«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άρε κακομοίρα αλογάκια μπερδευτήκατε από το σουλούπι που στεκόταν στα δυο πόδια και τους περάσατε για ανθρώπους, τους απάνθρωπους σφαγείς!!!

Ανακαλούνται 50.000 τόνοι μοσχαρίσιου κρέατος που έχουν πουληθεί στην Ευρώπη

Η ολλανδική υγειονομική υπηρεσία NVWA ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακαλεί περίπου 50.000 τόνους μοσχαρίσιου κρέατος, που έχουν προωθηθεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης από την εταιρεία χονδρικής Willy Selten, διότι το προϊόν ενδέχεται να έχει αναμιχθεί με κρέας αλόγου.
Η προέλευση του κρέατος αυτού δεν έχει διευκρινιστεί και οι αρχές δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι είναι ασφαλές, τόνισε η NVWA στην ανακοίνωσή της. Πρόσθεσε όμως ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το προϊόν είναι επικίνδυνο για τον άνθρωπο.
Η υπηρεσία έχει ήδη ενημερώσει 130 ολλανδικές εταιρείες ότι το κρέας που αγόρασαν από την Willy Selten και το οποίο πιθανότατα έχουν ήδη μεταπωλήσει ενδέχεται να μην είναι ασφαλές. Οι εταιρείες έχουν στη διάθεσή τους δύο εβδομάδες προκειμένου να επικοινωνήσουν με τους εμπορικούς εταίρους τους, να τους ενημερώσουν και κατόπιν να ανακοινώσουν στην NVWA τα αποτελέσματα των ερευνών τους.
Περίπου 370 καταστήματα σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες —όπως στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ισπανία— αγόρασαν τέτοιο κρέας από τους χονδρέμπορους και έχουν ήδη ενημερωθεί από τις αρχές των χωρών τους.
Οι εισαγγελικές αρχές της Ολλανδίας είχαν ερευνήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο τις εγκαταστάσεις της Willy Selten στην πόλη Ος. Η εταιρεία αυτή φέρεται ότι αναμείγνυε αλογίσιο κρέας που προερχόταν από την Ολλανδία και την Ιρλανδία με μοσχαρίσιο και το πουλούσε ως «καθαρό» μοσχαρίσιο. Οι αρχές είχαν ανακοινώσει τότε ότι η εταιρεία θεωρείται ύποπτη για απάτη και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>