«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ εν ΔΡΑΣΕΙ!!!

Παλιά ξέραμε ότι οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και σύχναζαν σε ΚΑΚΟΦΗΜΕΣ συνοικίες, όμως ΑΛΛΑΞΑΝ τα πράγματα εξελιχθήκαμε και τώρα οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ οργανώθηκαν και έχουν το μόνιμο στέκι τους στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ή αλλιώς ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Απέφυγε την επώδυνη διαδικασία ο κυβερνητικός συνασπισμός «Γλίτωσε» η κυβέρνηση την ψηφοφορία για τα δάνεια των κομμάτων

Με ένα περίτεχνο ελιγμό, το προεδρείο της Βουλής -το οποίο ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με την κυβέρνηση- απέφυγε την ονομαστική ψηφοφορία για το σύνολο του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, που περιλαμβάνει την τροπολογία για τα δάνεια των κομμάτων.
Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι σε αυτό «βοήθησε» και το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ -για μια ακόμα φορά- εμφανίστηκε δια των κοινοβουλευτικών του εκπροσώπων, Δημήτρη Παπαδημούλη και Παναγιώτη Λαφαζάνη, με διπλή αντιφατική γραμμή.
Σε κάθε περίπτωση, το νομοσχέδιο πλέον ψηφίστηκε και ο κυβερνητικός συνασπισμός απέφυγε μια κοινοβουλευτική διαδικασία, στην οποία θεωρείται σίγουρο ότι θα εμφάνιζε σημαντικές απώλειες.
Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, κατά την έναρξη της σχετικής διαδικασίας, επανέλαβε ότι ονομαστική ψηφοφορία μόνο για τη συγκεκριμένη τροπολογία δεν μπορεί να γίνει, καθώς έχει ήδη ψηφιστεί από την περασμένη Πέμπτη.
Υπό αυτά τα δεδομένα, εξήγησε προς την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ ότι «η ονομαστική ψηφοφορία που ζητήσατε μεταβάλλεται σε ονομαστική για το σύνολο».
Στην εξήγηση του προέδρου κανείς από την αξιωματική αντιπολίτευση δεν εξέφρασε διαφωνία -τουλάχιστον στην αρχή-, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να είχε υπάρξει και σχετική συνεννόηση μεταξύ Τραγάκη και Παπαδημούλη.
Σε αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι εκείνοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που λείπουν έστειλαν επιστολική ψήφο για το σύνολο του νομοσχεδίου και όχι για τη συγκεκριμένη τροπολογία.
Όμως, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, ζήτησε το λόγο ο έτερος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Λαφαζάνης, και μπλόκαρε την όλη διαδικασία.
Στην ουσία παρέκαμψε τη συμφωνία Τραγάκη – Παπαδημούλη και επανέφερε την αρχική πρόταση του κόμματός του για ψηφοφορία μόνο για την τροπολογία. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι υπήρξαν διαστήματα κατά τα οποία οι δύο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσαν για το ίδιο διαδικαστικό θέμα, προτείνοντας όμως διαφορετικές λύσεις!
Η εικόνα «εσωτερικού μπάχαλου» που εξέπεμψε η αξιωματική αντιπολίτευση φαίνεται ότι έδωσε το πάτημα στον προεδρεύοντα κ. Τραγάκη να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες τη συνεδρίαση, λέγοντας ότι «από την στιγμή που δεν υπάρχει νέο αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία, δεν υπάρχει και λόγος για να γίνει. Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε και η συνεδρίαση έληξε».
Πάντως, ο κ. Παπαδημούλης σε ενημέρωση προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες επιχείρησε να συμμαζέψει όσα είχαν προηγηθεί, μιλώντας για «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που μεθοδεύτηκε από την κυβέρνηση» και πρόσθεσε ότι «μπροστά στο φόβο των διαρροών από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ο κ. Τραγάκης ισχυρίστηκε ότι εγκρίθηκε το νομοσχέδιο χωρίς ονομαστική ψηφοφορία».
Σημείωσε ότι είχε προηγηθεί επικοινωνία μεταξύ του ίδιου και του προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τονίζοντας ότι «δεν μας έθεσε ως προϋπόθεση την αλλαγή του αιτήματός μας», ενώ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του θα καταθέσει νέα τροπολογία, που θα ακυρώνει αυτή που διαγράφει τις ποινικές ευθύνες όσων χορήγησαν δάνεια στα κόμματα.
http://www.protothema.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>