«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εικόνες ντροπής στο ΙΚΑ Καλλιθέα. Αίσχος και ντροπή στο ξεφτιλισμένο κράτος να κλαίνε συνάνθρωποι μας

ika
Σήμερα στο ΙΚΑ 10/4/2013, άτομα με αναπηρία προσπαθούσαν να υποβάλουν τα χαρτιά τους ώστε να περάσουν απο ΚΕΠΑ! Μετά όμως από 6 μήνες εάν είναι τυχεροί!
του Κώστα Βουκελάτου
voukelatosΑνάπηροι χωρίς πόδι, χωρίς χέρι, παραπληγικοί και άτομα με διαβήτη τύπου Ι που δεν πρόκειται ποτέ να θεραπευθούν, ούτε να φυτρώσουν πόδια, ούτε να φυτρώσει νέο πάγκρεας! Παρόλα αυτά το άθλιο κράτος τους ταλαιπωρεί κάθε 5 χρόνια να περνούν απο επιτροπές για να πιστοποιήσουν τι;
Εάν έγιναν καλά;
Ποιοι;
Οι παραπληγικοί, οι ακρωτηριασμένοι, οι διαβητικοί τύπου Ι;
Ποιες άθλιες επιτροπές υποβάλουν σε τέτοια μαρτυρία τους είδη ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας; Γιατί όσο διάστημα φυσικά θα περιμένουν να συσταθεί επιτροπή για να διαπιστώσουν το πασιφανές, δε θα λαμβάνουν επίδομα και δε θα έχουν ούτε περίθαλψη ούτε φάρμακα!
Ένας λοιπόν συνάνθρωπός μας με ειδικές ανάγκες φώναζε σήμερα οτι είναι 7 μήνες χωρίς επίδομα και φάρμακα γιατί η επιτροπή στο ΙΚΑ Καλλιθέας δεν έχει συσταθεί ακόμη! Και επιπλέον χρωστά για μια γκαρσονιέρα που διαμένει το χαράτσι στην εφορία και δεν έχει λεφτά να το πληρώσει αφού το κράτος του εχει κόψει το επίδομα μέχρι να πιστοποιήσει η επιτροπή οτι είναι παραπληγικός όπως κάνει κάθε πενταετία εδώ και 20 χρόνια!
Αίσχος και ντροπή στο ξεφτιλισμένο κράτος να κλαίνε συνάνθρωποι μας με ειδικές ανάγκες γιατί δεν μπορούν να επιβιώσουν ειδικά όταν από χθες όλα τα κόμματα και οι 300 εξευτελισμένοι με πρώτο τον πρωθυπουργό κοιτούν πως θα σβήσουν τα δάνεια τους ύψους 250εκατ. € από τις τράπεζες και μάλιστα να περάσουν νόμο που θα προστατεύει αυτούς που τους τα έδωσαν!
Δεν υπάρχει φιλότιμο και ντροπή για κανένα τους; Δεν υπάρχει αίσθημα ευθύνης; Χωρίς λεφτά και επίδομα παιδάκια με ειδικές ανάγκες και ενήλικες άνεργοι και εκτός της αγωνίας για επιβίωση να έχουν και να καλύψουν τις οφειλές στην εφορία οταν τα κόμματα χρωστούν δάνεια σε τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία πολλών εκατομμυρίων ευρώ!
Και το χειρότερο; Προσπαθούν να τα εξαφανίσουν την ώρα που απειλούν τους πολίτες με κατασχέσεις και φυλακή και χωρίς να έχουν φροντίσει να μη στερούνται το επίδομά τους και τα φάρμακα τους τα άτομα με ειδικές ανάγκες!
Πρέπει να παραδοθούν όλοι στον χλευασμό και τη διαπόμπευση το ελληνικού λαού γιατι αυτό τους αξίζει!

http://freepen.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>