρία στο πλευρό του Πράκτορα 007.
»Είναι το Ράιχ της Φράου Καγκελαρίου και του Γιου της Νυφίτσας! Αλλά όχι μόνον αυτών. Ούτε είναι γερμανικό! Τι ξέρει ο γερμανός συνταξιούχος απ’ αυτά τα πράγματα. Αυτά είναι θέματα για τους σπουδαίους, που κερδίζουν πάντα.»
Μαζί πλησιάζουν κι οι άλλες οι ύαινες που αρχίζουν να ζυγώνουν όλο και περισσότερο το ημιθανές σαρκίο της Ψωροκώσταινας, σημάδι ότι η ‘αθάνατη ελληνική ψυχή ετοιμάζεται να μας βγει από το στόμα…
Μπορεί να μην έχομε γερμανική κατοχή λοιπόν, αλλά έχομε κυβερνήτες δοσίλογους, διαχειριστές ευθέως υπεύθυνους για την κρίση της αποεπένδυσης και του χρέους που μαστίζει σήμερα την Ελλάδα. Δοσίλογοι ενός νέου τύπου, θαυμαστές του νεοφιλελευθερισμού και του «Δόγματος του Σοκ», της νέας αυτής μορφής ολοκληρωτισμού που μαστίζει όλους τους λαούς. Αιρετοί δοσίλογοι, μην ξεχνάμε!
Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας, κατά συνέπεια, δεν είναι η επιθετικότητα της Φράου Καγκελαρίου και της παρέας της. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι η ποιότητα του ελληνικού πολιτικού προσωπικού που βρίθει από ανεπάγγελτους πληρεξούσιους του κομματικού σωλήνα, ημιμαθείς, ακατάλληλους και ύποπτους. Όσο κι αν δε θέλομε να το παραδεχθούμε, έχομε ψηφίσει να μας κυβερνούν λήσταρχοι, εκβιαζόμενοι από «λίσταρχους».
Η κοινοβουλευτική αντιπολίτευση, νομοτελειακά, είναι κι αυτή ένας θολός αντικατοπτρισμός του ίδιου πολιτικού συστήματος, συναυτουργός του οργίου σπατάλης και διαφθοράς, μέσα στο οποίο γαλουχήθηκε αυτή η κοινωνία στις αρχές του παραγοντισμού, του παρασιτισμού, της παραβατικότητας, κι εν τέλει, του εθνικού παλιμπαιδισμού μας, που μας υπαγορεύει ότι «ποτέ δεν φταίω εγώ, πάντα φταίει κάποιος άλλος».
Ποιος άλλος μπορεί να είναι ο λόγος που, όπως τουλάχιστον παρατηρούν οι δημο(σ)κόποι, δεν καταφέρνει αυτή η κοινοβουλευτική αντιπολίτευση, με εξαίρεση τους Αυγουλοκέφαλους, να δρέψει τους καρπούς της εθνικής μας κατάθλιψης?
Να σηκώσουμε ανάστημα τώρα και να τους παραμερίσουμε όλους αυτούς, χρειάζεται. Να προσπαθήσομε να κουβεντιάσουμε ήρεμα κι απλά, χρειάζεται. Γιατί αυτό που επείγει τώρα, είναι να δούμε πώς θα ξαναχτίσομε όλα αυτά που μέσα σε ηδονιστικές παραισθήσεις της τελευταίας τουλάχιστον δεκαετίας και με τις πιστωτικές κάρτες στο χέρι, σαν γνήσιοι αρχοντοχωριάτες, αφήσαμε να ρημάξουνε… Κανείς δεν μας εμποδίζει παρεκτός του πολιτικού μας προσωπικού. Κανείς δεν μας εμποδίζει, παρεκτός του κακού μας εαυτού, με άλλα λόγια.
 http://my-pillow-book.blogspot.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>