«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!! ΜΙΛΒΑ

Με πολύ πολύ αγάπη το αφιερώνω στους ακόμα ρομαντικούς και φίλους αναγνώστες και Έλληνες σε όλο τον κόσμο! Η αγάπη θα νικήσει!!!

milva ΜίλβαΤο πάθος της ζωντανής φωνής

«Οχι. Σήμερα πια όχι. Γιατί όταν ήμουν πιο μικρή, τον είχα τον φόβο του θανάτου. Σήμερα έχω προετοιμαστεί. Η οικογένειά μου, αν και αστική παρά τη φτώχεια ­ ο πατέρας μου ήταν έμπορος και όχι ψαράς ­, δεν διέθετε οικογενειακό τάφο. Γιατί στην αρχή φύγαμε για την Μπολόνια, σήμερα όσοι ζουν από την οικογένειά μου μένουν στο Τουρίνο, εγώ ζω στο Μιλάνο, η κόρη μου, επίσης, σε δικό της σπίτι… Επιασα, λοιπόν, και εγώ και έκανα το εξής: έκανα τον τάφο μου. Εφτιαξα λοιπόν ένα σπίτι, το οποίο αγαπώ πολύ και μέσα στο οποίο προσδοκώ να βρω μελλοντικά περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστώ, να διαβάσω και να ασχοληθώ πνευματικά με τον εαυτό μου. Ελπίζω μέσα σε αυτό το σπίτι ο χρόνος να αποκτήσει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που έχει τώρα, να επιμηκυνθεί, που όμως δυστυχώς παραμένει πάντα ο ίδιος. Μαζί, λοιπόν, με το σπίτι στο Κόμο, έφτιαξα και τον τάφο μου. Επέλεξα το χρώμα του, το σχήμα του και έβαλα μέσα τον πατέρα μου, ο οποίος τώρα με περιμένει. Εχοντας προετοιμάσει τόσο καλά το μελλοντικό μου σπίτι, δεν φοβάμαι πια τον θάνατο. Τουλάχιστον όσον αφορά το σώμα μου. Γιατί η ψυχή το ξέρω καλά ότι θα πετάξει και θα γίνει κάτι άλλο».

Η συνέχεια του ΥΠΕΡΟΧΟΥ άρθρου εδώ http://antikleidi.com/2013/04/14/milva/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>