«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θα γυριστεί ταινία για τη ναυμαχία της Σαλαμίνας και την πρώτη γυναίκα Nαύαρχο της ιστορίας

 

         

Η ταινία ¨300, η άνοδος μιας αυτοκρατορίας¨ που αποτελεί συνέχεια της ταινίας ¨300¨ που στην Τουρκία όπως και σε όλο τον κόσμο την είδαν πολλοί θεατές , θα γυριστεί στα ελληνικά νησιά και στις ακτές του Μπόντρουμ.
Με αυτό τον τρόπο η πρώτη γυναίκα ναύαρχος ¨βασίλισσα Αρτεμισία¨, 2.500 χρόνια αργότερα επιστρέφει στο Αιγαίο, με την παγκοσμίως γνωστή αστέρα του κινηματογράφου των Γάλλων Εύα Γκριν να την υποδύεται.
Αναφέρεται πως η ταινία αυτή που αποτελεί συνέχεια των ¨300¨, την σκηνοθεσία της έχει ο Νομά Μονρό, και αρχικά είχε οριστεί ως ¨300 η μάχη της Αρτεμισίας¨ για να αλλάξει σε ¨300, η άνοδος μιας αυτοκρατορίας¨, σημαντικά τμήματα της θα γυριστούνε στο Αιγαίο. Ο Ροντρίγκο Σαντόρο που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στους ¨300¨, αναφέρεται πως θα είναι πάλι πρωταγωνιστής στον ρόλο του θεού-βασιλιά Ξέρξη. Την βασίλισσα Αρτεμισία που 2.500 χρόνια πριν την εποχή της Αλικαρνασσού ήταν η πρώτη γυναίκα ναύαρχος της ιστορίας, όντας μάλιστα αδελφή και σύζυγος του βασιλιά Μαύσωλου, την ζωντανεύει η παγκοσμίως γνωστή 33 ετών Εύα Γκριν.
Η ταινία πραγματεύεται την νίκη στην Σαλαμίνα και το πάθος του Ξέρξη για την Αρτεμισία. Τμήμα των γυρισμάτων της που συνεχίζονται 4 χρόνια τώρα, θα γίνουν τον Μάιο και τον Ιούνιο σε νησιά του Ν. Αιγαίου της Ελλάδας και σε ακτές του Μπόντρουμ (Αλικαρνασός) , για αυτό και από τώρα άρχισαν οι εργασίες. Έγινε γνωστό πως μεγάλα ονόματα της ταινίας ήρθαν στο Μπόντρουμ, συμφώνησαν με Αμερικανό φωτογράφο που ζει στην περιοχή και ερεύνησαν την περιοχή. Αναφέρεται πως στους επόμενους μήνες Η Εύα Γκριν και ο Ροντρίγκο Σαντόρο μέσω Μυκόνου θα πάνε σε Λέρο και Μυτιλήνη, και από εκεί θα περάσουν στο Μπόντρουμ, ενώ οι εργασίες για την ταινία κρατούνται μυστικές.
Στην ταινία δίπλα στους Εύα Γκριν και Ροντρίγκο Σαντόρο, παίζουν γνωστά ονόματα όπως οι Σάλιβαν Στέϊπλετον και Τζέιμι Μπλάκλεϊ, ενώ η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 2/8/2013
 http://www.citypaper.gr/lifestyle/%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82/
Ο Σύλλογος ΑΙΑΝΤΙΣ  από το 2007  είχε έρθει σε επικοινωνία με  όλες τις Αμερικάνικες παραγωγές  για την δημιουργία μιας νέας ταινίας με θέμα την Ναυμαχία της Σαλαμίνος ως η μάχη εκείνη που άλλαξε το ρου της Παγκόσμιας Ιστορίας.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  όλους τους  συνεργάτες μας  στις Η.Π.Α. και την Warner Bros για την παραγωγή της ταινίας. Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την προβολή και ανάδειξη της  Επικής Ναυμαχίας της Σαλαμίνος Παγκοσμίως. 

http://en.wikipedia.org/wiki/300:_Rise_of_an_Empire

Στην ταινία συμμετέχουν :

Eva Green Artemisia , Sullivan Stapleton Themistocles , Rodrigo Santoro as King Xerxes, Great King of Persia,
Callan Mulvey as Scyllias, Jack O’Connell as Calisto ,  Lena Headey as Queen Gorgo of Sparta

   www.salamis-aiantis.blogspot.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>